Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten:

Ik wil graag vragen volgende: Ik heb een SAUNA die is ingebouwd in de schuur. Ik wil deze graag demonteren omdat we ergens anders gaan wonen.
Onze klant uit Son (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Betonnen latei verhogen en vervangen

Ik wil in plaats van de verouderde schuifpui, een 4 seizoenendeur plaatsen (4 deuren), maar ik vind dat de latei te laag is geplaatst omdat ik kozijn wil vervangen dat ruimte biedt voor de deuren met bovenlicht. Wat kost het verhogen van de latei. Het kozijn is 230 cm hoog en 335 cm breed. Eventueel het plaatsen van de seizoenen deur is bespreekbaar. M.b.t. de latei, lijkt het een licht uitgevoerde plaat die alleen een stukje van 60 cm hoge stenen moet dragen. Is een onderdeel van een uitbouw/prefab. Dus geen zwaar uitgevoerde H profiel. Hopende voldoende info te hebben verschaft. Mocht u vragen hebben, verneem ik het graag.

Deelreparatie verrot dakbeschot

Ik heb een vochtprobleem met mijn dakbeschot. Het betreft een spaanplaten dak, met sneldekkers gedekt welke deels verrot is. Ook de muur waar hij op aansluit is deels voelbaar vochtig. Ik wil u vragen wat de mogelijkheden zijn van reparatie en wat dit gaat kosten.  Ik heb een foto gemaakt maar krijg deze niet geupload. Bij interesse kan ik deze mailen.

Plexiglas op balkon laten plaatsen

Een paar maanden geleden heb ik een appartement gekocht op de derde verdieping. De vorige eigenaar heeft 3 jaar geleden de plexiglas platen op het balkon laten vervangen. Het was een verzekering kwestie. Ze hebben niet plexiglas op kleur geplaatst maar folie over de blanke plaat geplakt die nu los gaat laten. Vandaar dat ik nu plexiglas met bronzen kleur wil laten plaatsen. Ze moeten gelijk zijn aan de andere appartementen. Het gaat om 4 platen van ongeveer 130 cm x 110 cm. Daarover gaan mijn vragen. Kunt u ze leveren en plaatsen? Wat is ongeveer de richtprijs? Wachtend op een reactie groet ik u.

Vervangen kunststof kozijnen

Ik wil graag verduurzamen, daarom wil ik de kozijnen vervangen. Mijn huisje heeft kunststof kozijnen die dateren uit 1997. En de ramen ook. Ik ben geïnteresseerd hoe ik het op de beneden verdieping zo duurzaam mogelijk kan krijgen. De kozijnen voor en achter zijn ongeveer 3,5 x 1,50 meter. Dan wil ik ook de glazen en kozijnen van de deuren vervangen. Ik denk aan HR++ glas. Graag afvoeren van de oude kozijnen en glazen. ik wil graag nieuwe kunststofkozijnen. Ik heb de offertes nodig om de financiering aan te kunnen vragen, de uitvoer kan op een iets later termijn. De ramen zijn al opgemeten, dit document kan ik u toesturen.

Uitbouw achterzijde en zijkant

Wij willen een uitbouw realiseren van een woning aan de zijkant en achterkant. Deze woning staat op dit moment te koop. Echter vragen we ons af wat de kosten zijn en of we dit kunnen financieren. De maten zullen zijn aan de zijkant 2 x 8,52 en aan de achterkant 6,5 x 3 m. Verder wil ik dat de buitenkant gemetseld ism en dat er een fundering in komt. Afwerking aan de binnenkant niet meegerekend.

Baksteen muur in woonkamer en hal stucen

ik wil graag de bakstenen muur in de hal en de bakstenen ombouw van de open haard in de woonkamer laten stucken. De afmetingen zijn ongeveer van de hal 15 m2 en de woonkamer 6 m2. Ook graag afplakken. Wij halen zelf de meubels weg. Ik wilde vragen of de hal eventueel ook in een kleur gestuct kan worden? Op welke termijn is eea mogelijk? Dank u voor het antwoord.

Huidige kelder vergroten

Graag wil ik mijn kelder onder mijn bestaande woning vergroten van ongeveer 3,5 m bij 2,5 m naar 3,5 m bij 7 m. De woning is op zand gebouwd en grond water is heb ik begrepen op +-15 m diep. Ik heb een klein keldertje die zit op 1.40 m diep, hier is droog zand. Ik ga van de week even graven en kijken waar het grondwater zit. Er is denk ik een vergunning nodig, maar dit zal ik na moeten vragen. Graag een afvoer maken en elektra aanleggen en dat soort dingen, de afwerking doe ik wel zelf.

Balkon betegelen

Ik wil het balkon laten betegelen. Het balkon is op de 11e etage. De afmeting is 1.95 x 5.65 m. Er ligt tegen het huis een goot. We vragen ons af of deze ook betegeld kan worden, deze is 5.65 x 0.25 m. Graag ontvangen wij een offerte. Ik neem aan dat het bedrag exclusief tegels is. Bij voorbaat bedankt.

Dakopbouw plat dak realiseren

Ik wil een uitbouw van mijn woning realiseren. De maat van het platte dak is +/- B. 5,72 m & L: +/- 8,72 m. Echter van dat laatste mag 2 m worden afgetrokken gezien we aan de voorzijde een terras willen hebben, bereikbaar met 2 openslaande deuren. Zie de foto die ongeveer precies het beeld geeft dat we willen. Vergunning is nodig en er moet een bouwrapport komen, dit laten wij graag door u uitbesteden en zou u hiervan ook de prijs(indicatie) in de offerte mee kunnen nemen? Ik zou graag willen weten wat er mogelijk is en ik heb wat vragen. Het liefste zou ik kunststof willen hebben, als dat bij het pand past. Het liefste een complete oplevering met een trap naar boven.

Badkamer renoveren

Ik wil graag mijn badkamer en toiletruimte laten renoveren. Afmeting badkamer is ongeveer 2,25 x 2,35 meter. Toilet afmeting is ongeveer 90 x 1,13 meter. ??vragen aan user: huidige situatie? We hebben alles nu nog in de badkamer staan. Bad toilet, badmeubel enzovoort. We zouden graag willen weten wat het kost om alles te laten slopen en te laten afvoeren. Afhankelijk van de kosten dat we het mogelijk zelf doen. plafond? Het plafond moet geschilderd worden. muren? De muren moeten betegeld worden. Nu hebben we oude tegels. vloer? De vloer moet ook betegeld worden. Nu hebben we oude vloertegels. elektra/leiding werk? Ik weet niet zeker of dit nodig is, ik wil graag een spa bad, mogelijk dat hier een extra aansluiting voor nodig is, maar ik vermoed van niet. plaatsen toilet/douche/bad? Het gaat om het plaatsen van een spa bad en een inloop douch met een glazen deur en eventueel een nis en een toilet. In overleg willen we bespreken wie het materiaal zal regelen.