Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten:

Ik wil graag vragen volgende: Ik heb een SAUNA die is ingebouwd in de schuur. Ik wil deze graag demonteren omdat we ergens anders gaan wonen.
Onze klant uit Son (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Advies aanpassing van Stedin en mogelijk nieuwe aansluiting in de schuur

Ik wil een keramiekoven plaatsen, het liefst in de schuur. Deze gebruikt 6600 Watt. Ik heb 3 fase aansluiting tot de meterkast met 3 x 25 Ampère. Is dit genoeg of moet ik Stedin vragen om meer Ampère ?( bijv. 3 x 35) Verder zou ik in de toekomst een inductiekookplaat willen kopen. Is dit in combi met de keramiekoven mogelijk met wat ik nu heb? Stedin zegt dat ik voor de inductie al een stopcontact in de keuken heb. Hoe kan ik dit controleren?

Tussenmeter plaatsen voor elektra

Ik huur sinds kort een bedrijfspand in Uden die is opgesplitst in de onder- en bovenverdieping. Meterkasten zijn reeds aanwezig en hier zou ik graag een tussenmeter willen laten plaatsen zodat ik overzicht heb in mijn eigen kosten. De meterkast is reeds aanwezig en er ligt een 3 x 80a installatie in het pand. Een 1 x 80a meter zou voldoende moeten zijn voor mijn doeleinden. Tot slot zou ik ook graag willen vragen of er een tijdsindicatie kan worden gegeven wanneer installatie mogelijk zou zijn. Dit in verband met extreme vertragingen opgelopen door diverse partijen en ik graag zo spoedig mogelijk wil beginnen.

Vervangen voordeur met kozijn en kozijnreparatie

Ik wil graag onze voordeur laten vervangen door een beter isolerende voordeur. Het huidige kozijn is van hout en moet waarschijnlijk deels gerepareerd worden. Er zitten wat kleine beschadigingen en ik vermoed dat een nieuwe deur niet goed aansluit waardoor tocht ontstaat. Ik zou graag een redelijk open deur (~>50 % glas) willen om nog wat licht in de gang over te houden. Daarnaast wil ik graag een offerte vragen voor het volledig vervangen van een klein kozijn (90 bij 45 cm) op de 1e verdieping. Ik zou hiervoor een kunststof kozijn willen met HR+ of zo mogelijk HR++ glas.

Vaatwasser aansluiting maken

Ik wil graag een vaatwasser in de keuken. De aansluiting hiervoor is nog niet aanwezig, dus deze wil ik graag laten aanleggen. De vaatwasser ( die ik nog aan moet schaffen) wil ik graag onder het aanrecht blad, i.p.v. het keukenkastje dat er nu zit. (Het gaat om het kastje direct naast het gootsteenkastje). Ik woon in een huurhuis en de woningbouwvereniging stelt een aantal voorwaarden voor het aanleggen van de aansluiting; 1. Het elektrapunt moet op een aparte groep worden geplaatst. Het aanleggen van de extra groep en andere elektrische aanpassingen moeten door een erkend bedrijf worden uitgevoerd. Bij de inspectie vragen wij u dan ook een keuringsrapport of de rekening van het erkende bedrijf te overleggen. 2. Bij leidingen die in de muur worden weggewerkt, mag u geen snelkoppelingen gebruiken. 3. U moet een mantelbuis gebruiken bij leidingen die in de muur worden weggewerkt. 4. De (vaat)wasmachinekraan moet worden voorzien van een terugslagklep. 5. Denk om de stankafsluiter. 6.Bij het plaatsen van een vaatwasmachine onder het aanrechtblad, moet u het keukenkastje weer terugplaatsen als u gaat verhuizen. *Het kan zijn dat een aparte groep al aanwezig is (omdat de vorige bewoners ook een vaatwasser hadden). Na renovatie van de keuken is alleen de aansluiting helaas weggehaald.

Gleuf in een betonnen plafond frezen tbv verzonken gordijnrails

Ik wil gordijnrails in het betonnen plafond hebben. Het betreft verschillende stukken met een totale lengte van ca. 25 meter. In deze lengte moeten 10 bochten komen met een radius van 10 cm. De gleuf moet 10 mm diep worden en 15 mm breed met scherpe inwendige hoeken voor gordijnrails Goehlst 4701. Wie durft deze klus aan en wat gaat het kosten? Graag wil ik ook weten hoe het plafond er aan toe is na het frezen. Moet er een stukadoor komen om de randen bij te werken of is de apparatuur zo scherp dat het lijkt alsof je door boter snijdt ipv beton? Indien er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Plafond frezen voor gordijnrails Rails in keuken: recht 375 cm Rails in eethoek: 5 bochten met bochtstraal 10 cm verdeeld over de volgende lengtes: 11 cm, bocht naar links 54 cm, bocht naar rechts 472 cm, bocht naar links 422 cm, bocht naar links 11 cm Rails links naast de haard: recht 267 cm Rails rechts naast de haard: recht 82 cm Rails in erker voor: 5 bochten met bochtstraal 10 cm verdeeld over de volgende lengtes: 11 cm, bocht naar links 55 cm, bocht naar rechts 290 cm, bocht naar rechts 290 cm, bocht naar rechts 55 cm, bocht naar links 84 cm In totaal: bijna 25 meter frezen (24,79) en 10 bochten. En eventueel 2 stukjes van max. 25 cm (totaal max 50 cm) voor de lampen boven tafel. De afmetingen van de sleuf moeten worden: 14 mm breed en 6 mm diep. Afmetingen van de rails zijn: 17 mm breed en 7 mm hoog.

Geluidswerend isoleren van plafond aanbrengen

Ik wil graag het plafond laten isoleren, vanwege geluidsoverlast van de bovenburen. Ik heb een beneden woning. De bovenburen hebben van de zomer isolatie aangebracht, wat ze precies hebben gedaan en hoe de situatie was kan ik na vragen. Ik heb geen idee of er iets van isolatie al aanwezig is. Het gaat om ongeveer 75 m2.

Renovatie

Wij overwegen de aankoop van een nieuwe woning, een woning waar veel moet gebeuren. Een keukendeur moet vervallen, keuken dient verwijderd te worden, vloeren en muren glad, badkamer en toilet compleet, openslaande deuren naar de tuin, elektra dient aangepakt te worden, kozijn vervangen en wegwerken van de verwarmingsleidingen. Persoonlijk schat ik in dat twee mensen een week nodig zullen hebben. We zitten in de fase waarin we kosten moeten afwegen alvorens tot aankoop over te gaan, ik wil u niet vragen om een gedetailleerde kosten opgave, de aanschaf is immer nog niet zeker, maar kunt u een grove schatting van de kosten geven? Nogmaals ik wil u niet op werk jassen, een schatting van de kosten zou voor de beraming van de kosten wel erg helpen.

Etage opbouw plat dak inclusief afwerking

Ik wil een dakopbouw realiseren op een platte dak van 83 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een houten constructie. Er is een vergunning voor nodig en die wil ik graag via u aan laten vragen bij de gemeente. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen elektra en groepenkast

Onlangs hebben wij een oude jaren '30 woning gekocht in Nijmegen. We zouden graag een nieuwe groepenkast laten plaatsen en de elektra op verschillende plekken willen verleggen. Op dit moment zitten er bijvoorbeeld nog uitstekende stopcontacten op de muur en zitten er schakelaars op de deurposten. Per 1 december krijgen wij de sleutel en wij zouden graag de elektra werkzaamheden in december hebben uitgevoerd. Aangezien dit op korte termijn is wilde ik vragen of u: 1) plek heeft in uw agenda om deze werkzaamheden te verrichten. 2) een vrijblijvende afspraak met mij wil maken mbt de werkzaamheden en kosten. Graag zie ik uw antwoord tegemoet.

Keuken verlagen

Ik wil mijn keuken laten verlagen in Amersfoort, hij is nu afgesteld op een hoogte voor iemand van 2 m. De keuken moet ongeveer 8-10 cm verlaagd worden. Ik zal zelf de apparatuur verwijderen en de kastdeuren demonteren. Het gaat dus enkel om demontage van het blad, kasten en het verlagen. Het is een dun composiet aanrechtblad, en er zal bij de wasbak iets verslepen moeten worden. Indien nodig kan er gekeken worden op afspraak, wij krijgen het huis echter pas op 20 december. Als er vragen zijn hoor ik het graag!