Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vakspecialist uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vakspecialisten. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één vakspecialist of meerdere vakspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vakspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vakspecialisten in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vakspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vakspecialisten in Oosterhout of directe omgeving.

647 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten zwembadspecialist, spanplafondspecialist, vakbedrijf, asbestsaneerder, allrounder of vakspecialisten aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vakspecialist, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vakspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vakspecialisten voor: en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vakspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vakspecialist voor zwembadbouw in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vakspecialist in Oosterhout:

Zwembadfolie aanbrengen

Ik heb een zwembad van 8x4x1,5 met daaraan vast een inloop van 2x2 met vijf trede. Hier zou iemand voor mij de folie aanbrengen maar helaas is hij ziek en moet daarvoor het ziekenhuis in en kan dit nu niet uitvoeren! De spullen zijn inmiddels al aanwezig en ik zoek nu iemand die dat voor mij kan föhnen vandaar deze aanvraag.

Achthoekig zwembad renoveren

Wij hebben een 8 hoekig zwembad wat opnieuw bekleed dient te worden, met folie. De oppervlakte is ongeveer 3.5 bij 3.5 meter. Graag willen wij weten of u iets voor ons kunt betekenen en wat de kosten zijn. Er zijn foto's beschikbaar.

Afzuigpunt verplaatsen en zwembadfolie aanbrengen

Graag wil ik een offerte voor het vernieuwen van de folie in mijn zwembad van 12 x 5 x 1. 40 m. Er is al een bestaande stenen zwembadrand. Kan die gespaard blijven? De wanden en de ondergrond is van beton. Er komt iemand die de bodem gaat ophogen. Daarna moet het folie aangebracht worden. Het afzuigpunt dat nu in de bodem geplaatst zit, moet naar de zijkant verplaatst worden.

Zwembadfolie aanbrengen

Ik wil graag mijn zwembad opnieuw laten bekleden met folie omdat ik denk een lekkage te hebben. Het bad is 8 bij 4 meter en 1.5 meter diep. Als optie zou ik graag een gemetselde hoektrap willen laten aanbrengen.

Zwembadfolie aanbrengen

Zwembad 4 x 8 meter van beton laten voorzien van folie

Betonvloer storten onder het zwembad

Het betreft het laten storten van een betonvloer in de tuin voor een zwembad van 9 x 4.5 meter. De tuin is al afgegraven, de betonvloer kan zo gestort worden. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor deze klus.

Zwembadfolie aanbrengen

Ik wil een zwembad van 12 x 5 en 2 meter diep opnieuw laten voorzien van folie.

Paardenzwembad aanleggen

Graag zou ik een indicatie van de kosten willen voor het aan laten leggen van een paardenzwembad van minimaal 3 meter diep, 45 meter lang en 2,5 meter breed. De maten mogen best iets afwijken als het bijvoorbeeld goedkoper is het zwembad even diep als breed aan te leggen o.i.d. Beiden zijden moeten schuin aflopen onder een hoek van ongeveer 20 graden voor een makkelijke in- en uitloop. Het waterpeil hoeft niet gelijk aan de vloer te zijn, dus een opstaande rand van 1 meter en een diepte van 2 meter zou ook volstaan. Geen materialen aanwezig. Ook bijvoorbeeld filters en pompen moeten nog aangeschaft worden. Het zwembad moet ook verwarmd worden. De capaciteit van het zwembad wordt als ik het goed bereken ongeveer 310.000 Liter. We willen het zwembad uiteindelijk overkapt hebben. Al dan niet in een bestaande hal of een hal/overkapping maken.

Polythyleen zwembad repareren

Wij hebben een lek in ons zwembad, deze lek is gevonden door een speciaal bedrijf die hierin is gespecialiseerd. Nu zoeken wij een bedrijf of ondernemer die ons blauwe Polyethyleen zwembad kan repareren door deze lek te lassen / repareren.

Buitenzwembad aanleggen

Complete aanleg van buitenzwembad van maximaal 9 meter bij 5 meter, inclusief apparatuur en automatische besturing, plus bijhorende werkzaamheden zoals grondvoorbereiding, elektriciteit en water naar achtertuin, bouw buitentoilet en douche. Tuin en terras opnieuw aanleggen.

Zwembadfolie aanbrengen

Betonnen bak opgebouwd uit isolatieblokken, met inlooptrap.

Zwembadfolie aanbrengen

Ik heb een zwembad van beton dat betegeld is. Deze is lek en ik wil er folie in laten maken. Zwembad is ongeveer 11 bij 4 meter.

Betonwand aanbrengen

Ten behoeve van verkleinen zwembad: muur metselen van betonblokken 5,5 meter - 1.80 meter hoog, 30 cm dik Het is een zwembad buiten.

Het plaatsen/monteren van een folie zwembad

Het betreft het plaatsen van een folie zwembad van de firma zwembadfun uit Hedel en het aansluiten van de bijbehorende apparatuur. Afmeting 6,10 x 3,60 meter. Het gat voor het zwembad is al gegraven en het zand is afgevoerd. Na het plaatsen dient rondom het zwembad nog stabilisatiezand te worden aangebracht. Hoeft verder niet te worden afgewerkt. Alleen reageren als er ervaring is met het plaatsen van dit type zwembad.

Ik wil graag vragen volgende: Ik heb een ...

Ik wil graag vragen volgende: Ik heb een SAUNA die is ingebouwd in de schuur. Ik wil deze graag demonteren omdat we ergens anders gaan wonen.

Mijn jacuzzi bubbelt niet, graag advies ...

Mijn jacuzzi bubbelt niet, graag advies en mogelijk reparatie.

Ik heb u telefonisch gesproken, vandaar ...

Ik heb u telefonisch gesproken, vandaar dat ik u nu mail. Ik heb een ronde polyester bak met een diameter van 6 meter en een diepte van 1,5 meter. Ik heb geen pomp, geen filter en geen verlichting en geen afdekzeil. Ik wil graag weten wat is de prijs als ik deze bak wil inbouwen met pomp, filter, verlichting en eventueel incl afdekking met oprolsysteem. Locatie in Belgie vlakbij Bergen op Zoom. Graag hoor ik van u.

Wil een klein zwembadje, 5 bij 2,5 breed ...

Wil een klein zwembadje, 5 bij 2,5 breed en 1.30 diep. Met "stroming" om te kunnen blijven zwemmen een warmte pomp en zonnecollectoren. Wil graafwerk ed evt. zelf doen, gaat mn ook over advies, aansluiten collectoren, aansluiten warmtepomp, skimmers etc.

Ik heb een warmtepomp aangesloten, maar ...

Ik heb een warmtepomp aangesloten, maar ik heb het idee dat hij niet goed werkt. Ik wil dus vragen of er een bedrijf in de buurt is die even naar mijn pomp kan kijken en aan te sluiten zodat hij wel werkt.

DKDK DIQID .LC KN LIJHC CNKNCL JÇD

DKDK DIQID .LC KN LIJHC CNKNCL JÇD

Bungalow 220 kuub met 400m grond aan de ...

Bungalow 220 kuub met 400m grond aan de bungalow wil ik eeen serre bouwen en dan het zwembad met overkapping met op de zuidkant zonpanelen,verder wil ik het regenwater opvangen en opslaan in een reservoir. sauna en wirhlpool zijn opties,met een veranda aan voorkant van het huis. Graag advies. Bezig met aankoop.

Wil een zwembad bestellen van 8mtr/4mtr ...

Wil een zwembad bestellen van 8mtr/4mtr en 150cm diep maar moet hem dan zelf installeren. er moet een betonnen vloer van 15/20cm in en een zywand gemetseld worden plus aansluitingen.

Zwembad; folie, bouwkundig of polyester, ...

Zwembad; folie, bouwkundig of polyester, 8 tot 10 meter lang, 4 meter breed.

Wij gaan een oude boerderij verbouwen en ...

Wij gaan een oude boerderij verbouwen en willen in het weiland graag een zwembad bouwen. Advies, mogelijkheden, uitvoering. Complete bouw zwembad.

Jacuzzi is defect. Waarschijnlijk de ...

Jacuzzi is defect. Waarschijnlijk de filterinstallatie waarin lucht is gekomen. Leverancier failliet dus op zoek naar een reparateur.