Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor afzuigpunt verplaatsen en zwembadfolie aanbrengen:

Afzuigpunt verplaatsen en zwembadfolie aanbrengen

Graag wil ik een offerte voor het vernieuwen van de folie in mijn zwembad van 12 x 5 x 1. 40 m. Er is al een bestaande stenen zwembadrand. Kan die gespaard blijven? De wanden en de ondergrond is van beton. Er komt iemand die de bodem gaat ophogen. Daarna moet het folie aangebracht worden. Het afzuigpunt dat nu in de bodem geplaatst zit, moet naar de zijkant verplaatst worden.
Onze klant uit Leende (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afzuigpunt verplaatsen en zwembadfolie aanbrengen uit heel Nederland:

Aanbouw renoveren. Afbreken oude ...

Aanbouw renoveren. Afbreken oude schoorsteen, leidingen gas - electra verwijderen, uitbreken wc en vloer douche, deurpost verplaatsen en 1 verwijderen, isoleren, vloer egaliseren, gas, water, licht leidingen leggen, afzuigpunt voor afzuigkap maken, muren stucen + 20 m2 extra, plafond plaatsen, nieuwe wc plaatsen, 3 deuren afhangen, (na keuken plaatsen) vloer en muur tegelen. Al deze werkzaamhebben hebben dus betrekking op de aanbouw.

Onlangs heb ik een nieuwe keuken besteld ...

Onlangs heb ik een nieuwe keuken besteld voor onze woning in IJsselstein. Deze keuken zal geheel geplaatst worden door de keukenleverancier. Ik wil graag een prijsopgave voor het voorbereidende werk (verplaatsen van aansluitingen, stucwerk e.d.) Deze keuken wordt begin juli geplaatst. De keuken die nu in de woning zit is een L-vormige keuken. De nieuwe opstelling is een U-vorm. De nu aanwezige keuken zal door mijzelf gedemonteerd en verwijderd worden. Aanpassingen zijn o.a.: -verplaatsing gasfornuis / centrale afzuiging -verplaatsing stopcontacten/ hoofdschakelaar centrale afzuiging -Strakmaken van wanden incl. stucwerk en afwerking -dichtmaken en afwerken van afzuigpunt in de muur Ik heb alle tekeningen en het installatieschema voor de nieuwe situatie.