Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor betonvloer in een zwembad laten storten:

Betonvloer in een zwembad laten storten

De grootte van de de betonvloer is L 3,72 x B 3,72 x H 0,15 = 2,07 m3 beton. Dosering 350 kg/m3 (standaard type C125 430).
Onze klant uit Hilvarenbeek (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer in een zwembad laten storten uit heel Nederland:

Gat vloer opvullen

Het gaat om het storten van een betonvloer op bestaande tempex ondergrond in een aanbouw (waar eerst een zwembad in zat wat reeds gedempt is met zand en waar tempex in is gelegd als isolatie). Het gat is 3.55 x 6.40 meter en de vloer moet 12cm dik worden. Er dient ook bewapening in te komen. Het gat dient op gelijke hoogte gevuld te worden als de omliggende bestaande betonvloer zodat de hele vloer in de aanbouw egaal is.

Vloer t.b.v. een aan te leggen Zwembad

Ik wil graag 2 opties naast elkaar leggen. Voor 2 verschillende soorten zwembaden. 1 voor een dragende Betonvloer van 23 m2 met een dikte van 15 cm. als fundering. En een andere optie betreft alleen een Cementdekvloer van 20 m2 van slechts 5 cm dik welke geen dragende functie heeft.

Betonvloer in een zwembad laten storten

Betonvloer voor zwembad, 6meter bij 4 meter. Mixer kan niet bij de bouwput komen. + 25 meter te overbruggen. Bewapening moet ook gelegd worden. er komt een opbouw op van betonblokken en maar 50 cm waterdruk.

Betonvloer zwembad

Wij willen een zwembad plaatsen waarvoor een betonvloer van 20 cm dikte nodig is zie bijlage. Houd u er rekening mee dat het zwembad niet bereikbaar is met een betonwagen. De afstand tussen zwembad en straat (wel bereikbaar) is 18 m

Betonvloer storten

In mijn tuin heb ik een vierkante kuil (5 bij 5 meter) laten graven van 1.30 m diep. Hierin moet een rond zwembad komen (diameter 4.20 m) met een hoogte van 1.20 m. Onder het zwembad wil ik een betonnen vloer laten storten van 15 a 20 cm dik. De afstand tot de kuil is circa 10 meter (over een muur van 2 m hoog). Graag wil ik hiervoor een offerte krijgen. Ik heb een paar vragen: - is een ijzeren raster als versteviging van de vloer nodig? De vloer is nu een dikke harde leemlaag. - vloeit het beton mooi uit of moet het nog worden gladgestreken?

Betonvloer met isolatie storten

Het betreft het storten van een betonvloer inclusief isolatie. De totale vloer oppervlakte zal 350 m2 worden waarvan de vloeroppervlakte van het zwembad 50 m2 gaat worden. De totale zwembadruimte meet ruim 100 m2. Er wordt nog aangebouwd een garage van 50 m2. Er is een tekening gemaakt.

Betonvloer storten voor zwembad

Ik wil een zwembad aanleggen in de tuin. Hiervoor heb ik een egale betonvloer nodig van 760 x 510 cm. De vloer moet 15 cm dik zijn en er moet een betonnet in van 8 x 8 cm en 150 x 150 cm. Het gat waarin gestort moet worden is 160 cm diep. De tuin is bereikbaar langs de garage. Het pad is 110 cm breed. De afstand van achterin de tuin tot voorkant garage is c.a. 35 m.

Betonvloer storten voor de zwembadfundering

15 cm beton storten tbv fundering zwembad in tuin 6 x 4 meter

Gewapende betonvloer slopen

In achtertuin klein zwembad afmetingen +- 6 meter bij 2 meter. Zit een (gewapend) betonnen vloer in. Deze vloer svp slopen. Graag een opgave van de prijs en indicatie wanneer het werk kan plaatsvinden. Puin hoeft niet afgevoerd te worden (wel stukken beton op formaat dat dit in een kruiwagen kan worden vervoerd).

Gewapende betonvloer in een zwembad maken

Wij hebben bij onze woning een zwembad dat aan vervanging toe is. Het bad is nu een betonnen bak zonder betonnen vloer We willen er een gewapende betonvloer in laten plaatsen van 450 x 900 x 15 cm. De bekisting verzorg ik zelf. De wapening en het beton laat ik graag aanbrengen. De vloer dient ook gevlinderd te worden. Vanaf de straat is een slang nodig van ongeveer 25 meter lang. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.