Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor het plaatsen/monteren van een folie zwembad:

Het plaatsen/monteren van een folie zwembad

Het betreft het plaatsen van een folie zwembad van de firma zwembadfun uit Hedel en het aansluiten van de bijbehorende apparatuur. Afmeting 6,10 x 3,60 meter. Het gat voor het zwembad is al gegraven en het zand is afgevoerd. Na het plaatsen dient rondom het zwembad nog stabilisatiezand te worden aangebracht. Hoeft verder niet te worden afgewerkt. Alleen reageren als er ervaring is met het plaatsen van dit type zwembad.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het plaatsen/monteren van een folie zwembad uit heel Nederland:

Badkuip tegen muur monteren

Loodgieter expert. Ik wil een vrijblijvende kosteloze offerte wat het kost om een badkuip in de badkamer te laten plaatsen. Deze badkuip zou tegen de muur aan komen. En betegeld moeten worden. De leidingen zitten ook niet aan de juiste kant want daar zit bij ons nu een douchegedeelte. Er zal ook een afvoer aangelegd moeten worden. Ik ben benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Moet ik zelf ( los van de badkuip ) ook de bouwmaterialen kopen zoals de ombouw en de leidingen. Kortom het gaat niet alleen om badkuip plaatsen maar ook dus ledigen aanleggen. De warmwaterkraan. Het eromheen betegelen en de badkuip waterpas maken. Ik vroeg me ook af of dit binnen een dag gebeurd of dat dit meerdere dagen duurt.

Nieuwe dakgoten plaatsen met kunststof boeidelen op kleur

Het vervangen van de dakgoten aan de voor en achterzijde en monteren van kunststoffen boeidelen. Het betreft een hoekwoning.

Achterdeur monteren

Een achterdeur monteren en een slotgat erin maken. Ik heb een CanDo ML559. Een glaspaneel plaatsen. De deur is al geschilderd en in huis. Wat kost het om de deur door u te laten plaatsen?

Tuinpoort van hardhout plaatsen

Monteren van tuinpoort recht hardhout 180 x 100 cm. Deze moet op bestaande houten palen. Hang en sluitwerk moet nog worden aangeschaft. Op 29 november gaan wij op vakantie dus graag ervoor al klaar zijn met de klus.

CanDo Comfort click kunststofvloer monteren

Ongeveer 85 m2 CanDo comfort click leggen over bestaande plavuizen! Eerst Sencys ondervloer voor vinyl vloeren click leggen. Alleen plakplinten voor 25 m. En ongeveer 35 m Cando decoratieve plint blok wit 19 x 82 mm. Plaatsen. Al het materiaal heb ik dan tegen datum plaatsing bij Praxis gekocht. Bij een doorlopend geheel (85 m2) moeten dan wel 8 drempels en vloerbedekking slaapkamer (4. 20 x 4. 20) verwijderd en op gelijke hoogte gebracht worden. Alternatief is dat alle drempels blijven liggen en per ruimte vloer gelegd wordt. Tijdstip: 3e week in November.

Douchescherm, douchebak en kraan monteren

Ik wil graag weten wat het zou kosten als jullie het volgende zouden plaatsen in mijn badkamer: een douchescherm I-AM van Sealskin 90 bij 90 centimeter. Deze plaatsen op een nieuwe douchebak (kan op huidige tegels geplaatst worden) en daarnaast ook een nieuwe kraan (15 centimeter en de nieuwe kan op de oude). De klant wil graag over de verschillende montagemogelijkheden overleggen met de vakman.

Schutting plaatsen

Ik wil graag offertes voor het volgende: 1. Plaatsing van een schutting met 1 deur aan de achterkant van mijn tuin 2. Plaatsing van een schutting met 2 deuren aan de achterkant van mijn tuin en die van de buren 3. Plaatsing van een schutting tussen mijn tuin en die van de buren Voor offerte 1 en 2: De lengte van de schutting (inclusief deur) aan de achterkant van mijn tuin is 540 cm. Voor optie 2 is dat dus 1080 cm. Voor offerte 3: De huidige schutting bestaat uit 6 delen van 180 cm. Deze moet geheel vervangen worden. Graag zie ik een uitwerking met opties: - Houten schutting op basis van schutting delen - Houten schutting op maat - Betonnen palen in plaats van houten palen - Betonnen rand aan de onderkant onder De deur moet wel stevig zijn, liefst met een frame (zie voorbeeld 1 en 2), met de mogelijkheid om een goed slot te monteren. Ik kijk uit naar de uitwerking en jullie ideeën.

Deuren inmeten en monteren voor een inbouwkast en meterkast

Ik heb in de gang van mijn woning een meterkast met draaideur en daarnaast een ingebouwde schoenenkast met een schuifdeur. Omdat die schuifdeur kapot is gegaan, wil ik nieuwe deuren laten plaatsen, zodat het één geheel wordt. Ik laat de klus hier graag inmeten en laat mij dan ook door de vakman adviseren over de beste aanpak. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor het inmeten en monteren. Over de aankoop van de materialen wil ik nog overleggen, omdat ik die misschien bij Gamma ga kopen.

Rookkanaal keuren, flexibele buis plaatsen en kachels monteren

Er is een reeds bestaande schoorsteen waar vroeger 4 aansluitpunten waren in huis. Wij zoeken een offerte voor camera inspectie van het rookkanaal met certificaat voor verzekering, schoonvegen rookkanaal en waarschijnlijk plaatsen flexibel rookkanaal. Voor potkachel in de keuken en houtkachel in de woonkamer.

Haard met flexibele pijp monteren

Wij willen een nieuwe houtkachel laten plaatsen. We hebben wel een rookkanaal, alleen is deze nog niet geschikt voor een 15 cm pijp. Hiervoor moet nog een flexibele pijp doorgetrokken worden. Ook hebben wij een vloerplaat nodig. We hebben nu nog open vuur.