Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor het plaatsen/monteren van een folie zwembad:

Het plaatsen/monteren van een folie zwembad

Het betreft het plaatsen van een folie zwembad van de firma zwembadfun uit Hedel en het aansluiten van de bijbehorende apparatuur. Afmeting 6,10 x 3,60 meter. Het gat voor het zwembad is al gegraven en het zand is afgevoerd. Na het plaatsen dient rondom het zwembad nog stabilisatiezand te worden aangebracht. Hoeft verder niet te worden afgewerkt. Alleen reageren als er ervaring is met het plaatsen van dit type zwembad.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het plaatsen/monteren van een folie zwembad uit heel Nederland:

Installatiewerkzaamheden badkamer

De badkamer in onze nieuwbouwwoning wordt casco opgeleverd. De leidingen liggen allemaal op de juiste locatie. Het enige wat we graag willen laten doen/aan willen laten passen is het plaatsen/inbouwen van de toilet (hangend) + dichtmaken van de leidingkoker en het splitsen van 1 punt voor de wastafelkraan naar twee inbouw wastafelkranen. Daarnaast het monteren van de douchedrain zodat alle de tegelzetter dekvloer en tegels kan plaatsen. Oppervlakte is 6 m2.

Nieuwe douchecabine plaatsen

De oude douchecabine moet vervangen worden door een nieuwe. Graag de oude verwijderen en een nieuwe van de praxis monteren.

Monteren douchewand met draaideur

Plaatsen douchewand met glazen draaideur tussen 2 wanden, afmeting 215x88cm,

Hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren

Hangtoilet beneden en boven plaatsen. Daarnaast ook inloopdouche, wastafel en spiegel plaatsen/monteren.

Nieuw bovenlicht plaatsen

Bovenlicht vervangen door dubbel glas. Is nu enkel glas en sluit ronduit slecht. Heeft telescoop scharnieren. Zie foto. Afmetingen: 159 cm bij 29 cm. Het bovenlicht zit erg hoog, Electrische scharnieren monteren?

Nieuwe bovengoot van zonnepaneel op dak monteren

Ik heb op het dak een zonnecollector van HRSolar waarbij de bovengoot verloren is geraakt bij een storm. Deze bovengoot heb ik zelf nieuw kunnen bestellen en nu zoek ik een installateur om deze bovengoot te plaatsen. Ik weet niet of het daarbij noodzakelijk is dat het paneel wordt losgenomen.

Nieuwe dubbele tuindeuren plaatsen

Ik zoek een specialist die mijn bestaande merbau deuren kan vervangen door kunststof deuren inclusief kozijn (in bestaand kozijn te monteren).

Radiatorombouw laten plaatsen

Ik wil graag een (stofwerende) radiator ombouw laten plaatsen in de: woonkamer gangetje slaapkamer keuken de radiotorombouw heb ik nog niet dus graag prijsopgave inclusief leveren en monteren.

Afzuigkap en pijp monteren en oude demonteren

We willen graag onze oude afzuigkap + pijp + omringende box laten demonteren en afvoeren. Er zitten misschien gaten in de binnenmuur die gerepareerd moeten worden. Daarna willen we een nieuwe afzuigkap en pijp willen laten plaatsen. Deze hebben we al aangeschaft.

monteren plisser rolhordeur

Ik zou graag een plisser rolhordeur willen laten plaatsen in de deur naar het balkon. De deur draait naar binnen open. Ik heb de rolhordeur nog niet aangeschaft. Het liefst wil ik de rolhor niet laten plaatsen aan de buitenkant, maar misschien kan het niet anders. Er hoeft niks meer uitgehaald te worden.