Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor het plaatsen/monteren van een folie zwembad:

Het plaatsen/monteren van een folie zwembad

Het betreft het plaatsen van een folie zwembad van de firma zwembadfun uit Hedel en het aansluiten van de bijbehorende apparatuur. Afmeting 6,10 x 3,60 meter. Het gat voor het zwembad is al gegraven en het zand is afgevoerd. Na het plaatsen dient rondom het zwembad nog stabilisatiezand te worden aangebracht. Hoeft verder niet te worden afgewerkt. Alleen reageren als er ervaring is met het plaatsen van dit type zwembad.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het plaatsen/monteren van een folie zwembad uit heel Nederland:

Drie pergola's plaatsen

Ik wil drie pergola's laten monteren voor de rozen. Een pergola is 120 bij 200, een andere 240 bij 200 en de derde 340 bij 200 cm.

Horren monteren

Graag een vrijblijvende offerte voor plaatsen van 1 hor in een raamkozijn en 2 Horren in schuifdeur.

Klussen in huis en tuin

Ik wil een aantal zaken in mijn woning en en tuin laten monteren. Het betreft gordijnroede ophangen voor 5 ramen, materialen heb ik in mijn bezit. En in mijn tuin een schutting laten plaatsen (dat ga ik via Praxis bestellen). Het betreft ongeveer 3 schuttingen. Ik hoor graag uw reactie.

Zonnescherm monteren op dakterras

Het plaatsen van een zonnescherm op een dakterras. Graag een vakman die mij kan helpen.

Horren monteren in houten kozijnen

Ik wil graag horren laten monteren in 6 naar binnen draaiende ramen (waarvan 1 zolder draai/kiep-raam) en 1 deur. Het zijn volgens mij afwijkende afmetingen. Het is handig als iemand langs komt en gaat opmeten en plaatsen.

Opdekdeuren monteren

Ik wil 2 opdekdeuren laten plaatsen in nieuwe houten kozijnen. De gaten voor de Pau Melle scharnieren moeten nog genoord worden Graag met een mal inboren.

Schuttingdelen monteren

6 schuttingdelen laten plaatsen.

Scheidingswand plaatsen

Afmetingen H 2.44 meter x B 3.10 meter. Houten raamwerk beide zijden afdekken met gipsplaat. Houtenraamwerk monteren op vloer aan wand en plafond. Balk op de vloer moet verlijmd worden, omdat de vloer vloerverwarming heeft.

Poort in achtertuin monteren

Ik wil (als verassing voor mijn moeder) een nieuwe poort laten plaatsen en de oude poort laten verwijderen. Wat zijn de totale kosten hiervan?

Deurhor in de deuropening monteren

Voor de de buitendeur wil ik een deur hor laten plaatsen. De deuropening is 209 x 80. De ruimte om te monteren is aan de zijkant klein (ongeveer 5 cm). De drempel aan de onderkant is ook laag (ongeveer 2 cm). De deur hor moet zowel van buiten als van binnen geopend en gesloten kunnen worden. Graag eerst overleg over de juiste deur hor, dan koop ik die, daarna plaatsing.