Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor zwembad in de tuin:

Zwembad in de tuin

Wij verhuizen deze maand naar Maasbree, naar een huis met tuin va 16 x 20 meter en wij zouden een zwembad rechte vorm afmeting ongeveer 4 x 8 x 1,50 in de tuin willen hebben. Wij willen deze in zijn geheel aan laten leggen, dus ook het graven. De tuin is nu nog niet aangelegd, dus we zouden graag voor de zomer 2020 het zwembad gereed willen hebben. Zwembad met afdek en verwarming. De woning heeft 22 zonnepanelen. Gaarne zien wij een prijs opgave tegemoet. Ik heb zelf gegoogeld en een zwembad met strypor-elementen gezien.
Onze klant uit Maasbree (Limburg) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwembad in de tuin uit heel Nederland:

De vloer van een zwembad voorzien van egaline

Ik zoek een vloerenbedrijf die de vloer in een zwembad kan voorzien van een egaliserende laag. Het gaat om een betonnen ondergrond van 8 bij 5,5 meter. Het zwembad bevindt zich in de tuin en is goed bereikbaar. De werkzaamheden zijn al bezig, ik zoek een specialist die dit strak kan aanleggen.

Een aardpen in de achtertuin slaan

Goedemorgen, ik zou graag een offerte ontvangen voor het slaan van een aardpen in de tuin. Er hoeft geen bestrating open het kan gewoon in de border. Dit heb ik nodig voor een groot opzet zwembad om roest vorming door zoutelectrolyse te voorkomen. Alvast bedankt.

Puntstuk slaan in tuin

Ik wil een puntstuk laten slaan in mijn tuin om mijn zwembad van B2xL3xD1,80 te kunnen vullen.

Installatie warmtepomp/boiler

Vrijstaande woning bouwjaar rond 1920 geheel gerenoveerd en geïsoleerd. Beneden verdieping geheel in vloerverwarming. Bovenverdieping badkamer vloerverwarming. Slaapkamers radiatoren. Zou graag naar nul op de meter willen en vraag mij af welke mogelijkheden hiervoor zijn en wat de verschillende alternatieven zijn. Ben benieuwd naar de kosten voor een warmtepomp/boiler. Zonnepanelen op het platte dak aanwezig. Kleine CV ruimte is op de etage. Beneden de CV ruimte is een kelderkast waar apparatuur mogelijk geplaatst kan worden. Ruimte voor een eventuele boiler in de kleine kelder. Warmtepomp zou waarschijnlijk op het platte dak boven de cv ruimte moeten. Wens is daarnaast een geïsoleerde hottub geplaatst in de tuin van c.a. 1600 liter op de installatie aan te sluiten. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, zwembad verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de aanleg van een zwembad van 6 bij 4 breed, de diepte van het zwembad moet 1.5 meter zijn. Tegels heb ik zelf al.

Dubbel gewapende betonplaat op fundering voor zwembad

kunt u een prijs indicatie geven voor het storten van een dubbel gewapende betonplaat op schroefpaalkoppen in de tuin voor het plaatsen van een polyester zwembadkuip van 2,5x4,5 m (1,40m diep). De betonplaat moet tenminste dezelfde afmeting hebben (2,5x4,5m) en het gewicht (circa 16,5 ton) kunnen verdelen over 6 schroefpalen. De tuin is niet bereikbaar met vrachtwagen. Er is wel een achterom van 1m breedt met 30m afstand tot de straat. Betonplaat bevindt zich mogelijk in grondwater.

Waterput in de tuin laten slaan

Waterput slaan in Emst. Ongeveer 11 meter diep. Geschikt voor bewateren tuin, vullen zwembad.

Waterbron slaan voor tuinberegening en vullen zwembad

Ik wil een waterbron slaan voor water om de tuin te sproeien en tevens om zwembad te vullen.

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Graven van een gat voor een zwembad, afmetingen 6x10x1,5 meter. Grond niet afvoeren maar gebruiken om achterste deel van de tuin op te hogen. Minigraver kan door de poot naar binnen.

Zwembad verwarmen

Ik heb wel nog een paar vragen ivm zwembad in de tuin (verwarmd) of dat ook mogelijk is maar geen cv in huis en dus gewoon van het gas af . Ik heb hier een aantal vraagjes over, graag bespreek ik dit met vakman voor meer duidelijkheid.