Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor zwembad in de tuin:

Zwembad in de tuin

Wij verhuizen deze maand naar Maasbree, naar een huis met tuin va 16 x 20 meter en wij zouden een zwembad rechte vorm afmeting ongeveer 4 x 8 x 1,50 in de tuin willen hebben. Wij willen deze in zijn geheel aan laten leggen, dus ook het graven. De tuin is nu nog niet aangelegd, dus we zouden graag voor de zomer 2020 het zwembad gereed willen hebben. Zwembad met afdek en verwarming. De woning heeft 22 zonnepanelen. Gaarne zien wij een prijs opgave tegemoet. Ik heb zelf gegoogeld en een zwembad met strypor-elementen gezien.
Onze klant uit Maasbree (Limburg) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwembad in de tuin uit heel Nederland:

Zwembad wand injecteren

We hebben een zwembad in de tuin gebouwd en op paar plekken lekt het grond water door de wand. Dat wilden we injecteren om af te dichten. Het zwembad is 5 bij 2,5 bij 1,5 meter diep.

Waterput boren in de achtertuin

Waterput voor beregenen tuin 400 m2, vullen zwembad 6500 liter, en eventueel drinkwater. Ik ontvang graag een prijs incl. aftappunt. Zijn er verschillende soorten aftappunten/kranen ter beschikking? Ik hoor het graag.

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Er dient in de tuin een gat gegraven te worden voor het plaatsen van een plunge pool. Afmeting is 300 cm x 250 cm. Vervolgens dient het zand ook afgevoerd te worden. Het oude gras verwijderen plus leggen van kunstgras. Ongeveer 30 m2.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Wij zouden graag een put in de tuin laten maken voor het beregenen van de tuin (800 m2) en het vullen van het zwembad (28 m3). Het gaat alleen om de put. De beregeningsinstallatie leggen we zelf aan. Wat zijn de mogelijkheden? En wat zijn de kosten?

Zwembad in tuin verwijderen

Graag willen we het zwembad van 2 x 6 meter verwijderen uit de tuin en ophogen met grond (70 cm). Graag ontvang ik een offerte.

Grond uitgraven en beton storten voor een zwembad

Wij willen in onze tuin een zwembad laten inbouwen van L=5m, B=3m, D=1.5m. Daarvoor moet grond worden uitgegraven en worden afgevoerd. Daarbij willen wij de betonbodem laten storten om het zwembad op te plaatsen.

Kelder onder huis en kelder in de tuin realiseren

Ik wil graag twee kelder. Een kelder in de tuin van 14 m x 11 m en een kelder onder het huis van 12 m x 7 m. Deze twee moeten verbonden worden met elkaar. In een van de twee komt een zwembad. De vergunning is al aanwezig. Ik heb nog een constructieberekening nodig. De tekeningen zijn er wel al, deze zou ik kunnen sturen. Ik wil graag elektra en vloerverwarming en ventilatie. Ik wil graag advies voor wat voor soort constructie geschikt is. Als het mogelijk is wil ik graag een offerte voor een complete oplevering en een voor een casco oplevering. En graag zou ik willen weten hoelang de bouw duurt. Graag ontvang ik een offerte.

Een nieuwe gasleiding leggen

In de tuin naar zwembad zal een nieuwe gasleiding van 30 a 40 meter moeten worden gelegd. Graag offerte van begin tot eind.

Overkapping bij zwembad in de tuin realiseren

Ik heb interesse in een overkapping bij mijn zwembad. Afmetingen 5,7 meter breedte, 9 meter lang. EPS sandwich panelen 1 langs wand. 1 wand 2,5 x 9 en 2,5 x 5,7 wanden glazen schuifpanelen. Dak ook EPS sandwich panelen.

Tuin egaliseren, schutting plaatsen en terras aanleggen

Ik wil de tuin graag geëgaliseerd hebben en een nieuwe schutting aan 2 zijdes geplaatst hebben. Ik weet niet om hoeveel meter het gaat van de schutting, de tuin is denk ik 70 m2. De schutting moet voor de haag van de buren geplaatst worden. We halen de tegels zelf weg. Verder wil ik een stukje met gras, waar de speeltoestellen van de kinderen op kunnen staan. Hoe groot dit moet worden weet ik nog niet. We hebben graszaden. En ook een plek waar we lekker kunnen zitten/bbq'en en in de zomer het zwembad kwijt kunnen. Hoe groot dit moet worden weet ik ook nog niet.