Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor zwembad bouwen:

Zwembad bouwen

Wij hebben een betonnenbak van 6 bij 3 meter en 1.80 meter diep met een betonnen vloer van 40 cm om hier een zwembad van te maken.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwembad bouwen uit heel Nederland:

Warmtepomp aanleggen voor woning met zwembad

De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuw te bouwen woning. Het gaat om het verwarmen en/of koelen van het gebouw met overdekt zwembad in combinatie met zonnepanelen. Er zal overlegd moeten worden met de architect die de woning gaat bouwen. Ik wil echt een bedrijf dat ruime ervaring heeft in de beste en meest duurzame oplossingen van deze tijd.

Privesauna bouwen

Heer/mevrouw, Ik wil graag een privesauna beginnen en ik zou graag willen weten wat het globaal gaat kosten en hoeveel m2 ruimte/ pand ik daarvoor nodig heb? Jacuzzi Zwembad Entreebalie Relaxruimte Turkse stoombad Sauna Met vriendelijk groet,

Waterdichte kelder bouwen voor welness met zwembad

Wij staan op het punt om een nieuwbouw woning aan te schaffen die we volledig willen onderkelderen. Wij willen deze ruimte gebruiken voor een welnessruimte. De het gaat om ongeveer 75 m2.

Kelder met zwembad plaatsen

In nieuwe woning willen we een prefab kelder met zwembad laten bouwen. De kelder zal 11 bij 5 meter moeten worden en het zwembad 9 bij 2.50 meter. De kelder zal volledig afgewerkt moeten worden en elektra en waterleiding doorgetrokken. De vergunning voor de kelder is al aangevraagd.

Dakleien op het dak aanbrengen

Wij moeten voor een klant een tuin, zwembad en hoort poolhouse bouwen, de wens van de klant is om daar een echt leien dak op te maken, nu wil ik graag weten, waar ik ongeveer rekening mee moet houden qua m2 prijs, wij hebben al opdracht, open begroting, maar ik moet wel een globale offerte geven, het werk zou uitgevoerd moeten worden in ongeveer november en is in Blaricum, het gaat om ongeveer 75 m2 dak, ik verneem graag van u.

Betonnen kelder bouwen onder een nieuwe woning

Wij hebben een bouwkavel gekocht in het buitengebied van de gemeente Someren. Wij zijn onze plannen voor een nieuw te bouwen woning aan het ontwikkelen. We willen graag met aannemers in gesprek die ervaring hebben met het bouwen van betonnen kelders. We willen onder de woning een dergelijke kelder laten bouwen van 120 m² met een uitsparing van 24 m² m² voor een zwembad. We willen rond de zomer van 2017 gaan starten met de bouw. We maken graag een afspraak.

Extra verdieping met dakterras opbouwen

Bedoeling is een puntdak opentrekken en bovenop de 2e verdieping voor een deel een dakterras te bouwen (alle buren hebben dat ook). Totaal 45 m², waarvan 32 m² dakterras moet worden. Een en ander moet opgemetseld worden. Er is nog geen vergunning en nog geen tekeningen. Ik zou ook willen weten of een constructeur kan berekenen of een polyester zwembad (2 x 2 meter) geplaatst zou kunnen worden en wat de kosten zouden zijn.

Kelder met een zwembad bouwen

Wij als duikschool hebben onze vergunning voor de bouw van een zwembad met kelder. Kelder is 11 bij 21 meter en in de kelder komt het zwembad van 5,5 bij 12,5 meter. Kelder is 2,7 meter binnen maat het zwembad in het diepe deel 5 meter binnen maat.

Kelder en zwembad bouwen

Wij als duikschool hebben onze vergunning voor de bouw van een zwembad met kelder. De kelder is 11 bij 21 meter en in de kelder komt het zwembad van 5.5 bij 12.5 meter. De kelder is 2.7 meter binnen maat het zwembad in het diepe deel 5 meter binnen maat. In de bijlage vindt u de bouwtekeningen.

Nieuwbouwwoning bouwen

Betreft een nieuw te bouwen schuurwoning. Totaal 10 bij 20 meter. Hiervan is 76 m2 garage/carport. Begane grond: 12.5 X 10 meter. Hierin is opgenomen: wc, garderobe, trappenhuis, voorraadkamer, keuken en woonkamer. In de woonkamer komt een haard. 1e verdieping: masterbedroom (hierin bevindt zich het slaapgedeelte, een inloopkast en een badkamer) totaal 49,5 m2 / 2e slaapkamer 14 m2 / 3e slaapkamer 14 m2 / strijkkamer 7 m2 / logeerkamer 10,5 / 2e badkamer 7 m2 / vide woonkamer / overloop 17,5 m2 / balkon aan masterbedroom 18 m2. Boven zolder (opbergruimte) met vlizotrap. Kelder: speelruimte 28 m2 / multifunctionele ruimte 21 m2 / kantoor 14 m2 / technische ruimte 8,75 m2 / Daarnaast zwembad in de kelder ter grootte van 50 m2 => zwembad ongeveer 32 m2. We zijn bezig met vergunningen. Het gaat op staal. Ik heb een MBI tegel, de code moet ik u even verschuldigd blijven.