Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor zwembad bouwen:

Zwembad bouwen

Wij hebben een betonnenbak van 6 bij 3 meter en 1.80 meter diep met een betonnen vloer van 40 cm om hier een zwembad van te maken.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwembad bouwen uit heel Nederland:

Warmtepomp installeren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Ik ga een nieuw huis met een zwembad bouwen. En wil graag weten wat voor mij de beste manier is om mijn huis te koelen in de zomer en te verwarmen in de winter en mijn zwembad te verwarmen. Moet ik dan een losse warmte pomp voor het zwembad hebben omdat deze vaak met lucht werken en dicht bij het zwembad staan. Of kan ik dan beter 1 grote warmtepomp gebruiken om zowel mijn huis als airco te bedienen ? En is niet actief koelen wel voldoende met de steeds hoger oplopende temperaturen gezien de laatste zomer?

Privé sauna laten bouwen

Ik wil een privé sauna beginnen en zoek een aannemer die een prijsindicatie kan maken. Het is voor het verhuren kleinschalig. In de sauna moet komen een Finse sauna, jacuzzi, inloop regendouche, en eventueel een klein zwembad. Het gaat om een ruimte van 100m2 daarbij alles compleet met balie

Heiwerk voor zwembad achtertuin woning

We willen een zwembad bouwen en willen weten wat de kosten zijn van het onderheien van de betonnen plaat waar op het zwembad wordt gebouwd. De grootte van het zwembad is 5 meter x 3 meter en 1.20 meter diep. Vraag is hoeveel palen er nodig zijn, hoe diep ze de grond in moeten en wat de kosten zijn.

Water-waterpompsysteem aanleggen en putten slaan

Wij gaan een woonhuis inclusief bedrijfgedeelte bouwen. Start van de bouw is najaar 2018. Woonhuis circa 1000 m3 en de bedrijfhal circa 1800 m3. In het bedrijfgedeelte moet ongeveer 17 a 18 graden warmte mogelijk zijn. De kavel wordt ongeveer 1300 m2. En het gebouw bestaat uit twee bouwlagen van iedere 400 m2. Ook komt er nog een zwembad in de tuin van 8 x 4 x 15 meter. Ik denk zelf aan een water- waterpomp systeem., waarbij dan meerdere putten geslagen dienen te worden. Wij willen graag goed advies over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten voor het aanleggen van een dergelijk warmtepompsysteem.

Gat graven voor een zwembad

Onderwerp: orientatie tuin zwembad 300x124 inbouwen in de grond, grond uitgraven We hebben een zwembad van ongeveer 3 x 1.24 meter die we in de grond willen bouwen. Ik zie dat jullie een kleine 75 cm brede mini graver hebben . Wat zijn de kosten hiervan en hoe kan deze evt. In breda geraken. Kan hier ook een persoon bij gehuurd worden ? En kan aarde eventueel meegenomen worden , die uit de tuin komt

Warmtepomp aanleggen voor woning met zwembad

De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuw te bouwen woning. Het gaat om het verwarmen en/of koelen van het gebouw met overdekt zwembad in combinatie met zonnepanelen. Er zal overlegd moeten worden met de architect die de woning gaat bouwen. Ik wil echt een bedrijf dat ruime ervaring heeft in de beste en meest duurzame oplossingen van deze tijd.

Privesauna bouwen

Heer/mevrouw, Ik wil graag een privesauna beginnen en ik zou graag willen weten wat het globaal gaat kosten en hoeveel m2 ruimte/ pand ik daarvoor nodig heb? Jacuzzi Zwembad Entreebalie Relaxruimte Turkse stoombad Sauna Met vriendelijk groet,

Waterdichte kelder bouwen voor welness met zwembad

Wij staan op het punt om een nieuwbouw woning aan te schaffen die we volledig willen onderkelderen. Wij willen deze ruimte gebruiken voor een welnessruimte. De het gaat om ongeveer 75 m2.

Kelder met zwembad plaatsen

In nieuwe woning willen we een prefab kelder met zwembad laten bouwen. De kelder zal 11 bij 5 meter moeten worden en het zwembad 9 bij 2.50 meter. De kelder zal volledig afgewerkt moeten worden en elektra en waterleiding doorgetrokken. De vergunning voor de kelder is al aangevraagd.

Dakleien op het dak aanbrengen

Wij moeten voor een klant een tuin, zwembad en hoort poolhouse bouwen, de wens van de klant is om daar een echt leien dak op te maken, nu wil ik graag weten, waar ik ongeveer rekening mee moet houden qua m2 prijs, wij hebben al opdracht, open begroting, maar ik moet wel een globale offerte geven, het werk zou uitgevoerd moeten worden in ongeveer november en is in Blaricum, het gaat om ongeveer 75 m2 dak, ik verneem graag van u.