Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor zwembad bouwen:

Zwembad bouwen

Wij hebben een betonnenbak van 6 bij 3 meter en 1.80 meter diep met een betonnen vloer van 40 cm om hier een zwembad van te maken.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwembad bouwen uit heel Nederland:

Betonnen terras maken

Ik ben op zoek naar een betonnen terras rondom het huis aansluitend aan te bouwen zwembad. Het gaat om 65 m2.

Zwembad vullen met zand

Ik wil de wanden van het zwembad aanvullen zodat het gaat dienen als een fundering ( grondverbetering) om er een schuur op te bouwen. Er is 75 m3 zand nodig. Het zwembad is 18 x 4 meter. Ik ontvang graag een offerte.

Extra groep aanmaken

We overwegen een zwembad te bouwen, daarvoor is elektra nodig buiten voor filterpomp en warmtepomp. Daarvoor is een extra groep nodig en dienen 2 stopcontacten gemaakt te worden buiten.

Heiwerk voor mini-zwembad achtertuin woning

Heiwerk voor zwembad achtertuin woning. We willen een mini-zwembad bouwen en willen weten wat de kosten zijn van het onderheien van de betonnen plaat waar op het zwembad wordt gebouwd. De grootte van het zwembad is ongeveer 4 meter x 2,5 meter en 1.20 a 1.50 meter diep. Vraag is hoeveel palen er nodig zijn, hoe diep ze de grond in moeten en wat de kosten zijn. Het gaat om regio Delft met hoogstwaarschijnlijk klei grond. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Aanbrengen bitumen

Aanbrengen bitumen op te bouwen zwembad om als grondwater kering te dienen. Alleen onderzijde kan in grondwater komen. 0,5 meter. Afmetingen 440cm x 1010 cm vierkant.

Bungalow bouwen

Voor een nieuwbouw bungalow van 105 m2 en een verdieping van 35 m2 als mede een garage voor 1 a 2 autos heb ik een geschatte prijs opgave nodig voor een kosten raming van het project. Door middel van elektra opgewekt door zonnepanelen of zonnedakpannen verwarmd en koken ( gasloos). Geheel dient zelfvoorzienend te zijn qua energie Optioneel zwembad plaatsen. Compleet afgewerkt met 2 slaapkamers, 1 badkamer en 1 toilet.

Warmtepomp plaatsen voor zwembad

In de garage willen wij een zwembad bouwen van 600 x 300 x 1.50. Welke warmtepomp is voor ons geschikt. Het zwembad wordt zowel in de zomer als ook in de winter gebruikt. Graag gratis informatie en vrijblijvende gratis offerte.

Nieuwbouwwoning realiseren

Graag laat ik een vrijstaande woning realiseren (zie bijlage). Het moet een beetje een boerderij worden, niet te modern en met een zadeldak. Ik mag de kavel al op, het is een kavel van 3 tot 5000 m2. De afmetingen van de woning laat ik aan u over, wat gangbaar is en wat de mogelijkheden zijn, maximale inhoud mag 1500 kuub zijn. De garage kan ook apart worden gebouwd op het perceel met een plat dak. De woning dient wel geheel onderkelderd te zijn. In het bestemmingsplan staat dat er gebouwd mag worden, dus vrijkaart om te bouwen. Dit geldt voor eventueel een aanbouw van het zwembad met plak. Wellicht kunt u twee opties maken. PS met reële stelposten voor de keuken en badkamers svp. Graag een complete oplevering, dus de vloeren erin liggen, vloerverwarming: boven en beneden, door het hele huis. Het zwembad ook met vloerverwarming (in wanden vloerverwarming). Er hoeft niet geheid te worden, de kelder draagt de fundering. Het moet een energiezuinige woning zijn. Ik wil graag zonnepanelen en eventueel een warmte bron, mijn voorkeur gaat uit naar systeem in de grond. Maar dit laat ik over aan u. Het moet dus een op zich staande woning, dus zonder gasaansluiting. Graag op de offerte de definitieve eindprijs benoemen.

Zwembad bouwen

Zwembad bouwen 300 a 400 m2 + 2 regenwatertanken, die heel sterk moeten zijn om de trekkracht te kunnen weerstaan van het regelmatig leeg en vollopen van de regenwatertanken aan te kunnen. Verwijderen van bomen en bestrating.

Nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl

Wij hebben een optie op een kavel van 2100 m2. Op deze kavel willen wij een villa laten bouwen met een zwembad. Het bestemmingsplan is aanwezig. Ik zoek een architect die na de goedkeuring een start kan maken met dit project. Dit project moet na goedkeuring binnen een jaar gerealiseerd worden.