Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vakspecialist uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vakspecialisten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één vakspecialist of meerdere vakspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vakspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vakspecialisten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vakspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vakspecialisten in Limburg.


Voor een vakspecialist, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vakspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vakspecialisten voor: en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vakspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vakspecialist voor zwembadbouw in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vakspecialist in Limburg:

donderdag 2 januari 2020

Zwembad in de tuin

Wij verhuizen deze maand naar Maasbree, naar een huis met tuin va 16 x 20 meter en wij zouden een zwembad rechte vorm afmeting ongeveer 4 x 8 x 1,50 in de tuin willen hebben. Wij willen deze in zijn geheel aan laten leggen, dus ook het graven. De tuin is nu nog niet aangelegd, dus we zouden graag voor de zomer 2020 het zwembad gereed willen hebben. Zwembad met afdek en verwarming. De woning heeft 22 zonnepanelen. Gaarne zien wij een prijs opgave tegemoet. Ik heb zelf gegoogeld en een zwembad met strypor-elementen gezien.
donderdag 12 juli 2018

Interline zwembad inbouwen en installeren

Ik wil een interline zwembad 610 x 360 in de grond ingebouwd hebben.
zondag 8 april 2018

Zwembadfolie aanbrengen

Zwembad 6 x 4 x 1.30 m met twee gaten in verband met verwarming. De trap kan gedemonteerd worden. Het gaat om een vrijstaande woning.
vrijdag 25 maart 2016

Zwembadfolie repareren met 2 beschadigingen

In mijn zwembad is een steen gevallen, daardoor zijn er 2 gaatjes in gekomen.
dinsdag 5 januari 2016

Zwembadfolie aanbrengen

Wij hebben in de tuin een zwembad laten uitgraven van 7,5 x 3,4 meter, 1,5 meter diep, met 2 trappen en een vlak zitgedeelte. Wij ontvangen graag een offerte voor het plaatsen en lassen van zwembadfolie.
woensdag 1 juli 2015

Zwembadfolie aanbrengen

Ik wil een gemetseld en geisoleerd zwembad laten bekleden met folie , hiervoor zou ik graag een offerte ontvangen , afmeting binnenmaat 7 x 3 x 1. 6 meter , met gemetselde hoektrap .
woensdag 28 mei 2014

Zwembadfolie aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor het aanbrengen van zwembadfolie in ons nieuwe betonnen zwembad (dat nu helaas lek blijkt te zijn). Afmetingen 5,85 meter lang x 2,45 meter breed x 1,50 meter diep. Aan een korte zijde een trap over gehele breedte, 5 treden. Verder aan overzijde korte zijde een skimmer geheel tegen bovenzijde geplaatst. Daarnaast 2 lampen aan lange zijde en 2 inspuiters in trap. Kleur folie wit. Zwembad is aan de rand afgewerkt met hardsteen welke een aantal centimeter oversteekt. Deze wil ik natuurlijk niet graag weghalen. Ik wil het zwembad kunnen verwarmen tot 30 graden (warmtepomp).
woensdag 22 januari 2014

Zwembadfolie aanbrengen

Zwembad is gemaakt van betonvloer en piepschuim blokken gevuld met beton. 1,5 meter diep en basis maat 8 maal 4 meter met daar aan een romaanse trap ook uit die piepschuimblokken. Liner 1,5 mm gewapende folie wil ik aangebracht hebben. We zijn nog bezig het zwembad aan te leggen.
donderdag 7 juli 2011

Zwembad bouwen

Wij hebben een betonnenbak van 6 bij 3 meter en 1.80 meter diep met een betonnen vloer van 40 cm om hier een zwembad van te maken.
donderdag 24 september 2009

Storten van een betonnen funderingsvloer ...

Storten van een betonnen funderingsvloer incl. bewapening en bodemput t.b.v. buitenzwembad. Afmeteing: 800 x 400 cm, Dikte 20cm. Bovenzijde glad afgewerkt
zaterdag 29 augustus 2009

Wij willen een bouwkundig zwembad van 8 ...

Wij willen een bouwkundig zwembad van 8 bij 4 met een vierkante trap 150 extra totaal moet 160 diep zijn
dinsdag 30 juni 2009

er moet een gat in de tuin komen van ...

er moet een gat in de tuin komen van iets meer dan 4 bij 8m.
dinsdag 21 april 2009

het plaatsen van een inbouw zwembad. ...

het plaatsen van een inbouw zwembad. Tekeningen aanwezig. per direct aan te vangen.
zondag 16 maart 2008

hulp bij inbouwen zwembad. dit is reeds ...

hulp bij inbouwen zwembad. dit is reeds gekocht. verwarmingsgebeuren wordt al geregeld.
vrijdag 22 december 2006

er dient een gat gegraven te worden, ...

er dient een gat gegraven te worden, beton gestort en met betonblokken een bak gemaakt te worden waar de folie in komt
dinsdag 12 april 2005

Ontwerp en begeleiding van tuin in ...

Ontwerp en begeleiding van tuin in japanse stijl incl. het ontwerp van een zwemvijver
maandag 20 december 2004

Buitenbad bouwkundig gefolied met alles ...

Buitenbad bouwkundig gefolied met alles er op en aan.
donderdag 29 mei 2003

Het aanleggen van een buiten zwembad wat ...

Het aanleggen van een buiten zwembad wat verwarmd moet worden met zonnecolectoren. Afmeting ongeveer 10.00 x 3.00 x 1.50. Het zwembad moet ingegraven worden. Dit geheel moet ook voorzien worden van een filterinstallatie.
donderdag 3 april 2003

Ons vorig jaar aangekochte huis heeft ...

Ons vorig jaar aangekochte huis heeft een tuin die op het zuidwesten georienteerd is. Met buren links en rechts willen we een zwembad aangrenzend aan ons terras zodat we maximale privacy hebben. Er ligt helaas een vijver van beton (!) die eruit zal moeten !
maandag 13 januari 2003

Het betreft geen zwembad maar een vijver ...

Het betreft geen zwembad maar een vijver met het formaat klein zwembadje er moet grond gegraven en verzet worden ongeveer 20 kuub. er wordt een betonvloer gestort 15 cm dik gewapend, wanden metselen met betonblokken hoogkant afmetingen 520x 375x200cm afvoeren grond wordt door mij gedaan, hulp bij graven wordt geboden. Mogelijkheid met minigraver indien deze over een parketvloer kan rijden zonder te beschadigen ( houten platen eerst leggen??) Ik zoek dus grondwerkers en metselaar