Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor gat graven voor zwembad en plaatsen betonnen vloer:

Gat graven voor zwembad en plaatsen betonnen vloer

Graag ontvang ik een offerte voor het graven van een gat van ca. 7,60 x 4,40 x 1,40 m. Samenstelling is nu ca. 30 cm zand en daaronder klei. Afvoeren van grond meenemen in offerte. Daarnaast het plaatsen van een betonnen vloer met dubbele bewapening van 20 cm dikte en afmeting 7,20 4,00 m. Tevens vlinderen van vloer voor glad resultaat. Tuin is bereikbaar via 100 cm breed hek en ligt tevens aan openbare weg waardoor beton storten eenvoudig is. Alvast bedankt voor de moeite.
Onze klant uit Zuidhorn (Groningen) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat graven voor zwembad en plaatsen betonnen vloer uit heel Nederland:

Kruipluik maken in een gemetselde vloer en afwerken

Ik wil mijn vloer laten isoleren met PUR. Er is slechts een gedeeltelijke toegang tot de kruipruimte. Gedeeltelijk want er zit een betonnen tussenmuur (waar oude keuken heeft gezeten), waar niet zomaar een gat in gemaakt kan/mag worden? Eronder door graven is ook geen optie met grondwaterstand. Het idee is om nu vanuit de woonkamer een luik te maken (liefst op een niet zichtbare plek). Het gaat om een "broodjes"/gemetselde vloer van 14-15 cm dik, met plavuizen vloer erop. Ik zoek een bedrijf dat zowel kan zagen/gat kan maken in de vloer als de afwerking kan verzorgen met een kruipluik.

Het ingraven van een trampoline

Ik zoek een hovenier die een gat in mijn tuin kan graven ten behoeve van een trampoline. Als het kan zou ik ook graag de zijkanten willen laten voorzien van beplating, zodat het gat niet langzaam vol loopt met aarde. De diameter van de trampoline is 251 cm.

Buitenkranen plaatsen

In de voortuin en in de achtertuin wil ik een buitenkraan. De leidingen moet via de kruipruimte naar het waterpunt in de meterkast lopen. Zowel in de voor als achtertuin moeten er tegels verwijderd worden om een gat te graven voor de leiding die onder de fundering doorloopt. Het moet ook mogelijk zijn om de leidingen af te sluiten en leeg te laten lopen in verband met bevriezen. Graag ontvang ik een prijsindicatie.

Trampoline in laten graven en grond afvoeren

Wij willen graag een gat van 305 cm omtrek laten graven om een trampoline in te plaatsen. De tuin is goed bereikbaar met apparatuur.

Gat graven voor zwembad

We willen graag een zwembad aanleggen. Daarvoor moet een gat gegraven worden van 7 x 1,7 x 4. Er moet ook beton worden gestort van 20 cm dik. Graag een offerte hiervoor.

Gat graven voor trampoline

Het afmaken van het ingraven van een trampoline van 3.30 diameter. Er is al een gat gemaakt van ongeveer 50 cm diep. Het moet nog 10 cm dieper en breder gemaakt worden. Het is nog ongeveer 2 uur werk. De grond kan achter het huis gestort worden.

Gat voor een zwembad in de tuin graven

Ik zoek een hovenier die een gat van 3 meter bij 4 meter en 0,6 diep kan graven in de achtertuin. De achtertuin is bereikbaar via poort en brandgang. Naast het afgraven dient de aarde ook afgevoerd te worden.

Trampoline ingraven

Ik zoek een hovenier die een gat kan graven in mijn achtertuin ten behoeve van een trampoline. De doorsnede van het gat moet 305 cm zijn en de diepte ongeveer 55 cm. Na het uitgraven dient er iets in het gat geplaatst te worden dat het gat niet langzaam vol loopt met aarde. Het is niet bekend of de locatie met een graafmachine bereikbaar is.

Visvijver van bakstenen met planten realiseren

Ik zou graag zo spoedig mogelijk een visvijver met planten willen maken, in mijn tuin. Op dit moment is de tuin betegeld en zou ik graag ongeveer 4-5m² meters willen hebben. In plaats van een gat in de grond te graven, wil ik de vijver van bakstenen aan de buitenkant laten maken, op een hoogte van ongeveer 3 stenen. Ik verneem graag de mogelijkheden en goed advies.

Ingraven trampoline

Gat graven voor trampoline van 2 bij 3 m. De grond afvoeren en dat stuk tuin gelijk maken, 4 bij 5 meter.