Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten:

In bestaande schuur zwembad aanleggen van 25 meter lang en ongeveer 6,5 meter breed.
Onze klant uit Nieuwe Pekela (Groningen) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Een aantal bouw en verbouwklussen bij een woning realiseren

Ik ben op zoek naar een goede aannemer die een aantal verbouwklussen kan realiseren in en aan mijn woning conform bouwtekeningen. Een uitbouw van 35m2 aan de begane grond. Palen van 5m zijn waarschijnlijk nodig. Vloerverwarming wordt gedeeltelijk doorgetrokken en woonkamer wand wordt gedeeltelijk opgevangen met bredere kolommen. Kozijnen worden wellicht geleverd door direct kontact van ons De huidige keuken wordt gesloopt en het de wand tussen keuken en woonkamer wordt verwijderd. De garage wordt kantoor. een nieuwe deur zal komen van hal naar kantoor. Kozijnen worden geleverd door bestaande contact Bovenste verdieping moet een nieuwe badkamer komen en plafonds gedeeltelijk verwijderd worden. Een dakkapel aan de noord kant wordt geleverd en geplaatst door een dakkapel specialist Buiten komen 2 bijgebouwen. Een schuur van 21 m2 en een tuinhuis van 19m2. Er dient een betonnen fundering geplaatst worden (geen palen nodig) , waarbij naar het tuinhuis ook een afvoer en waterleiding nodig is. De bijgebouwen worden opgebouwd uit hout (redcedar wood grijs) en kozijnen voor tuinhuis worden geleverd. Tijdens het storten van het beton moet ook een betonnen vloer worden gestort voor een zwembad van 7x3.5 Verder: woning buitenkant stucen, dak van boeidelen voorzien.

Zwembad vullen met zand

Ik wil de wanden van het zwembad aanvullen zodat het gaat dienen als een fundering ( grondverbetering) om er een schuur op te bouwen. Er is 75 m3 zand nodig. Het zwembad is 18 x 4 meter. Ik ontvang graag een offerte.

Pelletkachel plaatsen

Ik wil een pelletkachel in de geïsoleerde schuur plaatsen met een voorraadbunker, voor het verwarmen van een hoofdgebouw. Het gaat om een schuur van 240 m2/820 m3 en gastenverblijf van 105 m2/200 m3. Ook wil ik het water van een zwembad verwarmen van 54 m3, dus moeten er leidingen gemaakt worden van een totaal van 30 meter.

Zwembad verwijderen en grond dicht maken

In mijn tuin is een zwembad aanwezig waar wij geen gebruik van maken, daarnaast is de huidige situatie ook niet veilig voor mijn kind. Ik ben op zoek naar iemand die mijn passend advies kan geven en dit ook toe kan passen. Mijn zwembad is 6 meter lang, 3 meter breed en 1,5 meter diep. Voor mij zijn de opties: zwembad dichtgooien met zand, gehele zwembad verwijderen en dichtgooien, een vlonder maken die op het zwembad kan liggen of een soort schuur om het zwembad heen.

Warmtepomp aanleggen voor buitenzwembad

Voor een renovatieproject willen wij graag een warmtepomp aanleggen om een buitenzwembad te kunnen verwarmen. Inhoud zwembad is rond de 55 m3. Warmtepomp kan geplaatst worden op de schuur bij de zwembadpomp. Graag advies.

Stroomaansluitingen in de tuin controleren

Ik wil de stroomaansluiting laten controleren in de tuin van 1300 m2. In de schuur staat een grijze stroomkast waar de verlichting en het zwembad op aangesloten zijn. Echter springen de stoppen er steeds uit. Graag maak ik een afspraak om een en ander te beoordelen en daarna te repareren.

Zwembadpomp verplaatsen en hok timmeren

Het gaat om het verplaatsen van een bestaande zwembadpomp, vanuit de schuur naar dichter bij het zwembad. In een houten, getimmerd hok. De pomp dient 10 meter verplaatst te worden. Betreft ook timmeren van een hok. Aansluiten en weer werkend maken.

Bouw van een stenen (zwem)badhuis ...

Bouw van een stenen (zwem)badhuis (+schuur): plat dak, in stijl van het woonhuis (daterend uit 1900), totaal ca 40m2 en zwembad (ca 27 m2).

Het woonhuis moet bevatten als volgt; ...

Het woonhuis moet bevatten als volgt; b.g. een hal, wc, woonkamer, keuken, De eerste verdieping een kantoor,badkamer, wc, 2 slaapkamer waarbij eentje met eigen badkamer, De zolder als volgt een wc een hal,3 kleinere slaapkamers en een washok. In de tuin zal er een zwembad aangelegd moeten worden en een grote open schuur. De loods moet drie dockshelters bevatten en roldeuren van 5 meter hoog, met een boven verdieping met ruimte voor 8 kantoren. Verder zullen er hekken om het hele gebied moeten komen van 5 meter hoog.

Nakijken fundering gebouw, buitenkant ...

Nakijken fundering gebouw, buitenkant opnieuw verven, voegen bekijken, renovatie van 3 woonkamers, 1 slaapkamer, 1 badkamer, 1 werkkamer, aanleg zwembad (beton hakken), diverse muren breken, aanleg halfbestaande keuken op nieuwe plaats, aanleg gastenverblijf naast zwembad (op voormalige zolder van de schuur), opnieuw isoleren, verwarming aanleggen, plafonds herstellen, verwijdering van deur begane grond en herplaatsen voor raam met kozijn, verwijdering van raamkozijn 1e verdieping en herplaatsen van dubbele openslaande deuren. Complete renovatie dus