Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vakspecialist uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vakspecialisten. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één vakspecialist of meerdere vakspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vakspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vakspecialisten in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vakspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vakspecialisten in Groningen of directe omgeving.

2990 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten zwembadspecialist, spanplafondspecialist, vakbedrijf, asbestsaneerder, allrounder of vakspecialisten aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vakspecialist, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vakspecialist in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vakspecialisten voor: en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vakspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vakspecialist voor zwembadbouw in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vakspecialist in Groningen:

Gat graven voor zwembad en plaatsen betonnen vloer

Graag ontvang ik een offerte voor het graven van een gat van ca. 7,60 x 4,40 x 1,40 m. Samenstelling is nu ca. 30 cm zand en daaronder klei. Afvoeren van grond meenemen in offerte. Daarnaast het plaatsen van een betonnen vloer met dubbele bewapening van 20 cm dikte en afmeting 7,20 4,00 m. Tevens vlinderen van vloer voor glad resultaat. Tuin is bereikbaar via 100 cm breed hek en ligt tevens aan openbare weg waardoor beton storten eenvoudig is. Alvast bedankt voor de moeite.

In bestaande schuur zwembad aanleggen ...

In bestaande schuur zwembad aanleggen van 25 meter lang en ongeveer 6,5 meter breed.

Bestaand huis met voorbereid zwembad (5 ...

Bestaand huis met voorbereid zwembad (5 x 10 x 2M). Gat is afgewerkt met groene isolatieplaten. Vloer is van beton net als trap en rest van oppervlakte van de ruimte. Zijn reeds uitsparingen gemaakt voor verlichting en (zoals wij het beoordelen voor water toe- en afvoer). Er is reeds een ruimte voorbereid als techniek ruimte en ook alle waterleidingen zijn reeds aangebracht. Bad dient verder afgewerkt te worden, inclusief tegelwerk, verwarming, filterinstallatie, toiletten, douches, verlichting etc.... Totale oppervlakte ruimte circa 140 m2. Gaarne indicatie op verzoek zijn foto's en plattegrond krijgen mogelijk. Met vriendelijke groeten, Fam. Lansink. Net over de grens in Dld bij Bourtange.