Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor betonvloer storten onder het zwembad:

Betonvloer storten onder het zwembad

Ik wil een betonvloer laten storten onder ons zwembad. Dit kan op korte termijn. Het gaat om een te renoveren zwembad. 'Gat' in de grond en wanden zijn aanwezig. Nu nog een betonvloer welke glad moet worden afgewerkt. Het gaat ongeveer over 27 m2.
Onze klant uit Vaassen (Gelderland) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer storten onder het zwembad uit heel Nederland:

Betonvloer storten voor een schuur

Ik ontvang graag een prijs voor het storten van een betonvloer t.b.v. een schuur. Afmetingen zijn 9,45 x 4,85 x 0,15. Na storten graag vlinderen. Het is goed bereikbaar en wordt de eerste vloer dus u kunt direct beginnen. Ik zorg dat de bekisting er ligt.

Betonvloer storten

Betonvloer storten onder de overkapping. Ik wil onder de overkapping in de achtertuin beton laten storten en deze vervolgens betegelen. Ongeveer 25 vierkante meter. Er is geheid!

Betonvloer storten balkon

Ik zou graag een prijsopgave willen voor het storten van een betonvloer voor mijn balkon. Het betreft ongeveer 30 vierkante meter.

Betonvloer storten buiten voor serre

Buiten betonvloer storten voor serre. +/_ 12 m2. Zie foto voor huidige situatie.

Betonvloer in een zwembad laten storten

De grootte van de de betonvloer is L 3,72 x B 3,72 x H 0,15 = 2,07 m3 beton. Dosering 350 kg/m3 (standaard type C125 430).

Gewapende betonvloer storten en afvlinderen

Dag, voor renovatie moet er een nieuwe souterrainvloer gestort worden. 70 m2, 20 cm dik, Wapening ondernet 08/150, bovennet 08/100, inclusief stekeinden voor toekomstige wanden en kimplaat. Betonklasse: sterkte C20/25, mileuklasse XC4 of XA3 of beter, vloeibaarheid F4, korrelgrote max 16 mm. Tevens afvlinderen vloer.

Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen: 7 m2

De werkzaamheden betreffen: 1) het verwijderen en afvoeren van de huidige tuintegels binnen in schuur en eventueel enig afgraven van zand. 2) voorbereidende werkzaamheden en het storten van een (glad) betonvloertje van ongeveer 10 centimeter hoogte binnen in de schuur. De afmeting van het vloertje is ongeveer 3,0 x 2,20 meter. De vloer moet voldoende, het gaat om de schuur

Storten zand-cementvloer 93 m2

Graag een offerte voor een zand-cementvloer ca 50 mm dik in 2 ruimtes, totaal 93 m2 in Ouderkerk ad IJssel. Er ligt nu een betonvloer die momenteel wordt opgehoogd en wordt afgewerkt met Tempex. Daarna moet er een afwerkvloer overheen.

Nieuwe vloer storten

Wij willen een nieuwe vloer in de bestaande, nog uit te breiden schuur laten storten. Vloer moet bestand zijn tegen gewicht tot ca 150kg/m2. Oppervlakte is ca 30m2. Huidige vloer bestaat uit tegels (30x30cm) op een zandbodem. Graag offerte voor zandcementvloer en betonvloer, gevlinderd.

Woonkamer betonvloer storten en dekvloer zandcement

Ik wil de houten balklaag en vloer verwijderen. En een broodjes tempex vloer maken in de woonkamer. Het is 30 m2 oppervlakte. Ik wil graag een offerte voor het storten van de beton en voor het leggen van de zandcementvloer. Allebei de vloeren moeten 7 cm dik worden. (in de toekomst wil ik nog een aanbouw en dan in de gehele woning vloerverwarming).