Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor reparatie installatie buitenzwembad:

Reparatie installatie buitenzwembad

Wij hebben een buitenzwembad met installatie. Op dit moment hebben wij problemen met het zandfilter en de zuiveringspomp c.q. stofzuigerpomp. Ook denken wij dat er een lek in de warmtewisselaar zit. Graag willen wij e.e.a. z.s.m. gerepareerd hebben. Wilt u contact met mij opnemen?
Onze klant uit Uddel (Gelderland) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie installatie buitenzwembad uit heel Nederland:

StorkAir WTW installatie repareren

Onze WTW Storkair rammelt en moet gerepareerd worden. Het rammelen is zo erg dat we hem recent hebben uitgezet. Ik zou graag offertes ontvangen voor reparatie van een vakman die ervaring heeft met dergelijke systemen.

Reparatie zonneboiler

De zonnecollector van mijn ATAG zonlichtboiler lekt regenwater via de aan-/afvoerleiding naar mijn zolder. Ik weet dat het regenwater is omdat lekkage alleen optreedt bij regen en wind vanaf zuidwesten. De installatie functioneert verder goed. Gevraagd: Reparatie van de zonnecollectorbak/afdekking.

Herstelwerk na lekkage

Herstel werkzaamheden van vocht/schimmel plekken na schade van verstopte condens afvoer van een cv installatie. Afsteken oud stuc/spuitwerk reparatie van muren ed.

Intercomsysteem in een appartementencomplex repareren

Gegevens: Appartement met 14 woningen en vier woonlagen. Bouwjaar pas volledig bewoond in 2013. Huidig systeem Golmar Platea Plus Beeldintercom (Geen kleurenscherm). Probleem: Zeer slechte beeldkwaliteit bij alle bewoners, maar niet iedereen ergert zich hier aan. Vraag: Staat Golmar hierom bekend? Is reparatie/herstel mogelijk, en zo ja wat zijn de totale kosten. Eventuele beslissing hierover wordt genomen in de algemene vergadering in mei aanstaande. Eventuele foto's van de huidige installatie, zowel bij de ingang en de bedrading in de kast bij de voordeur en ook de binnenpost kunnen zo nodig gemaild worden.

Intercomsysteem in een appartementencomplex repareren

Namens de VvE van een complex met 11 appartementen wil ik graag offertes aanvragen voor de reparatie van de intercom installatie. We hebben hier een oud en eenvoudig systeem van het merk Siedle. Het systeem werkt in sommige appartementen niet en in andere gedeeltelijk. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw advies en offerte.

Solartech zonneboiler repareren

Graag ik een all in offerte ontvangen voor de reparatie van een zonneboiler. De boiler is uit 2002, een Solartech 120 liter boiler. De installatie staat al enige jaren uit en vanwege de verkoop van de woning hebben de nieuwe bewoners gevraagd of de zonneboiler gerepareerd kan worden. Verneem graag van u.

WISA Quadro inbouwtoilet repareren

Het mechanisme van ons toilet (inbouw WISA Quadro-uitvoering uit 2008) werkt al enige tijd niet goed. Vaak blijft na doortrekken deze hangen waardoor water blijft doorstromen. Ik moet dan paneel er af halen en handmatig stoppen. Ik weet niet precies waar dit aan ligt. Mogelijk slijtage of vervuiling. Via internet heb ik diverse nieuwe binnenwerk onderdelen besteld voor deze specifieke uitvoering (vlotterkraan, uitstroommechanisme, brugstuk met hefboom, bodem rubber, bedieningspaneel). Helaas heb ik (nog) geen ervaring met reparatie of installatie van toileten. Ik zoek daarom een handige vakman die mij hierbij tegen vergoeding wil helpen. Een goed werkend toilet zou erg fijn zijn voor mijn gezin.

Intercomsysteem repareren

Intercom installatie repareren, piept en kraakt. Het betreft een aanvraag voor reparatie of vervanging van het intercomsysteem van een VvE van 6 appartementen. Het huidige systeem kraakt en piept en moet wellicht vervangen worden. Het gaat om een systeem met een huistelefoon, zonder camera. Graag uw advies en prijsopgave. Werk is in Tiel.

WTW unit StorkAir WHR 90 repareren

De WTW installatie in een pas betrokken woning functioneert niet, installatie 2 x Stork WHR 90 L, ongeveer 15 jaar oud. Systeem laten reinigen maar die firma repareert niet aan de installatie zelf. Foutcode E 1/3. Volgens de reinigingsfirma zou het gaan om de printplaat die stuk is. Omdat het huis gesloten is, is de luchtverversing niet in orde en werkt de afzuigkap niet. Gaarne reparatie zo spoedig mogelijk

Intercom installatie repareren

Namens de VvE van 3 appartementen wil ik een offerte aanvragen voor reparatie van een Comelit intercomsysteem met video. Na een forse regenbui werkt de buitenunit niet meer. We willen dit graag op heel korte termijn laten herstellen.