Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten voor fundering van de kapschuur verbeteren voor zwembadaanleg:

Fundering van de kapschuur verbeteren voor zwembadaanleg

De kapschuur heeft een fundering van 75 cm, deze zou dieper moeten. In de kapschuur moet namelijk een zwembad komen. Er zijn drie staanders: poeren met hout erop. Kan de fundering verdiept worden? Of moet er beton gestort worden? Ik heb begrepen dat je een bepaalde afstand tussen het zwembad en de fundering moet houden. Kunt u de fundering zodanig aanpassen dat we een zwembad in de kapschuur kunnen maken?
Onze klant uit Beemte Broekland (Gelderland) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering van de kapschuur verbeteren voor zwembadaanleg uit heel Nederland:

Fundering maken voor kapschuur

Wat zou het kosten om een betonnen fundering te laten maken door u voor een kapschuur. De afmetingen zijn: 448 x 318 cm

Kapschuur plaatsen

Wij willen een kapschuur plaatsen met een schuurtje. De afmetingen: 7 meter lang, 3,5 meter diep en 2,75 meter hoog. Er zit al een fundering en de kapschuur moet deels op een betaalde tegelvloer achter in de tuin.

Fundering kapschuur

Ik wil een fundering laten maken voor een kapschuur. De fundering moet 8 x 6 meter worden. De kapschuur zal van hout zijn en er moet een oude tractor in kunnen. De ondergrond is zand.

Oprit en straatwerk aanleggen

Oprit verbreding (ongeveer 12 m2) en bestrating in de tuin als fundering voor een tuinhuis/kapschuur (ongeveer 8 m2). Ik heb de tegels 25 x 25 cm en wat zand, en heb al een stukje van de oprit uitgegraven. Ik weet niet hoeveel er afgraven moet worden precies.

Fundering maken voor houten kapschuur

Betonnen fundering met vorstrand en betonnen vloer van 7 x 5 meter op zandgrond. Gaat om een fundering in de achtertuin/weiland.

Geïsoleerd tuinhuis plaatsen

Ik ben van plan om een tuinhuis te gaan plaatsen ergens dit jaar. Het zal een tuinhuis moeten worden met een spouwmuur.Er ligt al een deel fundering van het oude tuinhuis die we flink gaan uitbreiden. Het tuinhuis zal een oppervlakte krijgen van 7 x 5 meter met een kapschuur. We mogen tot maximaal 3 meter hoogte van het laagste punt va het schuine dak wat niet meer dan 55 graden mag zijn. Aan de voorkant een grote schuifpui, zo groot als mogelijk. Verder zouden wij een vide willen laten laten met een vaste trap naar boven. Ik hoop voldoende info te hebben gegeven.

Fundering en vloer voor kapschuur maken

Wij willen een kapschuur laten plaatsen met een eikenbalken gebint en hebben daarvoor een fundering en betonnen vloer nodig. Het betreft een fundering van 9,60 meter bij 6,30 meter, met een betonnen vloer welke geisoleerd moet zijn. Daarnaast moet er rond om een muurtje van ongeveer 50 cm hoog worden geplaatst, minus ongeveer 3 meter betreffend de deuren. Graag ontvang ik een offerte.

Betonvloer buiten aanbrengen

Als vloer onder een kapschuur - buiten dus - wil ik een betonvloer laten, bedoeld als ondergrond/fundering voor de dragende palen van de kapschuur en als vloer voor betegeling. het gaat om een vloer van ca 5 meter lang en 3 meter breed.

Muurtjes metselen najaar 2015

Dit najaar laat ik graag een kapschuur van ca. 7 x 11 m bouwen. Het betreft houtbouw op deels metselwerk. De Fundering wordt van beton. Hoogte van metselwerk ca. 6 stenen. Totale lengte van muurtje wordt ca. 20 m, deels enkelsteens. Waar staanders komen wordt dubbelsteens. Ben nog niet helemaal rond met planning, maar metselwerk wordt ca. Half oktober. Materiaal zal ik zelf verzorgen.

Fundering en dekvloer storten

Ik ga een nieuwe kapschuur in mijn achtertuin bouwen. De kapschuur bestaat uit de schuur zelf en in het verlengde een veranda. De schuur wordt 4 meter breed en 3 meter diep. De veranda wordt 4 meter breed en 2 meter diep. Onder de toekomstige wanden in de schuur moet een fundering worden gestort (50 centimeter diep) en voor de rest inclusief veranda een dekvloer van 15 centimeter dik. De bekisting is voorbereid en gaat hier ook om enkel het beton storten, trillen en vlinderen.