Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vakspecialist uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vakspecialisten. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één vakspecialist of meerdere vakspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vakspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vakspecialisten in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vakspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vakspecialisten in Apeldoorn of directe omgeving.

1813 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten zwembadspecialist, spanplafondspecialist, vakbedrijf, asbestsaneerder, allrounder of vakspecialisten aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vakspecialist, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vakspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vakspecialisten voor: en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vakspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vakspecialist voor zwembadbouw in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vakspecialist in Apeldoorn:

Zwembadrenovatie

Wij zijn op zoek naar een goede oplossing voor de renovatie van ons betonnen zwembad van 10 x 5 meter. (liner of polyester)?

Fundering van de kapschuur verbeteren voor zwembadaanleg

De kapschuur heeft een fundering van 75 cm, deze zou dieper moeten. In de kapschuur moet namelijk een zwembad komen. Er zijn drie staanders: poeren met hout erop. Kan de fundering verdiept worden? Of moet er beton gestort worden? Ik heb begrepen dat je een bepaalde afstand tussen het zwembad en de fundering moet houden. Kunt u de fundering zodanig aanpassen dat we een zwembad in de kapschuur kunnen maken?

Betonvloer storten onder het zwembad

Ik wil een betonvloer laten storten onder ons zwembad. Dit kan op korte termijn. Het gaat om een te renoveren zwembad. 'Gat' in de grond en wanden zijn aanwezig. Nu nog een betonvloer welke glad moet worden afgewerkt. Het gaat ongeveer over 27 m2.

Reparatie installatie buitenzwembad

Wij hebben een buitenzwembad met installatie. Op dit moment hebben wij problemen met het zandfilter en de zuiveringspomp c.q. stofzuigerpomp. Ook denken wij dat er een lek in de warmtewisselaar zit. Graag willen wij e.e.a. z.s.m. gerepareerd hebben. Wilt u contact met mij opnemen?

Sauna binnenshuis laten bouwen

Ik wil op de 1 ste verdieping een sauna laten bouwen. Maatwerk. Achterkant van een kamer die naar boven toe schuin afloopt. Sauna voor 3/4 personen. Graag ontvang ik een prijsopgave inclusief sauna kachel en aanluiting krachtstroom. Kwaliteit hout red cedar.

Ik wil een eigen buitensauna laten ...

Ik wil een eigen buitensauna laten bouwen. Helemaal compleet.

Project: renovatie van oud zwembad in de ...

Project: renovatie van oud zwembad in de tuin van mijn nieuwe huis. Pomp en filterinstallatie moeten nagekeken worden maar lijken OK en zijn al aangesloten op CV. Uit te voeren: bestaande zwembad (rond; diameter 7m) geheel verwijderen (staat nog klein beetje water in); nieuwe bodem plaatsen, nieuw (rond; diameter 7m) zwembad plaatsen, leidingwerk vernieuwen. Omgeving Harderwijk. Handig om even te bellen!

Een jaren 30 project/pafeljoen met ...

Een jaren 30 project/pafeljoen met indoor/outdoor/ fitness/welness aktiviteiten. Het is een heel oud pand en wordt nu door de gemeente van buiten gerestaureerd. Het is een monumentaalpand. Het is een oud strandbad. Wel willen kijken wat we met ons sportcentrum in dit pand kunnen doen. Moet aan een hoop voorwaarden voldoen ivm monumentaal pand. Zoeken een bureau voor advies die ons kunnen helpen bij welke ruimtes we nodig hebben, de inrichting, moet een welness in, horeca etc. Zodat we een ontwerp hebben die we kunnen voorleggen aan de gemeente.

Graag een inbouwzwembad in de tuin met ...

Graag een inbouwzwembad in de tuin met afmetingen 6x3x1,20. Grondwerk is gedaan alleen plaatsen en aansluiten. Deze moeten we nog kopen.

vvvvv

vvvvv

IK wil een sauna in mijn woning laten ...

IK wil een sauna in mijn woning laten zetten, en zou graag wat prijzen willen hebben wat zoiets ongeveer gaat kosten. Over 3 weken krijgt user de sleutel van dit huis.

Renovatie van het zwembad; zwembad is ...

Renovatie van het zwembad; zwembad is plusmines 8 bij 4 en van beton en 1,5 m diep. Het is nu een betonnen bak en er moet folie in en eventueel ook isolatie. Daarna skimmer plaatsen. Ook wat afwerking.

Het zwembad is met betonblokken gebouwd ...

Het zwembad is met betonblokken gebouwd en uitgehard. De binnenwand en de romeinsetrap moeten gestucdoord worden met waterwerende mortel. Daarna schilder ik het zelf met zwembadcoating. Inspuiters, verlichting en skimmers zijn geplaatst. Het betreft dus alleen stuccen. Let op, het zwembad is niet overdekt, dus voor de klus is of droog weer of afdekken werkplek nodig. Het is een rechthoekig bad, binnenmaat 14,5 x 5 x 1,2, dus ongeveer 90 m2. Romeinse trap geeft iets meerwerk.

Wij hebben een bestaand buitenzwembad. ...

Wij hebben een bestaand buitenzwembad. Wij willen een serre cq orangerie over het zwembad laten bouwen in de stijl van het huis. Wij zijn in het bezit van een ontwerp.

Ik wil graag een overkapping zonder ...

Ik wil graag een overkapping zonder bouwvergunning voor een opzetzwembad

Zwembad bouwpakket 3 meter bij 4 meter ...

Zwembad bouwpakket 3 meter bij 4 meter diepte 1.4 meter.

Bij een landhuis in de buurt van ...

Bij een landhuis in de buurt van Apeldoorn moet een buitenzwembad worden aangelegd. We hebben een idee van de locatie in de tuin maar verwachten veel advies en begeleiding. Het moet een buitenzwembad worden met verwarming en een afdekking. Tevens moet het zwembad een filterinstallatie bezitten. Alle werkzaamheden dienen door uw bedrijf te worden verricht. Dus ook grond-, loodgieterswerkzaamheden etc.

Ik wil graag een verwarmd zwembad van ...

Ik wil graag een verwarmd zwembad van ongeveer 10 bij 4 meter waarvan ik in de winter ook gebruik van kan maken, dus eventueel overkapt, vorm ovaal 1.50m diep.

polyester zwembad

polyester zwembad