Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vakspecialist uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vakspecialisten. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één vakspecialist of meerdere vakspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vakspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vakspecialisten uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vakspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vakspecialisten in Friesland.


Voor een vakspecialist, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vakspecialist in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vakspecialisten voor: en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vakspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vakspecialist voor zwembadbouw in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vakspecialist in Friesland:

maandag 9 februari 2015

Polyester bekleding in houten hottub aanbrengen

Polyester bekleding in houten hottub 1.80 rond 1.20 hoog.
zaterdag 28 juni 2008

We gaan onze nieuwe tuin opnieuw ...

We gaan onze nieuwe tuin opnieuw inrichten. We willen het liefst een zwembad hierin verwerken. In het tuinontwerp is ruimte voor een zwembad van ± 4 x 4,5 m. Ik heb geen idee wat de kosten hiervan zijn, zowel voor de aanleg alsook het onderhoud.
zondag 13 juli 2003

Een bad van ongeveer 12 a 15 x 7 a 10m - ...

Een bad van ongeveer 12 a 15 x 7 a 10m - met overkoepeling.