Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vakspecialisten:

Aanleg Zwembad afmeting 9 X 4 , diepte 1,65 m. Aanleg constructief met snelbouw polystreenblokken. Voor uitgraven en aanleg betonplaat wordt zelf gezorgd. Aan een zijde trap in water over gehele breedte. Zwembad met dikke kwaliteit liner effe kleur. Verlichting 2x, 2x skimmer, 2x inspuit, bodemuitvoer en stofzuiguitvoer. Mijnheer is soms in het buitenland, spreek voicemail in, dan belt hij na de reis terug.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vakspecialisten voor zwembadbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de aanleg van een zwembad van 6 bij 4 breed, de diepte van het zwembad moet 1.5 meter zijn. Tegels heb ik zelf al.

Bouwkundig zwembad maken in kelder

Aanleg bouwkundig tegelzwembad +/- 8 bij 4 meter in kelder van woonhuis. Verder laat ik mijzelf graag adviseren.

Rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels

Ik zoek een stratenmaker die bestrating kan leggen in mijn achtertuin. Het gaat om de aanleg van een terras rond zwembad met reeds gekochte betontegels van 50 bij 50 bij 4 cm op een totale oppervlakte van 110 m2. De ondergrond is gereed om betegeld te worden.

Aanleggen bankirai vlonderterras rond zwembad

Ik zou graag een offerte ontvangen voor de aanleg van een bankirai vlonderterras (duurzaamheidsklasse 1) rond het zwembad. Het rechthoekig deel van het terras is 75 m2 en het looppad rondom het zwembad 17 m2. Het betreft hier een nieuwbouw woning dus ondergrond moet nog volledig geëgaliseerd worden.

Een water-water-warmtepomp installeren

Ik zoek een installateur die ten behoeve van mijn woning en zwembad een water-water-warmtepomp kan installeren. De pomp dient voor zowel warm sanitair- al CV-water te zorgen. Het gaat om een grote vrijstaande bungalow met op de begane grond, circa 200m2, vloerverwarming. Daarnaast bestaan plannen voor de aanleg van een zwembad. Van circa 70 m3. Overigens is er voldoende ruimte om huis. Huis staat op een huiskavel/tuin van circa 8000 m2. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Gestabiliseerd zand voor een zwembad aanbrengen

Graag zouden wij een prijsopgave ontvangen voor het volgende: - Gestabiliseerd zandbodem voor aanleg zwembad. Oppervlak 7x5,5m 15 cm dik (waterpas afrijen voor plaatsing watervast plaatmateriaal als ondergrond). - Opvullen ruimte om het zwembad na opbouw ( ongeveer 20 m3) incl. Afrijen voor afwerking met terrastegels.

Aanleg zwemvijver

In mijn tuin wil ik graag een mogelijkheid om te zwemmen en een vijver vind ik mooier dan een zwembad. Kunt u mij een indicatie geven van wat de kosten zijn van de aanleg van een vijver van 3 bij 7 meter ongeveer 1.50 meter diep, gewoon een rechthoek niks heel bijzonders. De achtertuin is redelijk goed te bereiken.

Tegels rond het zwembad leggen

Aanleg tegels rond zwembad. Ongeveer 50 m2 met traptrede van 4 meter lengte. De tegels zijn al op maat (oude tegels verwijderd en gereinigd, moeten weer gelegd worden). Ze zijn 50 x 50 cm. De ondergrond moet worden verstevigd met puin, deels al aanwezig. Ik wil de tegels te leggen in beton. Ook de aanleg van twee gootjes van ongeveer 4 meter elk (een onderaan de trap en een naast een terrasje). Het ligt nu open dus het kan op korte termijn uitgevoerd worden. Of afspreken wanneer het werk uitgevoerd kan worden.

Complete tuinrenovatie

Het gaat om het maken van een tuinontwerp, herbestrating, aanleg zwembad, terras, overkapping, bloembakken en dergelijke. Wij willen misschien nog een overkapping. Wij willen sowieso ook een ruimte met douche en wc maken. We hebben al een stuk gedaan van de tuin, wat mag blijven zoals het is. Het is geen nieuwbouw, ook geen sprake van erfscheiding. Wij hebben een moodboard.

Gat graven voor zwembad

Ik wil een gat laten graven voor de aanleg van een zwembad. Grootte 800 x 550 cm, 160 cm diep. Rondom dit gat staan een schutting en heggen. Deze mogen niet verzakken. Het zand moet grotendeels afgevoerd worden. Dit moet naar de voorkant van het huis langs de garage. Er loopt een pad langs de garage van 110 cm breed. Na plaatsen van het zwembad moet er rondom 100 cm aangevuld worden. Dit zal gedeeltelijk met de aarde kunnen, maar er moet ook een laag van c.a. 25 cm stabilisatiezand komen voor aanleg van tegels rondom.