Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vakspecialist uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vakspecialisten. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één vakspecialist of meerdere vakspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vakspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vakspecialisten uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vakspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vakspecialisten in Flevoland.


Voor een vakspecialist, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vakspecialist in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vakspecialisten voor: en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vakspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vakspecialist voor zwembadbouw in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vakspecialist in Flevoland:

zondag 17 januari 2010

Aanleg Zwembad afmeting 9 X 4 , diepte ...

Aanleg Zwembad afmeting 9 X 4 , diepte 1,65 m. Aanleg constructief met snelbouw polystreenblokken. Voor uitgraven en aanleg betonplaat wordt zelf gezorgd. Aan een zijde trap in water over gehele breedte. Zwembad met dikke kwaliteit liner effe kleur. Verlichting 2x, 2x skimmer, 2x inspuit, bodemuitvoer en stofzuiguitvoer. Mijnheer is soms in het buitenland, spreek voicemail in, dan belt hij na de reis terug.
donderdag 16 juli 2009

Wij willen graag een zwembad in de tuin. ...

Wij willen graag een zwembad in de tuin. Onze tuin is 7.20 breed en 19 meter lang, dus er moet wel een ontwerp gemaakt worden. Betreft een tuin die is aangelegd. We zoeken iemand die kan aangeven waar het mooi is het zwembad te plaatsen, wat voor zwembad en het plaatsen van het zwembad. Eerst globaal een prijsindicatie. En advies over wat wij zelf kunnen en wat het bedrijf dient te doen. Van 25 juli tot 15 augustus op vakantie.
maandag 1 juni 2009

Gaarne offerte rond buitenzwembad +/- ...

Gaarne offerte rond buitenzwembad +/- 400 cm Afgraven grond ( alleen via garage bereikbaar ) Plaatsen bad en aanleggen pomp.
vrijdag 11 juli 2008

300 m2 tegels zetten of plakken in ...

300 m2 tegels zetten of plakken in binnen zwembad, alles is aanwezig!
donderdag 10 juli 2008

Betreft nieuwbouw betonnen zwembad ...

Betreft nieuwbouw betonnen zwembad kuipen in 1 keer gestort. Moet geheel vlak en strak worden afgesmeerd met waterdicht stucmiddel. Vloer oppervlakte 32m2, wand opp(totaal) 36m2 (hoogte muur 150cm). Smeerdikte ca 2-3cm. Bij buitenbaden zullen wij een tent plaatsen, zodat er altijd door gewerkt kan worden.
dinsdag 26 december 2006

Wij hebben een polyesterbad 700/315 gat ...

Wij hebben een polyesterbad 700/315 gat is voor 90% uitgegraven, er moet een werkvloer gewapend in gestort worden en het bad moet er in geplaatst, leidingwerk (POMP) moet aangesloten worden.
maandag 12 juni 2006

Het inbouwen van een stalen zwembad van ...

Het inbouwen van een stalen zwembad van 5 meter doorsnee en 1 meter 50 diep. Het prefab zwembad is gemaakt van een vuurverzinkte stalen rand, waarin een kunststof inhangfolie (de liner) het water vasthoudt.
zondag 30 juni 2002

Wij zijn een zwemschool en willen een ...

Wij zijn een zwemschool en willen een binnenbad laten bouwen in een bedrijfsruimte. De bouwplannen zijn bekend, de architect heeft een aannemer, we zoeken nog iemand die het gedeelte van het zwembad op zich neemt, machines, chloor en loogvaten, bedekking zwembad wordt folie.