Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Zwolle

Het veranderen van de tuin - Tuinaanleg - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Het veranderen van de tuin

Ik heb een strakke tuin met klinkers en een wit pad in het midden aan weerskanten 2 vijvers maar die gaan weg ipv klinkers wil ik grote tegels en verder ligt het aan u!


Hovenier Zwolle

Offertes tuinaanleg in Zwolle vergelijken

Recente opdrachten in Zwolle

maandag 25 september 2023

Tuin aanleggen

Ik heb 4 opgehoogde borders in de voortuin. Er groeit voornamelijk veel onkruid. 1 border bestaat uit veel lavendel en 1 border heeft een mini-appelboompje. Deze wil ik graag houden. De borders zijn ongeveer 2 bij 2 meter. Ik wil graag veel bodembedekkers, dat mag boomschors, kunstgras of plantjes zijn (de goedkoopste optie). Ik wil er niet veel aan hoeven doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
maandag 18 september 2023

Tuin aanleggen

9 meter lang, 2 meter hoog natuurlijk materiaal (bijv wilgentenen), binnen 3 maand geplaatst.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hattem
zaterdag 12 augustus 2023

Tuin aanleggen

Oprit van +- 170m2 voorzien van split op grindmatten. Inclusief afgraven en Verwijderen 40m2 grindtegels. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: meer dan 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwleusen
vrijdag 14 juli 2023

Aanleggen tuin

Onze tuin aanleggen, incl egaliseren etc.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wilsum
donderdag 06 april 2023

Tuin aanleggen

Alles is mooi betegeld, begroeiing zijkanten is aan wat upgrades toe Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
vrijdag 24 maart 2023

Tuin aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: meer dan 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
vrijdag 15 juli 2022

Tuin aanleggen

Wij willen graag dolomiet op het tuinpad langs het huis. Dit pad loopt schuin naar beneden naar de schuur. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hattem
vrijdag 07 januari 2022

Tuin aanleggen

Een daktuin met veel groen en het liefst een kasachtige ruimte zodat je in de winter van de zon kan genieten. Liefst vanuit de slaapkamer voorzijde iets van een dakraam wat tevens opgang voor het terras is en waar mogelijk ook ruimte is om van de winterzon te genieten


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
zaterdag 13 maart 2021

Tuin opnieuw aanleggen

We willen graag de huidige tuin van 30 m2 helemaal leeg halen en opnieuw laten aanleggen met tegels, groen en ruimte voor de kinderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
dinsdag 14 juli 2020

Vlonder in tuin aanleggen

Ik wil graag een vlonder terras laten leggen van 4x5 m, gelijkvloers .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijhe
vrijdag 05 juni 2020

Tuin afgraven, grond afvoeren en nieuwe tuin aanleggen

Ik wil graag mijn achtertuin laten afgraven de ruimte is ongeveer 6 bij 7 meter en een stuk van 3 bij 1, hier zitten nog een aantal wortels en stronken in, dit moet ongeveer 50 cm afgegraven worden. Waarna een deel van de tuin aangelegd moet worden De achtertuin is bereikbaar via een pad van iets meer van een meter breed waar een poort in zit, de huidige schutting mag er uit waardoor de tuin goed en makkelijk bereikbaar is vanaf het pad er achter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
maandag 18 november 2019

Tuin egaliseren en tegels aanleggen

Graag laat ik mijn tuin egaliseren en de tegels aanleggen. Er ligt momenteel gras, dit wil ik door de vakman laten weghalen. Ik zou graag de prijs voor het afvoeren ervan apart op de offerte benoemd willen hebben, is dat mogelijk? Er is een tuinpoort aanwezig. Ik heb zelf geen meetlint om de afmetingen op te meten, zou u dit voor mij kunnen doen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rouveen
zondag 29 september 2019

Afgraven en aanvullen van zand en onkruid verwijderen

Onze tuin (voor en achtertuin) aan de Hagenduin te Lelystad op sommige delen tbv terras en positie blokhut 10-15 cm afgraven en aanvullen met zand. Zoals u op de foto ziet is er veel onkruid gaan groeien tijdens de bouw deze zomer, welke deels verwijderd en afgevoerd moet worden om de bestrating goed te kunnen aanleggen. Aan de voorzijde gaat met splitplaat gewerkt worden en daar gaat het om de juiste diepte te krijgen voor de plaat en split. Totaal gaat het om ca. 272 m2. Ik heb meer foto's maar kan er helaas maar 1 uploaden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwleusen
zaterdag 14 september 2019

Kunstgras aanleggen

Wij willen in een deel van onze tuin, waar oorspronkelijk gras lag, maar nu alleen nog mos/onkruid, kunstgras aanleggen. Het gaat om een stuk van +/- 12 m2. Graag een offerte voor de aanleg inclusief en exclusief afgraven/afvoer grond+onkruid.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
dinsdag 14 mei 2019

Waterput slaan voor particulier gebruik

Ik wil graag een waterput laten slaan en een pomp aanleggen in een particuliere tuin ten behoeve van bewatering tuinplanten en bomen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 800 m2. De doorgang tot de tuin heeft een doorsnede van maximaal 2 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerde
Offertes aanvragen