Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Zutphen

Schutting plaatsen 5m - Tuinaanleg - Zutphen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schutting plaatsen 5m

Tuinafscheiding met schuifpoort van 5 meter lang Naar welk type poort ben je op zoek?: klassieke / landelijke maatwerk poort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: hout Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Hovenier Eefde

Offertes tuinaanleg in Zutphen vergelijken

Recente opdrachten in Zutphen

zaterdag 07 mei 2022

Tuin aanleggen (90 m2)

Heb een tuin van 90 m2. Stukje boven vijver moet verstevigd te worden. Hardhouten vlonder en balken verwijderen en afvoeren. Daaronder liggen tegels 1 m uit elkaar met antiworteldoek waarop de balken liggen. Het lijkt mij dat dit kan blijven liggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almen
zondag 05 december 2021

Tuin compleet aanleggen 78m2

Tuin oppervlakte is ongeveer 78m2.( 13m bij 7m, bij 8m min bijkeuken van 2,6 bij 5m) plaatsen van een houtbeton schutting incl. poort totaal 28m met drie hoeken en twee eindpalen, 21 planken grenen en antraciet gecoate palen en onderplaten. oud terras verwijderen en afvoeren en nieuwe terras aanleggen van ongeveer 27m2, (4,65 bij6m) terras dient ongeveer 10cm opgehoogd te worden. Dan pad naar achter aanleggen met grind en tegels en randen van cordon staal en daar een terras realiseren van ongeveer 8m2. extra optie een tuinschuurtje.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Warnsveld
dinsdag 11 augustus 2020

Waterput in tuin voor besproeiing

Ik wil een waterpomp laten aanleggen in de tuin voor besproeiing van het gras van ca. 300m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eerbeek
woensdag 27 mei 2020

Tuin bestraten

Wij willen graag een onderhoudsvrije tuin laten aanleggen van ongeveer 60m2. Liefst zoveel mogelijk antraciet tegels en een overkapping. De huidige situatie is vooral gras en onkruid, dit mag weggehaald worden door de vakman, eventueel een foto is aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Laag Soeren
woensdag 29 januari 2020

Egaliseren, betegelen, gras aanleggen

Graag wij gaan verhuizen en willen de tuin laten doen, graag ontvang ik een kostenindicatie voor het egaliseren en betegelen van 2 terrassen waar op ieder terras een tafel met 6 stoelen moet kunnen staan. Het tuinoppervlakte is ongeveer 120m2 aan achtertuin en 24m aan voortuin. De voortuin willen wij met betegeling , in de achtertuin 16m2 voor 1 terras, het andere terras ook ongeveer 16m2. Het zal allemaal met een kraan worden gelegd. Hopelijk geeft de foto voldoende beeld om een indicatie te kunnen geven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Laren
maandag 12 augustus 2019

Tuin 3 cm ophogen met tuinaarde

Tbv aanleg gazon 300 m2 met 3 cm ophogen met tuinaarde. De tuin ligt ongeveer 35 meter van de openbare weg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leuvenheim
dinsdag 25 juni 2019

Tuin renovatie/ nieuwe aanleg

Werkzaamheden: Huidig gras verwijderen, nieuw gras aanleggen. Beplanting in het midden van de tuin verwijderen. Beplanting opnieuw aanleggen langs de hal (border). Bestrating achter in de tuin verwijderen. Bestrating opnieuw gebruiken voor verbreding terras aan het huis. Vijver bak verwijderen in het achterste gedeelte van de tuin en vervolgens hier bomen en struiken plaatsen (doel dicht groeien en zicht weg nemen van buren in de komende jaren). Tuin zo aanleggen dat onkruid minimaal de kans krijgt en onderhoud tot een minimum wordt beperkt (bodembedekkers). Bij aanleg rekening houdend met veel kleurige planten die als het kan op verschillende tijden in bloei staan. Voor de beste indruk graag vrijblijvend langs komen om de situatie te komen opnemen voor een juiste offerte. De overkapping achter in de tuin wordt voor de tuinwerkzaamheden door ons zelf afgebroken en afgevoerd. Tot slot planning voor aanleg indien mogelijk in september/oktober. Ik zie uw vrijblijvende reactie graag tegemoet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borculo
vrijdag 31 mei 2019

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Graag een prijs voor het aanleggen van een puls mijn tuin. Prijs mag zonder pomp. Ik heb geen idee op welke diepte het water zit. Plaats is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eefde
donderdag 19 juli 2018

Het slaan van een waterput

Mijn tuin is 2000 m2. Ik wil een put met elektrische pomp en slang waarop ik meerdere slangen kan aansluiten. Dus zeg maar een basisuitrusting. Voor verdere aanleg in de tuin verzorg ikzelf. Het grondwater zit 10-12 meter diep.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eerbeek
zondag 11 maart 2018

Tuin opnieuw aanleggen

Onze tuin egaliseren en opnieuw bestraten en een stukje kunstgras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zutphen
zondag 14 januari 2018

Tuin leeghalen, gras leggen en betegelen

Onze tuin is flink begroeid. Wij zouden graag alle planten er uit willen. Daarna willen wij 25 vierkante meter gras aan het eind van de tuin laten aanleggen (5 x 5 meter). Over de rest moeten tegels worden gelegd. De afmetingen van de tuin: 8,5 meter breed en 11 meter lang. De klant wil alleen de tegelkeuze met de vakman bespreken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lochem
woensdag 19 april 2017

Achtertuin aanleggen

De klus betreft het aanleggen van bestrating, een schutting plaatsen, aanleg van tuinverlichting en eventueel een afwateringsysteem inplannen. De tuin is ongeveer 10 bij 10 meter. Het huis wordt nieuw gebouwd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zutphen
donderdag 06 april 2017

Tuin grotendeels aanleggen

Nieuw gras, 2 terrassen en klimop tegen de schutting. De tuin is 10 breed en 23 lang. Ik wil alleen info per mail.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Laren
dinsdag 31 mei 2016

Erf deels egaliseren en aanvullen met zand

De klus betref het egaliseren van een deel van het erf met afmetingen van 5 meter bij 17.50 meter en het aanbrengen van 15 cm vulzand ten behoeve van het bouwen van garage en schuur. Graag de kosten voor de afvoer van de grond apart opgeven (andere optie is om de grond op de rest van het erf glad uitspreiden). Werk moet binnen 3 weken gereed zijn. Mogelijkheid vervolgopdracht voor aanleg van de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Laren
zaterdag 16 april 2016

Boomstronken rooien

Het betreffen 4 boomstronken met doorsnedes van 55, 35, 15 en 10 cm. Die moeten uitgefreesd worden. Ik wens een vrijblijvende prijs te ontvangen om deze weg te laten halen en afvoeren zodat ik hier gras kan aanleggen. Er kan met een smalle freesmachine in de tuin gekomen worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Steenderen
Offertes aanvragen