Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Weert

Poort plaatsen - Tuinaanleg - Weert

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Poort plaatsen

De te plaatsen poort dient 120cm bij 208 cm te zijn. Inmeten is wenselijk. De poort komt tussen de muur van de garage en de muur van de keuken en is een looppoort voor achterom. De poort dient voorzien te zijn van een deurkruk en slot. Het liefste zien we poort matchen met de garagepoort qua kleur en design. Foto's op aanvraag. Er hoeft niks verwijderd te worden.


Hovenier Weert

Offertes tuinaanleg in Weert vergelijken

Recente opdrachten in Weert

maandag 26 juni 2023

Tuin aanleggen

Aanleg nieuwe tuin Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
woensdag 14 juni 2023

Tuin aanleggen

In de voortuin willen we de planten eruit halen en helemaal betegelen. In de achtertuin willen we een plantenbak verwijderen en betegelen, aan 1 zijde de schutting vervangen, de poort achter vervangen, een veranda/ terras plaatsen en een houten bergschuur met overkapping weghalen ivm een kapotte dak waarna we een nieuw schuur met overkapping terug willen plaatsen (van hout of stenen) zodat er 5 fietsen e.d. in kunnen. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
zaterdag 06 mei 2023

Tuin aanleggen

ik wil graag de bestaande schutting laten vervangen. Ongeveer 10 meter schutting. Betreft 5 schuttingdelen en twee poorten. een deel van de schutting gaat in een hoek. Daarnaast dienen de oude coniferen verwijderd te worden en nieuwe coniferen geplaatst te worden. Dit betreft ongeveer 7 meter. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
vrijdag 11 maart 2022

Achtertuin aanleggen

Ik zoek graag een stratenmaker die een tegels opnieuw kan aanleggen achterin in achtertuin ivm verzakking. Het betreft een 84 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
zaterdag 20 juni 2020

Waterput slaan voor tuinberegening

Ik zoek een specialist die een puntstuk in mijn tuin kan aanleggen. Dit is voor de beregening van de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
dinsdag 17 december 2019

Voortuin vernieuwen en nieuwe oprit aanleggen

Bestaande voortuin vernieuwen en 2e oprit aanleggen. Er is een bestaande oprit aan de rechterkant van de woning die blijft zoals nu is. De voortuin is omringd door een haagbeuk die blijft zoals nu is. Aan de linkerkant is nu een border met beplanting en een boom, dat moet eruit en nieuwe oprit aanleggen, 9-10 bij 3 meter, klinkers. Midden voortuin is nu bedekt met grondbedekker, dat moet eruit tevens het grindpad langs de voor- en zijgevel. Paar bol buxus en een buxus haagje om het pad naar de voordeur eruit. Pad naar voordeur blijft liggen. Grind aanbrengen over gehele midden deel tuin en een of twee mooie langwerpige plantenbakken met lavendel. Ik schat de plantenbakken 2.5 meter lang en een 0.5 meter breed en 1 meter hoog. 2 bakken beetje overlappend geplaatst. Midden deel is rond de 20 m2, daar komt grind. Haagbeuk deel weghalen in verband met oprit ongeveer 3 meter. Bij de gemeente heb ik toestemming gevraagd en wacht nu op een reactie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Budel
woensdag 26 juni 2019

Waterput pulsen

Waterput in achtertuin aanleggen. Het gaat om een lastig te bereiken tuin van 13 x 15 m2. De tuin is via de woning bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
donderdag 18 april 2019

Tuin egaliseren en stronken verwijderen

Ik wil graag mijn tuin egaliseren (150 m2) en stronken verwijderen + deel uitgraven voor garage. Eventueel aanleg, ligt aan prijs is voor een PGB'er met klein budget.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Budel Dorplein
zaterdag 09 maart 2019

Volkstuintje aanleggen

Onlangs heb ik een volkstuintje gehuurd van 200 m2. Ik zou daarop 2 verhoogde bakken voor groentes willen, een grasmat, een betegeld terras, een omheining van 1.80 meter hoog, een vijver met een pomp met zonnepaneel, beplanting, eventueel een stuk schutting. Kunt u hiervoor vrijblijvend een plan plus offerte voor maken?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
donderdag 19 april 2018

Tuinaanleg met siergrind en bloembakken

Graag zou ik een offerte Willen van het maken van een tuin met siergrind en bloembakken. Mijn tuin is 5 x 4.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Stramproy
maandag 09 april 2018

Tuin renoveren

Onze achtertuin bij onze hoekwoning wil ik graag renoveren. Zelf zullen wij de oude materialen verwijderen en afvoeren. Hierna zal er een hout beton schutting, inclusief betonnen onderplaten geplaatst moeten worden. De lengte zal 19 meter zijn inclusief poortdeur. Daarnaast wil ik een houten vlonder van 3 bij 6 meter laten plaatsen, een overkapping van hout met een dak van polycarbonaat platen, 40 m2 bestrating en 10 m2 kunstgras laten aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarheeze
woensdag 14 maart 2018

Nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen

We hebben een oude tuin die ik leeg maak en we willen een nieuwe aanleggen met een leuk ontwerp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nederweert Eind
dinsdag 30 mei 2017

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik wil een waterput laten slaan voor de aanleg van een beregeningsinstallatie ten behoeve van de tuin. De put moet achter in de tuin komen en de tuin is goed bereikbaar. Ze zeggen dat het water niet heel diep staat, ik weet alleen niet hoe diep.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Budel Dorplein
maandag 13 februari 2017

Houten tuinafscheiding plaatsen

Ik zou graag een offerte aangeleverd willen zien met betrekking tot een houten tuinschutting van 10.50 meter inclusief aanleg. Mijn voorkeur gaat uit naar antraciet betonnen palen met geïmpregneerde planken daartussen. De eerste 30/40 cm vanaf de grond betonnen beplating. Hoogte van de schutting mag maximaal 2.20 meter zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
maandag 08 augustus 2016

Tuinontwerp en tuinaanleg

Aanleggen tuin van +/- 100 m2. Compleet met overkapping aan het huis, eventueel een tuinhuisje, donker tegelwerk, planten en kunstgras aanleg. Eventueel ook een vijver met ledverlichting. De tuin moet leeggehaald worden, het zijn overwoekerde klinkers en veel onkruid. De tuin is alleen via de garage bereikbaar, met loopdeuren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nederweert Eind
Offertes aanvragen