Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Wageningen

Notenboom toppen - Tuinaanleg - Wageningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Notenboom toppen

Boom ongeveer 10 mtr hoog terug toppen naar ongeveer 6 mtr.


Hovenier Randwijk

Offertes tuinaanleg in Wageningen vergelijken

Recente opdrachten in Wageningen

donderdag 23 juni 2022

Aanleg tuin met koppelstones (~66m2)

Wij willen graag onze tuin aangelegd hebben met koppelstones. De oppervlakte bedraagt ongeveer 66m2. Wij weten niet hoeveel we er nodig hebben zouden jullie onze tuin kunnen opmeten en een goede offerte geven en prijsindicatie. De huidige situatie heb ik merendeels al eruit gehaald, nu liggen er nog wat tegels die ik er zelf uit haal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
vrijdag 12 maart 2021

60m² tuinrenovatie; tegelen, trampoline ingraven en evt overkapping plaatsen

Ik wil mijn tuin renoveren. Ik wil een deel opnieuw laten betegelen, een stuk kunstgras aanleggen en de trampoline ingraven. Totale oppervlak is 60m², zie foto. De huidige tegels verwijder ik zelf. Afhankelijk van de prijs wil ik ook een nieuwe overkapping laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dodewaard
dinsdag 02 juni 2020

Puls slaan voor grondwater voor tuin irrigatie

Graag wil ik een waterput laten slaan in mijn tuin voor tuin irrigatie Kunt u mij laten weten wat dat kost en of u dat ook in Wageningen doet? Graag offerte voor aanleg inclusief benodigde materialen / pomp


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
zondag 24 mei 2020

Waterput laten slaan of boren

Ik zou voor de beregening van mijn tuin een waterput willen laten aanleggen. Perceel ligt op zandgrond, diepte zal rond 45 meter liggen. Tuin is aangelegd en 800 m2. Plek is lastig te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
dinsdag 28 april 2020

Waterbron slaan of boren in de achtertuin

Wij gaan bij ons huis de tuin veranderen en opnieuw aanleggen. Perceel in totaal is 1200 m2 groot in Wageningen Hoog. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het slaan of boren van een bron in de tuin hiervoor. Het aanleggen van het sproeisysteem willen we wellicht zelf (gedeeltelijk) doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
dinsdag 10 september 2019

Tuin volledig opnieuw aanleggen

Ik wil graag mijn tuin laten opknappen (voornamelijk bestraten en schutting plaatsen). Oud gras eruit, terras vervangen en iets uitbreiden. Schutting aanbrengen, oud (laag) hekwerk verwijderen. Op de plaats van het gras een cirkel maken van Waalkade steentjes. Beplanting niet nodig. Bloembakken realiseren. En een kleine overkapping met daaraan een klein tuinhuisje voor gereedschap en 1 fiets. Ik heb mijn huis 4 jaar geleden aangekocht, nooit iets met de tuin gedaan, eerst mijn focus gehad op de binnenkant van de woning en nu is de tuin aan de beurt. Tuin is ongeveer 10 x 10 meter. Ps er is een hoogte verschil tussen het gras en het terras, er moet grond opgehoogd worden (denk ik) en een fatsoenlijke trap gerealiseerd...


Tuinaanleg en tuinonderhoud Renkum
maandag 29 april 2019

Vlonder in tuin aanleggen en egaliseren met (strand) zand

Ik wil achter het huis de grond ophogen, ongeveer 1.5 meter, met strandzand, in totaal nodig ongeveer 70 m3. Verder wil ik een hard houten vlonder aanleggen achter in de tuin, vlonder 4 x 5 meter, op palen ongeveer 0.5 meter boven het zand. En verder de bestaande trap verlengen met hardhouten toegang, ongeveer 4 x 3 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rhenen
dinsdag 19 februari 2019

Waterbron slaan of boren in de achtertuin

Wij gaan bij ons nieuwbouwhuis een tuin aanleggen. Perceel in totaal is 2700 m2 groot in Wageningen Hoog. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het slaan of boren van een bron in de tuin hiervoor. Het aanleggen van het sproeisysteem willen we wellicht zelf (gedeeltelijk) doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
vrijdag 15 februari 2019

Tuin renoveren van vrijstaande bungalow

Ik wil de tuin van mijn bungalow renoveren. Het gaat om : 50 m2 bestaand gazon vervangen 80 m2 border verwijderen en gazon aanleggen 5 m2 border bestaande planten verplaatsen 17 m2 terras (waalsteentjes) herstraten 15 m2 terras (waalsteentjes) verplaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bennekom
zaterdag 13 januari 2018

Drainage in de gehele tuin aanleggen

Geheel de tuin word bestraat(doen ik zelf). Uitgraven en Drainage aanleggen in de achtertuin ongeveer 45 m2. En weer aanvullen met straatzand.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
donderdag 09 februari 2017

Tuin aanleggen bij een nieuw huis

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht. Medio mei krijgen wij daar de sleutel van. Het is een perceel met 153 m2 tuin, voor - , zij- en achtertuin samen. Wat kost het om deze tuin aan te laten leggen? Het grootste gedeelte moet worden betegeld. En willen graag hoge bloem/planten perken. De achtertuin is 15 meter diep en ongeveer 8 meter breed vanaf de achterzijde van de woning.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
zondag 05 februari 2017

Drainage aanleggen in de tuin

Ik zo u graag een drainage achter in tuin willen laten plaatsen. Er zal ongeveer 15 meter sleuf en buis geplaatst moeten worden en daarna aangesloten op de regen waterafvoer, indien mogelijk. Eventueel zou ik ook een put willen waarin ik een dompelpomp wil plaatsen. Het is zware kleigrond en de achtertuin is lastig te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
dinsdag 19 april 2016

Terras in de tuin aanleggen

Achterin onze tuin hebben wij een stuk verwilderde grond. Dit is een stuk van circa 2 bij 4 meter. Dit grenst aan het water. Wij willen dit graag betegeld hebben. Er moeten nog wat stammen de grond en als het kan een afstap gemaakt worden naar het aan te leggen terras. Nadeel is dat wij geen achteringang hebben. Alles moet door de woning. Het stuk grond is ruw, vol onkruid. Er is nog geen zand of tegels aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
vrijdag 18 maart 2016

Tuin bij een nieuwbouwhuis aanleggen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het laten aanleggen van een tuin bij ons nieuwbouwhuis. De afmetingen zijn 5.15 breed x +- 11 meter lang. De tuin loopt wat omhoog (ik gok zo'n 50 a 60 cm verschil van achterdeuren tot einde tuin), dus goede afwatering is belangrijk (eventueel een tuin met verschillende hoogtes). We hebben nog geen echt plan van hoe het eruit moet komen te zien. In ieder geval moet het kindvriendelijk zijn, er moet kunstgras in zitten, wat straatwerk (geen grote moderne tegels, liever een wat landelijkere sfeer), wat borders voor beplanting. Er is al een schuurtje aanwezig van 6 m2. Deze staat achterin de tuin, ook de schutting wordt zelf geregeld. Tuin moet licht blijven (dus geen grote bomen erin). De ligging is op het noorden. Alle materialen liefst via de hovenier.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
maandag 10 augustus 2015

Tuin aanleggen

Leeg trekken, egaliseren boomstronke weghalen en afdakje maken


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
Offertes aanvragen