Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Voorburg

Tuinrenovatie - Tuinaanleg - Voorburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinrenovatie

We hebben vorig jaar een huis gekocht waarvan we de tuin graag willen verbouwen/renoveren. Ik heb alleen nog geen goed idee wat ik ermee wil of hoe ik het moet aanpakken. Het leek me dus tijd om daar iemand met kennis bij in te schakelen. Kunnen jullie o.b.v. het onderstaande me een advies/voorstel en offerte sturen? En wanneer is het een goede periode (of wanneer kunnen jullie) deze renovatie eventueel uitvoeren? Huidige situatie: Het betreft een voortuin van +/- 6,3m breed bij 3,7m diep op het N/O, en een achtertuin van +/- 6,3m breed bij 10m diep bij op het Z/W. De achtertuin is momenteel verdeeld in twee hoogtes, namelijk een hoger gelegen terrasgedeelte (3,6m diep) en lager gelegen tuin gedeelte (6,4m diep). Alles is betegeld. De zijkanten zijn voorzien van bloemen/struiken/bomen in een border. Achterin de tuin is een berging van 2,78m breed bij 1,87m diep (dit is niet meegenomen bij de afmetingen van de achtertuin, en komt er dus bij). Het huidige terras heeft twee lichtpunten, te bedienen met schakelaar op het terras. Verder is er geen elektra voorziening. Voorgestelde situatie: Zoals gemeld zijn we er nog niet over uit wat we willen, maar we hebben wel een idee. Laat dit idee van ons u er vooral niet van weerhouden om afwijkende ideeën voor te stellen. Voortuin: - Andere tegels. Wellicht de licht grijze tegels uit de achtertuin gebruiken (zie hieronder ook). Huidige tegels moeten afgevoerd worden. - Border smaller, met andere flora. Er staat een Berberis aquifolium, en die wil ik er uit i.v.m. de bladeren die zeer prikken. Ik denk dat het leuk is om in de plaats de Japanse esdoorn uit de achtertuin hier te plaatsen, samen met een Japanse sierkers die ik nog in een pot heb staan. Verder nog graag wat beplanting die het jaar door groen is. - Het lijkt ons het handigst om de voortuin te gebruiken voor 2 tot 3 afvalbakken (papier, restafval, en eventueel de GFT-bak). Verder moet de voortuin plek bieden aan een bakfiets.


Hovenier Voorburg

Offertes tuinaanleg in Voorburg vergelijken

Recente opdrachten in Voorburg

dinsdag 28 december 2021

Tuin aanleggen 30m2

Ik wil graag een dakterras van 30m2. Met een simpel hekwerk. Er moet wel een gat gemaakt worden en het installeren van een trap. Met elektriciteit op het dak Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
donderdag 30 september 2021

Tuin 75m2 renoveren incl. vervangen schuur en aanleg tuinhuis

Wij willen graag onze achtertuin opnieuw aanleggen, met daarbij vervanging van onze schuur, aanleg tuinkamer achterin, kunstrgras, tegels en wat beplanting in borders. Onze tuin is ongeveer 5 bij 13 meter. Er moet een volledig nieuwe schuur komen, de huidige schuur moet ook door de vakman worden afgebroken en afgevoerd. Het schuurtje moet ongeveer 3 meter bij 1,5 meter worden. Het is een houten schuurtje. Er moet ook een tuinkamer worden aangelegd. Een soort veranda met glazen deuren. Deze moet ongeveer 15m2 worden. Het moet een glazen afwerking worden die je open kan schuiven. Hij hoeft verder niet verwarmd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
maandag 20 april 2020

Jeu de boules baan aanleggen

Ik heb van de gemeente budget gekregen om een jeu de boulebaan te laten aanleggen naast de speeltuin. De bedoeling is een baan van on 4 a 5 x 10 meter, met eventueel een aantal banken erbij. Zie bijgevoegde beschrijving in PDF. Daarvoor ben ik op zoek naar een passende offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
woensdag 24 juli 2019

Tuin ophogen en schutting plaatsen

Ik wil mijn achter tuin 9 x 6,5, met 30 cm ophogen en een grasmat/gazon) van 9 x 4 meter aanleggen, ik weet het niet wat voor soort materiaal (tuinaarde? dress grond?) ik moet hebben. Daarnaast wil ik ook een schutting van 10 meter laten plaatsen (heb ik al aangeschaft). Mijn achtertuin is niet te bereiken met een gewone wagen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
dinsdag 09 april 2019

Tuin renovatie

Om te beginnen wil ik de klimophaag laten terugsnoeien en uitlopers in de tuin verwijderen. Grasveld is overwoekerd met klimop. Haag ca 7 meter breed. Daarna de tuin van circa 90m2 "opbouwen"; gras leggen; grindtegels draaien en borders aanleggen. Materiaal afvoeren in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
woensdag 06 maart 2019

Nieuwe voortuin aanleggen

Tuin (7,5 x 6,0 m) vrij maken van tegels en planten. Bestaande fietsschuur verplaatsen (afbouw + opbouw). Heg voorzien aan 3 zijden. Nieuwe bestrating en plantenbak aanleggen. De schuur moet iets verlaagd komen te liggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
zondag 06 januari 2019

Tuin egaliseren en renoveren

Wij hebben vorig jaar een huis gekocht en willen graag de achtertuin renoveren. De tuin is ongeveer 56m2 groot en bijna volledig bestraat met tuintegels. De bestrating is echter verzakt en ongelijk geworden. Ook stond er vroeger een boom, die is omgezaagd, maar waarvan nog een stronk is overgebleven. We willen dit graag opnieuw laten egaliseren en bestraten. De tuin is niet achterom bereikbaar en we willen geen schade aan de keuken, dus de voorkeur heeft af/aanvoer over het huis heen met een kraan. Werkzaamheden die we voorzien: * Tuintegels verwijderen (56m2) * Boomstronk verwijderen * Zand afgraven en vervangen (indien nodig) * Tuin egaliseren * 36m2 Bestraten met nieuwe tuintegels (evt zelf aan te schaffen) * Aanleg van border (excl. beplanting) * Aanleg van vlonder van 6,25x3m * Af- en aanvoeren van materialen over het huis dmv kraan Afhankelijk van de prijs overwegen we ook het doortrekken van water af- en aanvoer naar de vlonder ivm aanleg buitenkeuken in de toekomst.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
zondag 29 juli 2018

Nieuwbouw tuin aanleggen

Het gaat om een nieuwbouw huis waarbij de tuin moet worden afgegraven en het puin afgevoerd moet worden. Vervolgens moet de tuin weer opgehoogd worden en bestraat met 60 x 60 cm tegels. De tuin is ongeveer 43,5 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
zaterdag 07 april 2018

Kunstgras aanleggen en betegelen

Egaliseren voor tegels en kunstgras, deels tegelen 20 m2, 10 voortuin, 10 achtertuin,deels kunstgras achtertuin 8 x 4 meter, maar er zal een stuk schuin worden afgesneden in verband met schuin lopen tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
zaterdag 29 juli 2017

Tuin opnieuw aanleggen/inrichten

Graag zouden we onze tuin anders aanleggen/inrichten. Het materiaal wat er is kan grotendeels opnieuw gebruikt worden. Het terras moet worden verplaatst en het gras opnieuw aangelegd. De tuin moet ook worden opgehoogd. Er moet een schutting geplaatst worden van voor naar achter, dat betekent 10 meter bij 6 meter. Ook moet er een tuinhuis/veranda geplaatst worden. Verder willen we een overkapping voor de fietsen laten maken in de zijtuin. Hierbij zijn we benieuwd of het mogelijk is om het betonnen hokje dat er nu staat kan worden afgebroken en op de plek/fundering van het oude huisje een nieuw tuinhuis kan worden geplaatst. We willen e.e.a. in goed overleg met onze buren, er moet een 'groene afscheiding' als schutting komen. We willen een afspraak maken om de klus hier met de vakman te bespreken. We staan open voor uw advies en ontvangen daarna graag uw prijsopgave.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
zaterdag 06 mei 2017

Boomstronken verwijderen en gras aanleggen

Wij zouden graag twee boomstronken uit onze achtertuin laten verwijderen, van een Rhododendron en (vermoedelijk) een Taxus. Daarnaast zouden wij graag ongeveer 40 m2 graszoden laten leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
zondag 23 oktober 2016

Tuinontwerp en aanleg

Er dient een tuinontwerp gemaakt te worden voor een tuin van ongeveer 40 m2 en deze vervolgens aanleggen. Paar wensen: weinig onderhoud, groen dmv oa gras en een tuin om in te relaxen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
zondag 07 december 2014

Kunstgras aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor de aanleg van kuntsgras. Aanleveren alle benodigde materialen en afvoer bestaande grond waarbij u werkzaamheden uitvoert. Ik wil graag een specificatie van de kosten van de materialen die gebruikt worden en separaat het arbeidsloon. Hierbij de gegevens van de tuin: Tuin: 14 meter lang. (waarvan 9 meter 5,50 breed en 5 meter 3,50 breed) Soort kunstgras: voor voetbal De tuin is toegankelijk via pad van max 1,25 meter breed. Grond ontgraven (er ligt nu natuurgras dat afgelopen juni is gelegd) en afvoeren Zand aanvoeren en aanbrengen Sporttechnische laag aanvoeren en aanleggen Over 18 meter houten balk aanbrengen Kunstgras aanleggen en instrooien


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
dinsdag 16 september 2014

Terras en kunstgras aanleggen

Hele voortuin van 9.8 x 5.7 meter leeghalen en vernieuwen. Planten en dergelijke afvoeren en ophoogzand plaatsen, egaliseren en aantrillen. Dan een terras aanleggen van 17.33 m2 en in de rest van de tuin (zo'n 36.7 m2) kunstgras leggen met hieronder worteldoek. Voor het terras wil ik graag grindtegels van 60 x 40 cm in een molenopstelling. Verder details bespreek ik graag met u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
zaterdag 07 april 2012

Aanleg achtertuin

De achtertuin van ongeveer 60m2 moet aangepakt worden. Het grootste deel moet betegeld worden en er moet een klein grasveld komen. Het ontwerp is heel basic. Aan de achterzijde moet een betonschutting worden geplaatst, over een lengte van ongeveer 5 meter. De huidige toplaag moet verwijderd en afgevoerd worden. Verder ligt er nog tuinafval, dat ook verwijderd zou moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
Offertes aanvragen