Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Vlaardingen

Tuinschermen plaatsen - Tuinaanleg - Vlaardingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinschermen plaatsen

In de tuin wil ik een omheining van circa 10 tuinschermen laten plaatsen. Graag inclusief het leveren van de materialen.


Hovenier Vlaardingen

Offertes tuinaanleg in Vlaardingen vergelijken

Recente opdrachten in Vlaardingen

dinsdag 16 mei 2023

Tuin aanleggen

Bij ons in de wijk wordt de straat opgehoogd en zo ook onze voortuin. Deze is ongeveer 8 meter breed en 10 meter diep. Wij willen in heel de tuin grasdallen waarbij we sommige vullen met grind (als pad en parkeerplek) en de rest met gras. De tuin is nu leeg en er is al 20 kuub zand gestort, deze moet worden uitgevlakt. Wij willen onder de grasdallen een geodoek. Kunnen jullie een offerte opstellen? Graag een voor materiaal en levering en een voor het uitvoeren. Wij twijfelen op dit moment nog tussen het zelf uitvoeren of laten doen. Kan er ook een termijn worden aangegeven? Wij gaan er van uit dat de straat vanaf half juni weer bereikbaar is. MVG, Edwyn Schuchhard Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
vrijdag 28 april 2023

Tuin aanleggen

Beste, Wij krijgen de sleutels van onze nieuwe woning rond de 1e week van juni. Wij zijn op zoek naar een hovenier voor het afgraven, storten, ophogen met zand en aanleg van onze tuin van ca 40 - 50m2. Wij willen ook schuttingen laten plaatsen met Deens rabat rhombus profiel, waarvan 1 zijde ca 9 meter en een zijde van ca 4 meter. Graag ontvang ik gespecificeerde prijzen voor het afgraven afstorten van aarde met ophogen met zand per m2. Ook zie ik graag tegemoet wat uw prijs per m2 leggen van tegels is inclusief afwatering. Graag ook de prijs voor de schuttingen los vermelden inclusief installatie. Ik zie graag uw reactie tegemoet. Alvast bedankt en met vriendelijke groet, Ferhat Aydin Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
vrijdag 10 maart 2023

Aanleg van nieuwbouwtuin (45 m2)

Ik wil graag een nieuwbouwtuin van gedeeltelijk terras, grind en planten laten aanleggen (zie bijgevoegd ontwerp). Hierbij moet grond worden uitgegraven en opgevuld. Het gaat om een totale oppervlakte van ongeveer 45 m2. Er staan 2 leibomen die moeten blijven en bij de tuin moeten passen. Willen qua sfeer rustig maar natuurlijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
dinsdag 28 februari 2023

Tuinaanleg 50m2

tuin aanleggen compleet bestaande uit keramische tuintegels van 60x60.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
donderdag 03 februari 2022

Een nieuwe schutting en terras aanleggen in de achtertuin

Wij willen graag een offerte voor onze tuin. Schutting met betonnen paal en onderkant (laag) 1x 9.80 meter. 1 x 12.20 meter, 1x 2,40 meter, 1x poort 1.00 meter. Daarbij willen wij de terrassen laten bestraten. 1 terras van 18 m2, waarschijnlijk met grijze betontegels 60x30 cm. 1 terras van 23m2 met dezelfde tegels als het andere terras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
zaterdag 22 mei 2021

Tuinaanleg nieuwbouwwoning

We would like a new garden (50 m2) with sand, tiles on the other half and fake grass on the other half.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
maandag 13 april 2020

Tuin aanleggen

Wij willen graag een tuin van ongeveer 50 m2 laten aanleggen. Op dit moment is de tuin alleen bestraat met grote tegels (zie foto), ook is er een afdakje aanwezig. We dachten aan een simpel strak ontwerp met bestrating en een “grasveldje”. Kan u mij vertellen wat dit ongeveer (all incl) zou kosten en hoe lang het zou kunnen duren? Ik hoor graag van u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
donderdag 12 september 2019

Tuin renoveren

Tuin egaliseren en nieuwe bestrating aanleggen. Deze gehele ruimte dient betegeld te worden. Aan 1 kant een nieuwe schutting plaatsen, een betonschuttingen met houten schutten. Ook verlichting aanbrengen. Stroom is aanwezig. Tevens willen wij graag een nieuwe schuur/tuinhuisje met een houtconstructie van 2.8 mm dik plaatsen van 195x195/200 cm met dubbele deur i.v.m scootmobiel. Onze tuin is 31 m2. Wij zijn van plan het tuinhuisje als bouwpakket aan te schaffen, in overleg willen wij de tegels aanschaffen. Wij willen ook dat het restmateriaal wordt afgevoerd en de huidige schuur wordt afgebroken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
vrijdag 15 maart 2019

Tuinaanleg nieuwbouw vrijstaand huis

Ik zou graag een offerte willen krijgen voor de aanleg van de tuin rondom het huis. Er zal ongeveer 225 m2 tuin overblijven. Hier wil ik een onderhoudsvriendelijke tuin met beplanting aan de zijkant van de tuin. Twee betegelde terrassen en kunstgras. Daarnaast zou ik 1 terras met een overdekking willen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
zaterdag 23 februari 2019

Tuin afgraven en zand storten

Wij willen graag de achtertuin en een zijstuk van onze hoekwoning laten afgraven en laten vullen met zand. De tuin moet geschikt worden voor de aanleg van 2 terrassen en kunstgras. Het betreft 79m2. Wij hebben op dit moment kleigrond liggen. De tuin is nog volledig vrij (op een aantal staptegels na)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
dinsdag 02 oktober 2018

Afgraven en afvoeren bouwgrond

Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen van het afgraven van bouwgrond en het afvoeren daarvan. En het vervolgens op de vullen met zand (20 cm). Het betreft een nieuwbouw wijk, waar alle tuinen worden opgevuld met bouwgrond. Deze grond is niet geschikt voor het aanleggen van een tuin. Dus moet deze afgegraven worden en vervangen worden door zand. De tuinen zijn nog niet voorzien van schuttingen en afbakeningen. Ongeveer 20 huishoudens zijn geïnteresseerd om dit door een extern bedrijf te laten doen, als er een scherpe prijs per m2 gegeven worden. Alle tuinen zijn ongeveer 5,5 bij 9 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
vrijdag 04 mei 2018

Achtertuin aanleggen

Achtertuin (45 m2) aanleggen met klinkers, grote tegels en kunstgras. Ook egaliseren en eventueel ophogen. Materialen komen over ongeveer 2 weken bij ons binnen. Er is geen voorwerk nodig. Tuin is bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
dinsdag 24 april 2018

Tuin bestraten en kunstgras leggen

Ik wil graag een gedeelte met flagstone en cement onder de veranda aanleggen (3.57 x 3.10 meter). Dit loopt door tot buiten de veranda (1.70 x 7.14 meter). Dan is er nog een pad naar veranda toe van (6.50 meter x 60 cm). Het kunstgras langs pad moet bestaan uit twee vlakken van 6.5 x ongeveer 2.5 meter. Graag de kosten van alle bovenstaande aanleggen, aankoop kunstgras, aankoop flagstone en toebehoren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
woensdag 26 april 2017

Tuin afgraven en zand storten

Onze achtertuin, kaal opgeleverd, dient ongeveer 20 cm afgegraven te worden en het puin afgevoerd. Hierna zal er zand gestort moeten worden voor het aanleggen van een terras. De tuin is 36 m2 groot en goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
vrijdag 14 april 2017

Tuin bij nieuwbouw aanleggen

Wij hebben een optie op een huis, geen idee wat kosten zijn van een tuin aan laten leggen het gaat om: een tuin 10 x 9 meter van een nieuwbouwhuis 45 m2 betegelen een 5 m2 tuinaarde, en 40 m2 kunstgras van goed kwaliteit wat ben je dan ongeveer kwijt? Is er een m2 prijs die je kan aanhouden voor tegels van zo'n 30 euro er m2?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
Offertes aanvragen