Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Venlo

Tuin renovatie - Tuinaanleg - Venlo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin renovatie

Wil graag mijn tuin renoveren. Gaat om oude tegels verwijderen en afvoeren, nieuwe tegels erin, stukje kunstgras en wat beplantingen en boompjes plaatsen.


Hovenier Tegelen

Offertes tuinaanleg in Venlo vergelijken

Recente opdrachten in Venlo

maandag 29 mei 2023

Tuin aanleggen

Dit najaar rond november willen wij de tuin rond ons vakantiehuisje aanpassen. Er moeten 2 parkeerplaatsen komen. Een terras in de achtertuin, een looppad rondom de woning en grasveld moet vervangen worden voor nieuw grasveld met beregening. Qua stenen voorkeur voor grijs beton 30×60 en pad langs huis met waaltjes of klinkers? Vooral weer even een opfrisbeurt en redelijk hufterproof materiaal daar de woning ook geregeld verhuurd wordt. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arcen
maandag 24 april 2023

Onderhouds vrije tuin aanleggen (65m2)

Nieuwe tuin 65 vmeter betontegels 60X60x5


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
zondag 26 maart 2023

Tuin aanleggen 2000m2

Ik wil graag een tuin laten aanleggen. We willen ook een tuinontwerp laten maken door de vakman. Het is een tuin van ongeveer 2000m2. Er staan fruitbomen, een zwembad met terras en en een terras bij het huis. Hier willen wij een mooi ontwerp voor laten maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Horst
woensdag 15 juni 2022

Tuin aanleggen

We willen graag een achterom realiseren door ons weiland richting de loods. De afstand is ongeveer 180m. Dit pad zal af en toe (minder dan 2x per maand) door een auto met (eventueel met aanhanger) bereden moeten kunnen worden. We denken bijvoorbeeld karrespoor in dolomiet. Het weiland staat nooit nat, en is normaliter behoorlijk droog (vergeeld gras) echter een paar maanden per jaar (bij warmer weer) wordt het pad geraakt door de beregening van de naastgelegen kas. Dit water wordt zonder problemen opgenomen / afgevoerd door de grond. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: meer dan 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Horst
zaterdag 05 maart 2022

Tuin bestraten/ terras aanleggen

Terras afmetingen 60 cm hoog 4 bij 5, er moet een terras van composiet hard hout gelegd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arcen
zondag 20 februari 2022

Tuin aanleggen

Zoek een vakman voor het aanleggen van mijn tuin. Wil grind of split, langs de rand kasseien of maasklinkers, circa 30cm breed in beton gelegd om te voorkomen dat de grind in de tuin terecht komt. Is in totaal om 70 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Grubbenvorst
zaterdag 08 mei 2021

Gehele nieuwe tuin aanleg

Nieuwe tuin van 170 m2 inclusief oprit van met 90 % bestrating getrommelde betontegel, 20 m2 border met beplanting en 1 goudiep, 15 m schutting met betonpilaren en inschuifbare planken, metalen poort, zwart, 1.2o m breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Steijl
zondag 01 maart 2020

Houten vlonder aanleggen

We willen graag in de achtertuin een houten vlonder laten aanleggen van ong 3x4 mtr. Er ligt nu nog gras. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
donderdag 08 maart 2018

Tegels en kunstgras in de achtertuin aanleggen

Ik heb een tuin van 60 m2. Daarvan wil ik 40 m2 betegelen en 20 m2 bekleden met kunstgras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lomm
maandag 19 februari 2018

Tuin egaliseren en betegelen

Wij hebben een tuin van ongeveer 132 m2 (8 bij 17 meter) en wij zijn opzoek naar een bedrijf dat ons een mooie praktische tuin kan aanleggen met een terras (terrastegels zijn al aanwezig), overkapping, een tuinhuis (het geraamte is ook al aanwezig) en er mogen ook nog 2 schuttingmuren gemetseld worden waarvan 1 muur de tegels ook aanwezig zijn. Verder moeten wij kijken welke extra’s wij willen als jong gezin in verband met budget/kosten Voor de rest moet de tuin hondvriendelijk zijn en ook echt ontsnappingsvrij (het betreft een Beagle (jachthond). Een deel moet kunstgras worden (8 bij 6 meter).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tegelen
donderdag 18 januari 2018

Tuin ontwerpen, egaliseren en aanleggen

Onze tuin graag egaliseren zodat er een terras kan komen. Wij hebben zelf al de terrastegels. Daarnaast willen wij een tuinhuis (nog geen ontwerp) aan het einde van de tuin & een muur (schutting) gemetseld hebben aan de zijkanten van de tuin. Wij hebben al stenen voor 1 muur. Gras, planten(bakken) & looppad in het midden gedeelte is nog helemaal vrij om te laten ontwerpen. De diepte van de tuin is ongeveer 16 meter & breedte ongeveer 7-8 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tegelen
zaterdag 09 september 2017

Tuinaanleg bij een chalet

Ik wil graag een tuin laten aanleggen bij mijn nieuwe kavel waar een chalet op staat. Kenmerken kavel: - 15 meter breed en 25 meter diep; - Gelegen op camping de schatberg te Sevenum ( Limburg Nederland); - Er staan een chalet op van 4.80 meter x 12.80 meter. Wensen tuin: - +/- 75 m2 tuintegels leggen. Aankoop tegels in overleg; - Gras leggen +/- 200 m2; - Looppad van entree naar betegelde stuk; - Parkeerplaats met grind op kavel realsieren. - Afkadering parkeerpkaats door middel van lage bossage realiseren. - Entreehekje van parkeervak naar de kavel toe In de bijlage een foto met impressie van hetgeen hierboven omschreven.. Bvd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sevenum
vrijdag 01 juli 2016

Vlonder aanleggen

Ik wil graag een houten vlonder van ongeveer 10 m2 laten aanleggen. Het is gewoon een tuin met aarde waar de vlonder moet komen. De vlonderplanken met een ribbel erin. Aan de achterzijde van het huis. De tuin is via een pad (lopend) bereikbaar). Wat zijn hier ongeveer de kosten voor?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
zondag 21 februari 2016

Kunstgras aanleggen

Wij willen 20 m2 kunstgras laten eggen in onze tuin. Momenteel ligt er sierbestrating. Deze wordt zelf verwijderd. De werkzaamheden bestaan uit: 4 cm ophogen met bestratingszand en het leggen van het kunstgras. Kunstgras, folie en kunstgraspennen zijn aanwezig. Alleen het bestratingszand en kwartszand voor instrooien is nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
donderdag 06 augustus 2015

Grond afvoeren voor zwembadbouw

Wij willen zelf een zwembad aanleggen in onze achtertuin. Derhalve zal er een gat gegraven moeten worden van 8,5 meter bij 4 meter en 1,7 meter diep (58 kuub schoon zand). Deze achtertuin heeft geen vrije achterom en is vanuit buren / achterburen ook niet bereikbaar: zand zal met kruiwagens via garage moeten worden weggevoerd. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor 1) graven gat (minigraver) en afvoeren zand 2) alleen afvoeren indien u geen minigraver ter beschikking heeft. Kleine minigraver kan via garage / tuindeur in tuin komen. 50 kuub


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maasbree
Offertes aanvragen