Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Ridderkerk

Schutting plaatsen - Tuinaanleg - Ridderkerk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schutting plaatsen

Er moet een schutting worden geplaatst van 6.5 meter, meegerekend


Hovenier Ridderkerk

Offertes tuinaanleg in Ridderkerk vergelijken

Recente opdrachten in Ridderkerk

maandag 18 september 2023

Tuin aanleggen

Alle materialen is al binnen, totaal 13 schutting en 2 poorten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
dinsdag 11 juli 2023

Tuin aanleggen nieuwbouw apartement (112m2)

Ik wil graag een tuin laten aanleggen bij mijn nieuwbouw woning. Dit is exclusief heg (wordt standaard geplaatst). De tuin loopt om de woning (hoek) heen. Ik hoop dat de foto dat duidelijk laat zien. Ik heb voorkeur voor vooral veel (kunst)gras en een pad naar de voordeur en naar terras. Totaal 112 m2 er zit een sloot achter en daar komen twee knotwilgen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
dinsdag 09 mei 2023

Aanleggen van een onderhoudsvriendelijk tuin 50m2

Ik wil mijn tuin wat onderhoudsvriendelijk maken door wat meer groen uit mijn tuin te laten verwijderen, zodat ik niet veel tijd hoef te besteden aan mijn tuin van 50m².


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
zaterdag 26 maart 2022

Voortuin opnieuw aanleggen ~300m2

Onze voortuin willen wij graag opnieuw aanleggen. Deze is ca 300 m2 en heeft niveau verschillen. Er hoeven geen schuttingen te worden geplaatst, wel beplating en grind.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
donderdag 05 maart 2020

Tuin aanleggen

Tuin (opnieuw) betegelen. Twee bloemenbakken realiseren. Verlichting in de tegels aanleggen. In de bijlage heb ik een zit element met bloemenbakken toegevoegd die wij graag zouden willen laten maken. Wij laten de schutting en schuur staan. Onze tuin is al betegeld en de verlichting in de tegels bestaat al. Drainage bestaat ook al. Tuin is ongeveer 30 m2 groot. Ik stel het wel op prijs als U komt kijken om vervolgens een offerte uit te brengen. De nieuwe tegels regel ik zelf, graag zou ik wel willen dat de vakman de oude tegels verwijderd en afvoert.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
woensdag 17 april 2019

Renoveren achtertuin

We willen het achterste gedeelte van onze achtertuin laten renoveren. Dit is ongeveer 35 vierkante meter. Grind tegels er uit en grind en klinkers er voor terug. 2 borders voor beplanting aanleggen. Uitvoering rond augustus


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
vrijdag 02 maart 2018

Voortuin aanleggen

De voortuin van 5.40 bij 3 meter willen wij graag deels laten bestraten met tegels van 60 bij 60 cm, inclusief verlichting in de tegels. Er zal een deel van 3 bij 3 meter bestraat moeten worden met een looppad er aan vast.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
dinsdag 30 januari 2018

Koivijver en veranda aanleggen

Wij willen graag een veranda en koivijver aan laten leggen. De veranda zal 4 bij 5 meter gaan worden. Er moet 1 deel van 4 meter en 1 deel van 5 meter gesloten worden. Het andere deel van 4 meter dient er een reling te komen. De veranda moet van hout worden met een houten dak met EPDM afwerking. Daarnaast willen wij een koivijver in een L vorm laten maken. Deze grenst aan de veranda. Het lange deel zal 5 meter zijn, dan de hoek om en een stuk van 4 meter, hoek om en een daal van 1.50 meter, dan weer de hoek om en 2 meter en het laatste stukje zal 3 meter worden. De vijver gaat 1 meter de grond in en word 50 cm opgemetseld. De tuin is goed bereikbaar via de achterzijde en de oude grond dient te worden afgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
zaterdag 27 januari 2018

Tuin bij een nieuwbouwhuis aanleggen

Aanleggen achtertuin van nieuwbouw huis van circa 47 m2. Zonder beplanting, alleen bestrating. Tuin is al uitgegraven en nieuw zand gestort. Schuttingen zijn ook al geplaatst.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
dinsdag 04 april 2017

Tuin afgraven, ophogen en bestraten

Wij wonen sinds kort in onze nieuwbouwwoning en willen er nu de tuin laten aanleggen. De tuin van 45 m² moet worden afgegraven, opgehoogd met zand en daarna worden bestraat met donkere antracietkleurige tegels van 60 x 60 cm. De tuin is goed bereikbaar via een achterom. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in posten voor de werkzaamheden en de materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
zaterdag 25 februari 2017

Tuinontwerp maken en tuin aanleggen

Wij hebben een nieuwbouwwoning en willen de tuin laten aanleggen. Het gaat om een tuin op het noordoosten van 7.65 x 5.40 meter. Er staat een schuur op van ongeveer 3 x 2.40 meter. Wij willen een gezellige, moderne tuin met een stukje om te zitten, maar zeker ook groen. Hij moet diervriendelijk zijn (dus geen giftige planten). Wij vinden lichtgrijze tegels van 60 x 60 het mooiste voor een terras. Geen waterpartij.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
woensdag 15 februari 2017

Grond afgraven en zand storten

Ik wil graag een tuin van ongeveer 23 vierkanter meter laten afgraven tot een diepte van 15 cm. Ik wil dit vol met zand gestort hebben voor het zelf aanleggen van een terras en pat. De toegangspoort richting de tuin is 130 cm breed en het pat 120cm. Ik heb zelf 1 kuub zand die gebruikt kan worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
zondag 12 juni 2016

Tuin aanleggen bij een nieuwbouw woning

Hoeveel zou het volgende kosten? Het betreft een nieuwbouw woning. De tuin is 40 m2. Wij hebben nog niets. Dus van begin tot eind, inclusief tegels. Wij wensen onderhoudsvrij. Vooral grote tegels en een klein stukje gras. Graag enkel per email contact opnemen. Hoeveel zou het ongeveer kosten?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
donderdag 15 mei 2014

Voor- en achtertuin aanleggen

Wij willen onze voor- en achtertuin helemaal laten betegelen, met twee bloemen/planten bakken in de achtertuin. In de voortuin moet een hek geplaatst worden, in ieder geval over 6 meter breedte. De voortuin is 24 m2 en de achtertuin 50 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
dinsdag 11 februari 2014

Terras in de tuin aanleggen

Het gaat om de aanleg van een terras van 40 m2. Er ligt een gedeelte wat bestraat is en een gedeelte waar gras ligt, de bestrating kunnen we eventueel zelf verwijderen. Ik zorg zelf dat de tegels, de borders, het zand en het onkruiddoek aanwezig zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
Offertes aanvragen