Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Pijnacker

Bestrating aan laten leggen - Tuinaanleg - Pijnacker

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bestrating aan laten leggen

Graag wil ik mijn voortuin a 26m2 betegelen. Eventueel in de toekomst ook mijn achtertuin.


Hovenier Pijnacker

Offertes tuinaanleg in Pijnacker vergelijken

Recente opdrachten in Pijnacker

woensdag 14 april 2021

Een onderhoudsvrij tuin met veel bestrating aanleggen

Wij willen een tuin aanleggen van 84 m2 en een hek van 6 meter voor de achterkant van de tuin. Ook dient de tuin 11 cm opgehoogd te moeten worden. De tuin geheel bestraten. Graag de totale prijs inclusief de tegels. We zien graag 50 bij 50 betontegels. De tuin is bereikbaar per achterom. De huidige bestrating en onkruid verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
woensdag 22 april 2020

Meerdere huizen beschoeiing / vlonders

Goedendag, Ik ben namens de kopers van een nieuwbouw project in Pijnacker op zoek naar een hovenier die beschoeiing aanlegt en een offerte wil uitbrengen. Het gaat als iedereen meedoet om minimaal 120 meter beschoeiing en ruim 100 m2 vlonder ( of wellicht meer/minder maar het hangt er vanaf wie aan en/of afhaken qua prijs offerte ). Dit gaat om maximaal 9 huizen als iedereen zou meedoen. Het gaat overigens om beschoeiing die ongeveer 100-120 cm boven de waterlijn ligt. Helaas kan ik geen foto toevoegen van de huidige situatie. Wij hebben reeds een offerte ontvangen van een andere hovenier waarbij de kopers zelf kunnen uitrekenen welke kosten ze krijgen, deze is opgesteld in de materialen welke gebruikt worden en met de uiteindelijke prijs per: - m2 vlonder - meter keerwand ( voor om de vlonder heen die wat lager komt te liggen ) - meter beschoeiing met een hoogte van 100-120 cm boven de waterlijn. Er is wel 1 koper die de beschoeiing laag wil houden, ik ga er even vanuit dat deze wat prijs lager ligt. Is het mogelijk dat u hier ook een offerte voor kan uit brengen? De oplevering staat overigens pas gepland vanaf eind januari 2021 en de laatste eind maart 2021, maar zou zomaar eerder kunnen zijn, dat is nog even afwachten. Nader detail, niet bij ieder huis is het eenvoudig via de tuin te kunnen werken en moet wellicht via het water maar heb ik geen ervaring mee hoe of wat. Vriendelijke groet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
donderdag 10 mei 2018

Drainage in achtertuin aanleggen

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het aanleggen van een drainage in onze achtertuin, betreffende zinkputten en een sleufrooster. Onze tuin is 73 m2 en het terras wordt 28 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
zaterdag 21 april 2018

12,5 m2 kunstgras aanleggen

Ik wil de 12,5 m2 tuin volledig met kunstgras bedekken. De ondergrond is al redelijk vlak maar om het perfect te egaliseren laten we ons graag op het moment zelf adviseren en helpen we graag mee. Wij hebben geen gereedschap voor deze werkzaamheden. Graag ontvangen we een prijs om alles door u uit te laten voeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
woensdag 18 april 2018

Tuin aanleggen

76 vierkante meter grond afgraven, grond afvoeren, verzanden en bestraten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
woensdag 07 februari 2018

Tuinaanleg bij nieuwbouw

Twee onder 1 kap hoekwoning (zie bijlage bouwnummer 18) met voortuin 2 x 3 meter, zijpad naar achteren en achtertuin van 10 x 14 meter met talud uit bouw opgehoogd. Inclusief tuinhuis (ook 2 x 3 meter) en patio waar de eettafel en BBQ in kan aan tuinhuis, onderhoud arm, geen vijver, terras. Hooghekwerk ppc bruin compensit of hout aan straatkant met wellicht deur in straatkant of deur in zijpad.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
vrijdag 30 juni 2017

Achtertuin aanleggen

Wij willen graag de achtertuin bij onze nieuwbouwwoning laten aanleggen. De tuin heeft een achterom en is op dit moment leeg. Er zal 50 m2 bestraat moeten worden, hier gaan wij zelf een blokhut op plaatsen. Er zal een looppad van voor naar achteren gemaakt moeten worden en 3 plantenbakken met aarde. Deze bakken zullen ongeveer 3 m2 groot gaan worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
maandag 29 mei 2017

Tuin aanleggen

Graag uw offerte voor 90 m2 graszoden leggen en 90 m2 bestraten bij een nieuwbouwhuis. De tuin loopt af naar een sloot. Daar moet het gras gelegd worden. Voor en deels achter het huis de bestrating aanbrengen. De stenen heb ik nog niet uitgezocht. Kunt u die mee aanbieden? Net als het gras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
donderdag 11 mei 2017

Tuin bij een nieuwbouwwoning aanleggen

I live in Pijnacker. I bought a new house with a garden space of around 45 m2. I request you to send me an offer to dig our the soil and put in the sand around 15 cm (afgraven en afvoeren en ophogen met zand). Please send me the offer and please also separately mention the amount for putting in tiles as well in the garden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
donderdag 23 maart 2017

Voor- en achtertuin ontwerpen en aanleggen

Graag zouden wij een afspraak willen maken voor het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan, mits nodig. Dit gaat gelden voor zowel de voor- en de achtertuin. De grond is reeds voorzien van zand, en de tuin is ook voorzien van hardhouten schuttingen. Opmerkingen: Wij hebben een hond. We willen wel graag daar rekening mee houden met de achtertuin. Tuinontwerpschets Tuinontwerp Beplantingsplan voor Achtertuin + Voortuin Oppervlakte tuinen totaal: 55 m2 Type woning: Rijtjeshuis


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
maandag 09 mei 2016

Flagstones laten leggen

Graag zouden wij in onze achtertuin 30 m² flagstone terras laten aanleggen. Kunt u hiervan een prijsindicatie geven? En verkoopt u ook flagstones? In de bijlage doe ik een foto als impressie voor hoe we het zouden willen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
zondag 25 oktober 2015

Voortuin bij een nieuwbouwhuis aanleggen

Nieuwbouwhuis. Pad naar de voordeur, houten hekje, grind en borders. Voortuin loopt ook gedeeltelijk naast het huis. Vraag: kan er in termijnen betaald worden?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
woensdag 19 augustus 2015

Tuin bij nieuwbouwwoning aanleggen

Tuin bestraten en eventueel gras en borders. Achtertuin is ongeveer 7 x 8 meter, de voortuin 5 x 5 meter. Ook is er nog een strook van 8 meter naast het huis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
maandag 02 november 2009

Hovenier

Opnieuw aanleggen van de achtertuin. Nog geen ontwerp dus hierin ook graag advies. Gaat om gras, beplanting en bestrating.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
Offertes aanvragen