Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Papendrecht

Een nieuwe poort ophangen - Tuinaanleg - Papendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Een nieuwe poort ophangen

Enkel een poort inclusief de palen en ophangen, waarvan de totale breedte 2500 cm is. Dus de totale breedte is 2500 cm en daar tussen moet een poort van ongeveer een meter breed komen of iets breder mag ook. De hoogte mag ongeveer 2 meter zijn en de onderkant mag 10 cm ruimte hebben vanaf de grond. Het betreft een zij ingang van de woning.


Hovenier Papendrecht

Offertes tuinaanleg in Papendrecht vergelijken

Recente opdrachten in Papendrecht

vrijdag 14 april 2023

Tuin aanleggen

Bestaande composiet planken vervangen door hout of composiet. Huidige vlonder ligt op hardhouten raamwerk met palen in de grond maar is gedeeltelijk verzakt waar een passende oplossing voor moet komen Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
zondag 13 september 2020

Achtertuin aanleggen

We willen graag een tuin van circa 15 x 12 meter laten aanleggen voor onze nieuwbouwwoning we willen in eerste instantie alle uitgegraven grond weggevoerd hebben, dan een terrasje van tegels (ongeveer 11 x 3) aanleggen en de rest wordt gras. Graag ontvangen we een prijsopgave voor de totale kosten (dus alles behalve aanschaf tegels) Daarnaast moet de oprit en een zijpad ook betegeld worden, in totaal 50 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
woensdag 18 september 2019

Ontwerpen en aanleggen nieuwe tuin

Aanleg onderhoudsarme tuin met veel vaste groene planten met hoogte verschil, paar boompjes. Geen snoeiwerk zoals platanen ivm werk en allergie. Ongeveer 60-70% groen. Geen vijvers ed. Betreft nieuwe dijkwoning met hoogte verschil in de tuin en aandacht voor afwatering. Wordt opgeleverd met haagje als afscheiding. Achtertuin is 125 m2 Zijtuinen 72 m2 Oprijpad 20 m2 Voorkanthuis laag sierhek hoog ongeveer 1m breedte 6m. Terras is 24 m2 en al betegeld. Mogelijk vervangen en oude tegels voor oprijpad indien nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
zondag 03 april 2016

Bestrating aanleggen in de tuin

Wij willen onze achtertuin laten bestraten met 50 x 50 cm tegels. Het gaat om ongeveer 50 m2. Wij denken aan de Darwin tegel, maar zijn nog niet zeker van deze keus. De tuin moet ook opgehoogd worden. Het zou heel prettig zijn, als u ons een gespecificeerde prijsopgave zou kunnen geven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alblasserdam
maandag 31 mei 2010

Hovenier

Gaat in eerste instantie om tuinonderhoud- perken bijwerken, snoeien etc. Kort geleden onderhoud geweest, maar totaal niet tevreden over. Overal bij hagen en bestrating onkruid laten zitten. In overleg evt. aanpassing van de tuin en aanleg. Betreft een kleine tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
zaterdag 04 oktober 2003

Hovenier

aanleggen van een tuin(75 m2) (voor-, achter- en zijkant) grond afvoer, leveren en aanbrengen en verdichten van zand(ca.30 cm dik), leveren en aanbrengen van klinkers en tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
Offertes aanvragen