Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Nunspeet

Waterput slaan voor particulier gebruik - Tuinaanleg - Nunspeet

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Waterput slaan voor particulier gebruik

Voor beregening in achter tuin enaftakking naar voortuin. 25 bij 20 achter en 25 bij 25 voor. Heb nu puls tot 5 m maar is beetje roestwater.wil er 1 op andere plek.graag prijs v alleen puls.en compleet met pomp.gr henk


Hovenier Nunspeet

Offertes tuinaanleg in Nunspeet vergelijken

Recente opdrachten in Nunspeet

maandag 25 september 2023

Tuin aanleggen

Tuin loopt schuin naar achteren. Lengte ongeveer 20 meter. Breedte voorin 2 meter, achterin 4-5 meter. Ik schat zo'n 60-70 m² Opdracht: egaliseren, stabilisatiezand, aantallen, doek en kunstgras. Graag de totaalprijs ??


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hulshorst
zondag 24 juli 2011

Tuinaanleg

Tuinaanleg op een camping, het is een nieuwe plek waar alles nog moet gebeuren in de tuin zoals bestrating e.d. De oppervlakte wat gedaan moet worden is rondom het chalet +/-150 m2. Gaat om beplanting en bestrating. Wat paden en terras. Ongeveer 50 m2 bestrating. Ook leveren stenen, zand en planten etc.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vierhouten
woensdag 02 april 2003

Hovenier

Ontwerp en aanleg van een eenvoudig te onderhouden en in het landschap passende tuin van 500 m2, gelegen rondom een stenen recreatiewoning op een landgoed te Elspeet. De tuin bestaat op dit moment slechts uit een strook groen (grasachtig) met nogal wat oude stronken/wortels en is omgeven door bomen/bos. Er is een (onverhard) oprijlaantje en een klein terras van oude roodachtige betontegels voor de woonkamer en een dito verharding bij de voordeur. Er mogen van de eigenaar van het landgoed geen hekken of hagen worden geplaatst. Wij willen meerdere terrassen i.v.m. de zonligging.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Elspeet
zaterdag 20 april 2002

Hovenier

Aanleg Achtertuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud 't Harde
Offertes aanvragen