Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Nootdorp

Waterput in de tuin laten slaan - Tuinaanleg - Nootdorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Waterput in de tuin laten slaan

Ik wil een waterput laten slaan om mijn tuin te besproeien. Mijn tuin is 15 m diep en 9 meter breed, hiervan is ongeveer 50m2 groen (gras en planten). Ik heb een trampoline ingegraven in de tuin en hieronder zit al een kuil en een gat van ongeveer 1,5 m diep, deze moet verder worden uitgediept tot het grondwater.


Hovenier Nootdorp

Offertes tuinaanleg in Nootdorp vergelijken

Recente opdrachten in Nootdorp

donderdag 02 maart 2023

Tuin aanleggen

Wij hebben wleen tuin van 35m2 die wij graag zo snel mogelijk willen laten aanpakken. We zouden graag de houten vlonder en borders weg willen halen en alles op 1 niveau willen hebben met een 60x60 tegel. Aantal bomen en planten willen we behouden en/of verplaatsen naar een lange border.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nootdorp
dinsdag 18 mei 2021

Achtertuin aanleggen

Onze achtertuin is ongeveer 40 m2 en 15 meter border 1 hoog. Oude tegels zijn eruit en ophoog zand is aan in de tuin. Waterafloop naar achter naar de poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nootdorp
zondag 23 juni 2019

De hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen

Wij willen onze hele tuin opnieuw laten doen, en we willen graag een overkapping. En eventueel een tuindouche! Verder mag alles! Als het maar bij het huis past. Graag een vakman die een schets kan maken en ervoor kan zorgen dat de tuin past bij het huis en er gezellig uitziet. Voorzijde tuin is 30 m2 Zijkant 42 m2 Achterzijde tuin 140 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nootdorp
zondag 28 mei 2017

Tuin opnieuw aanleggen met tegels

Graag zou ik nieuwe tegels in mijn tuin willen van 60 bij 60 cm of 100 bij 100 cm. Mijn tuin is ongeveer 40 m2 en ik zou de tegels graag gevoegd hebben. Er zal geen beplanting komen. De oude tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Er dient eventueel opgehoogd te worden. Verder wil ik graag een drainage systeem laten aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nootdorp
woensdag 22 maart 2017

Voortuin en achtertuin opnieuw aanleggen

Graag willen wij onze tuin opnieuw laten betegelen. De voortuin en achtertuin zijn bij elkaar ongeveer 45 m2. In de achtertuin moeten de oude tegels afgevoerd worden en de nieuwe tegels moeten geplaatst worden van 60 x 60 centimeter groot. Zie de foto's.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nootdorp
woensdag 30 maart 2016

Gazon verwijderen en zandbed aanbrengen

Gazon van 6 bij 7 meter verwijderen en een zandbed van minimaal 10 cm. aanleggen zodat deze gelijk met de bestrating komt te liggen. Er is een vrije doorgang naar de tuin via de garage. Termijn van uitvoering: Hoe eerder hoe beter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nootdorp
vrijdag 25 maart 2011

Nieuwe tuin aanleggen

Het gaat om het weghalen van bovenste laag grond/gras/onkruid, nieuwe aarde aanbrengen, terras maken van waaltjes, coniveren plaatsen aan de rand. Het is een rechthoekige tuin van ca. 10 x 4. De bedoeling is dat het op heel korte termijn dient te gebeuren (liefst volgende week).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nootdorp
vrijdag 17 oktober 2008

Hovenier

Gaat om een nieuwbouwwoning. De oppervlakte van de achtertuin is 75m2. Hier komt 20m2 terras en 9m2 looppad. Restant (41m2) gras en 5m2 voor later te plaatsen tuinhuis, alleen zand. Graag een offerte voor grondwerk en aanleg terras en gras. Voortuin is ook circa 75m2. Hier moet bestrating komen (plaats voor 2 auto's). Indien we het eens worden over de achtertuin, gaan we zitten over de voortuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nootdorp
maandag 03 december 2007

Hovenier

Graag vrijblijvend advies/offerte voor aanleg en ontwerp van tuin bij een nieuwbouwwoning in Nootdorp. Het is een vrijstaand huis met rond om tuin. Achtertuin is 5m diep; zijtuin 9m lang en voor is 3m lang. De achtertuin ligt aan het water, dus daar moeten vlonders komen. Verder aanleg terassen en oprit, perken met planten, tuinafscheiding, gras etc. Dus vakman voor ontwerp en uitvoering.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nootdorp
Offertes aanvragen