Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Maarssen

Voortuint ophogen en bestraten (10m2) - Tuinaanleg - Maarssen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Voortuint ophogen en bestraten (10m2)

De vakman mag de huidige grond verwijderen en afvoeren. Wij willen ons voortuintje ong. 10 m2 strak laten tegelen (grote tegels) graag vrijblijvende offerte.


Hovenier Maarssen

Offertes tuinaanleg in Maarssen vergelijken

Recente opdrachten in Maarssen

maandag 18 september 2023

Tuin aanleggen

Klein tuintje struiken verwijderen egaliseren nieuwe bestrating Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
maandag 24 juli 2023

waterput slaan en beregeningsinstallatie aanleggen (tuin is 700-750 m2)

onze tuin is 1000m2 (minus huis en tegels schat ik 700-750 m2), hiervoor ben ik op zoek naar een vakman die put kan slaan (na vergunnningsaanvraag) en een beregeningsinstallatie kan aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
donderdag 22 juni 2023

Onderhoudsvrije tuin voorbereiding

Ik heb een tuin van ongeveer 190m2 die jarenlang door de vorige eigenaren is verwoekerd en zo goed als geen aandacht aan is geschonken. Ik heb echt mega veel uren in het weghalen van distels, brandnetels, klimop en bramenstruiken zitten maar binnen drie weken is alles weer terug. Het gaat overigens om veengrond. Mijn grootste wens is om dit te laten afgraven, goeie nieuwe grond laten storten en dat ik daarna weer een tuin kan gaan aanleggen met hier en daar een perkje en een paar moestuin bakken en verder mooie zacht gras om op mijn blote voeten zorgeloos lekker rond te kunnen lopen en ergens een vuurplaats. Daarnaast is er nog een wens om de bestaande veranda uit te breiden met iets van 20m2 extra. Ik ga graag met u in gesprek over de kosten hiervoor en wat u voor mij zou kunnen betekenen. Ik hoor het heel graag! Alvast bedankt voor uw antwoord. Groet, Sander Boere


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tienhoven
vrijdag 21 april 2023

Tuin aanleggen

Goedemorgen, Bent u binnenkort een keer in de gelegenheid om een prijsopgave te doen voor het aanleggen van een nieuw (klein) gazon (ca. 6 x 8 mtr) en het plaatsen van een kleine bamboehaag tussen de schutting en de schuur (ca. 1,5 mtr)? De haag zou ik graag op dezelfde hoogte hebben als de schutting. Het bestaande gazon (wat er van over is) moet er denk ik uit, de grond opgehoogd en vlak worden gemaakt en daarna opnieuw graszoden er over heen. Als u zelf een beeld wilt vormen dan kan u altijd even achterom lopen. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kockengen
dinsdag 11 april 2023

Tuin aanleggen

grasveldje aanleggen van 25-30 m2 Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breukelen
donderdag 12 januari 2023

Tuin aanleggen

Ik zou graag het gras in onze tuin willen laten vervangen met kunstgras. circa 5m bij 5m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kockengen
woensdag 27 juli 2022

Tuinontwerp en mogelijk tuinaanleg ~75m2

Ik wil een make-over van mijn kleine achtertuin, ca.75 m2 en ben op zoek naar iemand die met mij een ontwerp kan maken en vervolgens de tuinaanleg kan uitvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breukelen
woensdag 19 mei 2021

Opknappen van tuin

Ik wil graag de heg verwijderen en een hek met poort aanleggen. Daarnaast wil ik een vierkante grasmat laten aanleggen die ongeveer de helft van de tuin beslaat. De totale grootte van de tuin is zo'n 20 vierkante meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
woensdag 27 januari 2021

Aanleg tuin

Wij zijn opzoek naar een vakman die ons kan helpen met het vernieuwen/aanleggen van onze tuin. De werkzaamheden bestaan uit: Schuttingplaatsen Schuurplaatsen (zonder deur) ophogen bestraten tuin (40m2) Electra aanbrengen in tuin. Niet alle werkzaamheden hoeven perse door jou te worden gedaan. Zie bijlage voor benodigde materialen en voorbeeld van schutting. Ik hoor graag van jou.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
dinsdag 27 oktober 2020

Tuin aanleggen

Wij willen graag een tuin laten aanleggen van 12*12 voor ons nieuwbouwhuis in Gorinchem (Oplevering maart 2021) Voortuin graag wat grind aanleggen, twee boompjes en een oprit aanleggen. In de achtertuin een terras, stuk gras, een overkapping met schuur en een vlonder.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
zondag 26 april 2020

Sierbestrating leggen

Wij willen graag een tuin laten aanleggen van ong 40m2 onderhousvrij


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
dinsdag 21 april 2020

Complete tuinaanleg

Wij zijn opzoek naar iemand die de volgende dingen kan doen in onze tuin. Graag vragen we een offerte aan voor: Achtertuin: - Tegels verwijderen - Boom kappen (doorsnee 30 cm) - Betegelen - Kunststof schutting beide kanten plaatsen - Kunstgras plaatsen - Overkapping met spotjes - Spotjes in de grond - en overige bijkomende werkzaamheden in overleg Zie voor de afmetingen de plattegronden. Graag zien wij per mail een offerte, zodat we eventueel enkele dingen kunnen uitstellen, maar andere zaken door kunnen laten voeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
dinsdag 16 april 2019

Waterput slaan in de tuin

Graag zou ik een waterbron in mijn tuin (500m2) aanleggen. De tuin is al aangelegd. Irrigatiesysteem kan ik zelf aanleggen. Dus het zou gaan om het boren (afvoeren van grond eventueel). Graag ontvang ik advies over, de kosten, werkzaamheden, en eventuele andere details. Werkzaamheden kunnen in overleg start, van morgen tot over een paar weken/maanden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
zondag 18 maart 2018

Tuin ontwerpen en aanleggen

Bestaande tuin renoveren. Woning gekocht enkele maanden geleden maar de tuin is volledig bestraat en voldoet totaal niet aan onze wensen. Oppervlakte van de tuin is ongeveer 65 m2. De tuin is namelijk 11 meter diep en 5,6 meter breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
maandag 31 juli 2017

Tuinen rondom renoveren

Tuin egaliseren, nieuwe tegels aanlegen(zwart 60/60), bestaande terras verwijderen en afvoeren. Coniferenhaag verwijderen en afvoeren Schutting plaatsen Achtertuin: ongeveer 50m2 Voortuin: ongeveer 17m2 Zijtuin: ongeveer 9m2 Coniferenhaag is in de achtertuin 5,5 m breed. Vakman zorgt voor matriaal in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
Offertes aanvragen