Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Hengelo

Tuin bestraten - Tuinaanleg - Hengelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin bestraten

wij zijn aan het overwegen om een stuk tuin te laten bestraten. Graag zou ik de kosten willen weten van een stuk 6 meter breed en 8 meter lang. Gewoon de goedkoopste optie. We horen graag van u. In de bijlage een foto. De vlinderstruiken zullen we voor die tijd snoeien


Hovenier Goor

Offertes tuinaanleg in Hengelo vergelijken

Recente opdrachten in Hengelo

vrijdag 11 augustus 2023

Uitgraven en aanleggen van een tuin

Ik zou graag mijn voortuin van 15 m² willen laten uitgraven en opnieuw aan laten leggen. In de voortuin moet een boomstronk verwijderd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
donderdag 03 februari 2022

Terras aanleggen

Achter in de tuin willen wij een vierkant terras van 3,5 x 3,5 of 3,5 x 4 dit terras komt midden in de tuin tussen 2 bomen. Bij voorkeur hout of composiet(lang) maar eventueel tegels is ook een optie. Ligt momenteel zand dus hoeft weinig verwijderd te worden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
zondag 02 april 2017

Drainage op een kavel aanleggen

Graag een offerte voor de aanleg van een drainage bij een nieuwbouwwoning voor de achtertuin. Oppervlakte ongeveer 150 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
dinsdag 28 maart 2017

Achtertuin opnieuw aanleggen

Wij hebben momenteel een Engelse tuin. Graag willen wij nieuwe bestrating voor het terras van de overkapping, 3 paden, enkele borders, een 2e terras, 2 grasvelden en een speelhoek laten maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deurningen
zondag 15 januari 2017

Voortuin herinrichten en aanleggen

Ik wil mijn voortuin herinrichten met bloembakken van betonnen bielsen. De bloembakken worden twee bielsen hoog (plusminus 25 cm) en moeten met zand uit de achtertuin worden aangevuld. De beplanting verzorg ik later zelf. Tevens dient een grote conifeer inclusief wortel te worden verwijderd. Graag uw offerte inclusief afvoer van de materialen van de oude situatie (o.a. halve betontegels, en oude vergane spoorbiels) en de nieuwe materialen. Bij voorkeur eind maart gereed. Op de bijgaande foto de oude situatie waarin ik de nieuwe bloembakken geel heb ingetekend met tevens een bovenaanzicht inclusief maten van de nieuwe situatie. En de conifeer heb ik gemerkt met een geel kruis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
maandag 01 juni 2015

Achtertuin van een nieuwbouwwoning aanleggen

Het gaat om een nieuw aan te leggen tuin van een nieuwbouwwoning. Er is helaas geen mogelijkheid tot een achterom. Wel bereikbaar door de berging aan de zijkant van de woning (2-onder-1-kap). Aan de kant van de achterzijde van de woning moet ca 8 cm geel zand komen. De tuin loopt ca 25 cm af tot achterin de tuin. Hier zal eerst zwart zand op moeten komen en daarna gedeeltelijk geel zand. De totale oppervlakte is 115 m2, waarvan 70 m2 bestraat wordt. Persoonlijk schat ik in dat er ca 10 m3 zwart zand en 8 m3 geel zand moet komen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
zaterdag 06 april 2013

Tuin bestraten

Tuin bestraten. Ik heb een tussenwoning en kan niet achter het huis komen, alleen door de kamer. De klus is: ongeveer 50 m2 afvoeren tuinafval, 2 boompjes uithalen, vijver dichtgooien en 15m2 grindtegels uithalen. Geel zand opbrengen, er is geen aansluiting op riolering voor afvoer water, rooster aanleggen over de breedte van de tuin 5 meter. Vervolgens tuin bestraten. Tegels verzorgen we zelf. Het gaat dus om 50 m2 betegelen. Foto's bijgevoegd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
dinsdag 11 juli 2006

Hovenier

Om het boerenerf weer in ere te herstellen willen wij het aangezicht van onze pas verbouwde boerderij verfraaien. Hiervoor willen wij de tuin cq. landschap opnieuw aanleggen en inrichten. Aangezien we het graag in oude stijl willen herinrichten zien wij een advies cq ontwerp graag tegemoet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Markelo
Offertes aanvragen