Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Hellevoetsluis

Poort plaatsen in tuin (4m) - Tuinaanleg - Hellevoetsluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Poort plaatsen in tuin (4m)

Ik wil graag een moderne poort, van een vierkant alu profiel (liggend). Momenteel staat er niks. De breedte wordt ca 4 meter doorgang. Met aan de zijkanten metalen of gemetselde pilaren.


Hovenier Oostvoorne

Offertes tuinaanleg in Hellevoetsluis vergelijken

Recente opdrachten in Hellevoetsluis

donderdag 29 april 2021

Complete tuin aanleggen van 77 m²

Ik heb een schuur staan over de lengte van mijn tuin en wil een nieuwe in de diepte van mijn tuin plaatsen. De oude schuur verwijder ik zelf. Ik wil een nieuwe schuur laten plaatsen van 2,75 diep over de breedte van mijn tuin. Ook wil ik een veranda van 2,75 diep over de breedte aan mijn huis plaatsen. En als laatst wil ik de rest afsluiten met een schutting. De schutting moet 5,5 meter breed worden en ongeveer 2 meter hoog. Ik wil een houten schutting laten plaatsen. Als laatst wil ik op het terras keramische tegels laten leggen. Dit is ongeveer 58 m². De tegels wil ik in overleg met de vakman aanschaffen. Op dit moment liggen er betonklinkers. Deze haal ik zelf weg. De tuin zal misschien moeten worden opgehoogd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
maandag 19 april 2021

Tuin bestraten met beton tegel

Zoek een vakman om 49 m2 tuin te bestraten + aanleggen goot zonder pijp. De tegels heb ik al in bezit, er hoeft niks verwijderd te worden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
zaterdag 04 juli 2020

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het liefst zo onderhoudsvrij mogelijk. Hij is denk ik 60 m2. De tuin is bereikbaar per achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ouddorp
zondag 16 februari 2020

Ontwerpen en aanleggen van een tuin

Ik heb een nieuw chalet laten plaatsen en wil mijn tuin aan laten leggen. Er mag alleen gewerkt worden met inheemse planten en er moet een tuinafscheiding komen van heg of hekwerk met klimop (het moet een groene afscheiding zijn). Er zijn nog meerdere eisen waar het aan moet voldoen, dat bespreek ik graag met u door. De afmetingen durf ik echt niet te zeggen, ik hoop dat iemand langs zou kunnen komen. Ik zou een deel met terras willen, voor de deuren van de chalet, denk aan composiet tegels, een oprit voor de auto, een pad naar een schuur die in maart komt. Verder denk ik aan een prieel. Ideeën zijn zeer welkom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rockanje
zaterdag 04 januari 2020

Tuin opnieuw inrichten

Huidige bestrating wordt zelf verwijderd. Grond moet wel worden afgevoerd. Grootte tuin: 10 bij 10 meter Gras aanleggen 3 bij 4 Overkapping 3 leibomen Opnieuw betegelen Oud Hollandse tegels


Tuinaanleg en tuinonderhoud Melissant
donderdag 24 oktober 2019

Complete tuin vernieuwen

Ongeveer 150 m2 tuin vernieuwen: stukje inrit bestraten, stukje overkapping, stukje kunstgras plaatsen, stukje terras aanleggen. Grondwerk: drainage aanleggen, goten aanleggen, stelspecie. Huidige bestrating ook graag afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
zaterdag 19 oktober 2019

Tuin egaliseren

Ik wil mijn tuin laten egaliseren, is 60 m2. Daarnaast een plantenbak, gras en bandtegels aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
zaterdag 24 augustus 2019

Grasveldje aanleggen, tuin bestraten en tuinverlichting aanbrengen

Wij willen graag nieuwe tegels in de achtertuin plaatsen met ruimte voor een grasveldje (2 bij 6 meter ong.) Daarbij/omheen spotverlichting in de grond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Middelharnis
donderdag 18 juli 2019

Achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2

+/- 130 m2 tuin oppervlakte: Grondwerk: voldoende uitgraven, drainage aanleggen, aansluiten op riool, goten aanleggen, nieuw zand anti onkruid en eventueel cement over gehele tuin oppervlakte Terras aanleggen Overkapping van Douglas hout en vlonder vloer: +/- 3x5 mrt, houtkachel met rookgas pijp door het dak naar buiten Schutting +/- 20 mtr vervangen en nieuw plaatsen Inrit bestraten Elektrisch poort (hoog) met gemetselde palen met verlichting Elektra aanleggen Verlichting: overkapping led spots, zijwanden verlichten, grondspots Schutting verlichting plaatsen Over gehele inrit grond verlichting plaatsen Terras sfeerverlichting plaatsen Stukje kunstgras (+/- 4 a 6 m2) met palmboom en klein knus zitbankje creëren Beplanting: +/- 2 extra palmbomen of exotische planten/bomen plaatsen Verder moet de tuin zoveel mogelijk onderhoudsvrij worden aangelegd!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
donderdag 20 juni 2019

Opnieuw bestraten

Ik wil in mijn tuin de huidige bestrating 40 x 40 tegels alleen opnieuw laten leggen en achterin de tuin een watergoot laten aanleggen. Dus er hoeft niets nieuw gekocht te worden alleen dus weer egaliseren daar er wat tegels zijn verzakt. De tuin is 60 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
maandag 08 april 2019

Schutting plaatsen

Achterkant schutting 3. 60 meter waarvan deur van 1 meter, dus 2. 60 schutting half beton, hardhout , kosten qua plaatsen en evt voortuin opnw aanleggen ophogen en dezelfde stenen terug plaatsen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
donderdag 03 mei 2018

Achtertuin aanleggen

Ik wil keramische tegels laten leggen in mijn achtertuin. De tuin is 11 meter lang en 5,30 meter breed. De schuur is 3 x 2 meter. Er liggen nu waalsteentjes in met een stuk gras van 4 x 3 meter en 2 borderbakken van ongeveer 4 x 1 meter. Ik wil graag een berekening waarbij rekening gehouden word met de tegels een vak in het midden van de tuin van 5x3 meter met keramische tegel wood 30 x 120 x 2 cm à €48,06 per 2 stuks daar omheen Keramische tegel Solid stone concrete grey 60 x 60 x 2 cm à €36,74 p/m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
zondag 08 april 2018

Drainage aanleggen in tuin

Onze tuin is volledig voorzien van kleigrond wat bij regen een groot probleem levert ten behoeve van afvoer van het water. Het zal gaan om het gedeelte waar gras ligt, dit is ongeveer 15 meter lang en 6 meter breed. Graag zouden we dit willen laten oplossen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rockanje
dinsdag 03 april 2018

Fundering maken voor tuinhuis

Wij willen een fundering van circa 6 meter lang en 4 meter breed laten aanleggen in onze achtertuin. De tuin is bereikbaar en wij zullen proberen het meeste voorwerk uit te voeren. Wat zijn hiervan de kosten?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Middelharnis
zaterdag 10 februari 2018

Tuin draineren en bestraten

Ongeveer 50 m2 tuin draineren en opnieuw aanleggen met bestaande tegels (zie afbeelding) daarnaast nog een pad creëren naar de poort. Hiervoor kunnen de huidige stenen hergebruikt worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Herkingen
Offertes aanvragen