Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Heerlen

Tuin onderhouden - Tuinaanleg - Heerlen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin onderhouden

Er zijn coniferen afgezaagd omdat er een schutting geplaatst is , maar de stronken staan er nog en dat is lastig om weer te beplanten .


Hovenier Landgraaf

Offertes tuinaanleg in Heerlen vergelijken

Recente opdrachten in Heerlen

zaterdag 16 mei 2020

Waterput boren in de achtertuin

Aanleggen van sproei installatie om tuin automatisch te besproeien. Hiervoor waterput nodig


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nuth
woensdag 10 juli 2019

Drainagesysteem aanleggen en tuinhuis bouwen

Wij hebben een bungalow gekocht waar kleigrond is. We willen graag een goed afwaterings- systeem plaatsen en hebben daarbij advies nodig. Ook wil ik een compleet afgewerkt, stenen tuinhuisje van 2 bij 2 meter bouwen. Er moet een fundering in komen, een spouwmuur en een plat dak. Is het mogelijk om telefonisch contact te hebben. Korte uitleg over een aantal zaken is gewenst om vervolgens de aankoop te doen. Dank u wel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerlen
donderdag 02 mei 2019

Waterput slaan en aanleggen pomp

Ik wil graag een waterput laten slaan en een pomp aanleggen in een particuliere tuin ten behoeve van bewatering tuinplanten en bomen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 1600 m2. De doorgang tot de tuin heeft een doorsnede van maximaal 1 meter. Mocht dit een probleem vormen dan graag in overleg wat overige manieren kunnen zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Klimmen
maandag 01 oktober 2018

Vijver aanleggen in achtertuin

Ik zoek hovenier die in mijn achtertuin een vijver kan aanleggen. De vijver moet 300 bij 500 en 200 cm diep worden. Of de vijver door middel van zeil of een bak gemaakt moet worden is nog niet duidelijk. De achtertuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eygelshoven
zaterdag 18 augustus 2018

Kunstgrasveld aanleggen

Graag vervang ik mijn grasveld in de tuin door kwalitatief en stevig kunstgras. De oppervlakte is ongeveer 30-35 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kerkrade
woensdag 08 augustus 2018

Tuin met terras aanleggen

Ik wil een tuin en terras laten aanleggen. De tuin is 20 bij 15 meter. Het terras wordt 3,60 bij 15 meter worden. Er moet betegeld worden. Ik heb een achteringang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerlen
woensdag 27 juni 2018

Tuin egaliseren en inrichten

Ik wil graag een terras met tegels en een schutting laten aanleggen. De tuin is ongeveer 7 bij 7 meter groot. De oude tegels moeten verwijderd worden. Ook moet de tuin schuin aflopen voor de regen, dus eventueel egaliseren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerlen
zaterdag 26 mei 2018

Kunstgras in de tuin aan laten leggen

Kunstgras achterom van het huis aanleggen. Kunstgras moet eruit zien als echt gras. Oppervlakte is een deel 35 m2 met een klein deel van 9 m2. Werkzaamheden zijn inclusief het verwijderen en afvoeren van het oude gras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nuth
zondag 13 mei 2018

Tuin herinrichten

Graag willen wij enkele wijzigingen in de tuin doorvoeren. We hebben zelf al een goed beeld van wat we willen, maar staan uiteraard open voor tips en suggesties. De werkzaamheden die wij nu voor ogen hebben zijn: 1. Sloop bijgarage (bij nader inzien is dit al gedaan) 2. Deels ophogen van de tuin 3. Schuifdeur installeren naar de garage 4. Drie treden voor een trap creëren 5. Speelbalken monteren 6. Aanleggen kunstgras 7. Verwijderen bloembak en tweetal kleine bomen 8. Planten boom 9. Afwatering en afvoerputjes aanbrengen 10. Bestrating eventueel herstellen / optimaliseren 11. Sloop schoorsteen De afmetingen staan in de bijlage.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerlen
donderdag 10 mei 2018

Tuin opnieuw inrichten met gras en omheining

Bestaande planten en struiken en 1 kleine boom eruit halen en dan gras aanleggen. Tevens omheining van draadgaas en 1 poort plaatsen. De oppervlakte van de tuin is circa 155 m2 en de lengte van de omheining is circa 27 meter zonder de poort van 1 meter breedte, Hoogte van omheining boven het maaiveld is 180 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Landgraaf
dinsdag 20 maart 2018

Vijver aanleggen

Afgelopen jaar hebben wij ons huis verbouwd en zijn dit jaar bezig met het plannen van de tuin. Daarin mag ook een vijver niet missen. Zelf hebben we in gedachten een langwerpige vijver. Deze mag zo tussen de 4 - 6 meter lang zijn en ca. 1 meter breed. Het gaat hierbij om een gewone vijver, niet om te zwemmen en niet om vissen in te houden. Wel wellicht wat mooie waterplanten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bocholtz
woensdag 25 oktober 2017

Tuin opnieuw inrichten

Ik wil mijn 400 m2 tuin opnieuw inrichten. Ik wil een terras, graszoden, zwembadje, broeikas aanleggen. Er moet ook een garage geplaatst worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kerkrade
maandag 14 augustus 2017

Labyrint aanleggen in de tuin van woon- en leefvorm

Sinds 2000 is er een woon- en leefgemeenschap gevestigd in de gebouwen en op de locatie van de oude Vroedvrouwenschool te Heerlen. Hier liggen zo’n 250 ruime en smaakvolle (senioren)appartementen. Comfortabel wonen en leven in een oase van rust met sfeer, stijl en behoud van eigen regie en voorkeur. Een slechte balans, een verkeerd looppatroon en verminderde spierkracht verhogen het risico op vallen. Als ouderen meer bewegen kunnen ze de kans op vallen verkleinen. Valangst kan ervoor zorgen dat ouderen beweging en bepaalde activiteiten vermijden. Niet alleen uit gezondheidsoogpunt, maar ook vanuit het sociale-, kostentechnische, veiligheids- en preventieve aspect zou bewegen voor ouderen goed, gezond en op meerdere fronten verbindend werken. De natuur en de omgeving bij het complex worden ingezet als middel om te bewegen, herinneringen op te halen, “uit te dagen” om te denken, gesprekken te stimuleren en het sociaal isolement te doorbreken. Groen zet aan tot beweging in de frisse buitenlucht en bevordert het sociale contact, en draagt bij aan gezondheid en welzijn. Om in deze prikkels en triggers te kunnen voorzien denken wij erover na om een labyrint aan te leggen. Alvorens het traject richting te geven, in te zetten en beslissingen te nemen is het vanzelfsprekend van belang om de kosten van aanleg van een dergelijk labyrint te weten. Beschikbare ruimte voor aanleg van een dergelijk labyrint is ongeveer 15 meter bij ongeveer 15 meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerlen
vrijdag 16 juni 2017

Bestaande tuin laten opknappen

We willen graag weten wat het kost om van onze achtertuin een patiotuin te maken, wegens lich. Ziekte. In de tuin zit een vijver met rondom planten en een opgehoogd tuingedeelte met planten en bomen. De rest is bestraat met kleine stenen. Alles zou eruit moeten en dan onderhoudsvrij gemaakt worden met een grote tuintegel, zodat er weinig onkruid kan komen. Het gaat alleen om een idee van de kosten, want op het moment zijn we niet in staat om zo´n tuin te laten aanleggen. Dus s.v.p. een schriftelijke offerte voor in de toekomst.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerlen
donderdag 01 juni 2017

Tuin afgraven voor een terras

We gaan een terras aanleggen aan de aanbouw. Hiervoor moet er een stuk worden afgegraven van ongeveer 40 m2, ongeveer 20 cm diep. De grond moet worden afgevoerd. Een deel van de tuin (ongeveer 10 m2) is al vrij. De tuin is oplopend (licht, met een verschil van ongeveer 5 cm). Heel graag op korte termijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kerkrade
Offertes aanvragen