Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Heerenveen

Schuifpoort leveren en monteren (3m breed) - Tuinaanleg - Heerenveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schuifpoort leveren en monteren (3m breed)

Ik wil graag een schuifpoort laten plaatsen. 3 meter en 1,5 meter hoog. Naar welk type poort ben je op zoek?: budgetvriendelijke basispoort Welk type bediening wens je?: manueel In welk materiaal heb je interesse?: hout Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Hovenier Scherpenzeel

Offertes tuinaanleg in Heerenveen vergelijken

Recente opdrachten in Heerenveen

donderdag 07 september 2023

Tuin aanleggen

voortuin afscheiding


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwehorne
woensdag 07 april 2021

Natuurlijke tuin aanleggen

Wij willen graag een natuurlijke tuin van 50 vierkante meter laten aanleggen met veel beplanting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Scherpenzeel
maandag 06 juli 2020

Puntstuk voor een waterpomp laten slaan

Samen met een 5 tal buren willen wij de optie verkennen voor het oppompen van grondwater voor beregening van onze tuinen. Kavels zijn circa 1000m2. Wij willen weten wat het mij kost om een puntstuk te laten slaan, zodat het besproeien van de tuin voortaan met grondwater kan doen. Het gaat om de aanleg en materialen (incl pomp). Het erf is goed bereikbaar en we weten niet hoe diep het water ligt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Joure
dinsdag 26 februari 2019

Tuin aanleggen met lavendel en stootrand

Ik wil mijn voortuin van 34 m2 aanleggen met lavendel plus een stootrand aan brengen van steen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lemmer
zondag 30 december 2018

Damwand aanleggen

De damwand van de sloot grenzend aan de voortuin moet worden vervangen. De damwand bevindt zich aan de tuinkant en is ongeveer 11 meter inclusief het zijstuk van de dam/oprit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oosterzee
woensdag 25 juli 2018

Kunstgras leggen in de achtertuin

Het gazon (6,2 x 9 meter) willen wij aanleggen met kunstgras. Daarnaast moet ook 4 meter haag verwijderd worden. Werkzaamheden bevatten: - Oude gazon verwijderen - Zand inrijden en aantrillen - Egaliseren - Drukverdeeldoek aanbrengen - Kunstgras aanleggen op gazon waar een speeltoestel is ingegraven


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerenveen
donderdag 03 mei 2018

Trampoline plaatsen, afwerken en drainage aanleggen

In een tuin met gras wordt een trampoline ingegraven, maar er moet drainage worden aangelegd. Dit mag verticaal, of horizontaal naar de sloot. Afstand naar de sloot bedraagt 5 meter. Diepte van de trampoline betreft ongeveer 45 cm. Plaatsen en afwerken (stutten, grind, worteldoek) van de ingegraven trampoline meenemen in de offerte. Goed bereikbaar allemaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oldeboorn
maandag 12 maart 2018

Tuinaanleg

Er zal ongeveer 50 m2 bestraat moeten worden (50 x 50 beton bestrating) waarvan 12 m2 onder veranda. Daarnaast zo'n 40 m opsluitband (8 x 20 x 100 cm). Er zullen 2 plantenbakken omtrek 12.50 meter, 2 laags gestapeld moeten worden (15 x 15 x 400 stapelblok, 125 stapelblokken nodig). Na mijn inziens weinig grondverzet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wolvega
dinsdag 03 oktober 2017

Oprit bestraten en terras tuin aanleggen

Terras tuin is ± 43 m2; Oprit en voortuin ± 53 m2; Is nieuw huis. Zand ligt er al. Tegels kunnen per direct besteld worden. Tuin terras gaat om 60 x 60 tegels; Oprit gaat om 21 x 10 klinkers. Hoor graag wat de eventuele kosten zijn, de werkplek is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Steggerda
zondag 03 september 2017

Strakke vijver laten aanleggen

Het betreft de aanleg van een moderne vijver in een rechthoek, 1.20 meter x 4.80 meter van zo'n 80 cm diep met waterval en staptegels. Goede pomp filter dat de vijver mooi helder is. Zal worden gebruikt voor goudvissen en een enkele koikarper ging in ons oude kleine vijverbak ook prima. Graag offerte met bak en een offerte met folie, goede kwaliteit. Zie bijgevoegde foto dit is de situatie van onze zelf bedachte en uitgevoerde tuin. Bak van stapelblokken is niet verlijmd kan nog veranderd/aangepast worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwolde
donderdag 18 mei 2017

Veranderen tuin

Wij willen de tuin opnieuw aanleggen met een aantal veranderingen. Wij willen namelijk een tuinhuis met overkapping van ongeveer 2000 euro, aanleggen en een trampoline plaatsen in de grond. Daarnaast willen wij verlichting aanleggen in de tuin en opnieuw gras aanleggen en eventueel de terrassen veranderen met een kleine aanpassing met betrekking tot wat beplanting en dergelijke. De tuin is ongeveer 75 vierkante meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Echtenerbrug
zaterdag 18 maart 2017

Tuinvijver aanleggen

Aanleggen vijver


Tuinaanleg en tuinonderhoud Scherpenzeel
woensdag 29 juni 2016

Damwand aanleggen

Voor een nieuwbouwproject willen de buren en wijzelf graag een damwand laten plaatsen met verticale houten planken. Het is bedoeld om een hoogteverschil van 70cm op te vangen tussen het lage deel van de tuin en de hoogte van het huis. Het zou gaan om ongeveer 40-45 strekkende meter met een aantal hoeken er in. Het zou gaan om in totaal


Tuinaanleg en tuinonderhoud Joure
donderdag 28 april 2016

Tuin draineren en nieuwe tuin aanleggen

Wij hebben een woning gekocht op een perceel van 495 m². De tuin is daar extreem nat en moet gedraineerd worden. De bomen en planten moeten worden gerooid en er moet een nieuwe onderhoudsvrije tuin aangelegd worden. Ik maak graag een afspraak om het perceel te bekijken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Joure
woensdag 02 maart 2016

Drainage in de tuin laten aanleggen

Offerte voor drainage tuin van 70 meter bij 25 meter (1600 m2).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gorredijk
Offertes aanvragen