Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Heemstede

Snoeiwerk bomen en struiken - Tuinaanleg - Heemstede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Snoeiwerk bomen en struiken

We hebben 12 jaar geleden onze tuin aan laten leggen. Alles doet het goed en we zijn op zoek naar een hovenier die voor ons de bomen, struiken een keer goed kunnen snoeien. Het gaat om 2 bomen en 2 struiken. Oppervlakte is niet veel, 2 bij 5 meter. We zijn snel een beetje voorzichtig en zuinig om te snoeien. Graag in de offerte prijs voor afvoeren meenemen.


Hovenier Heemstede

Offertes tuinaanleg in Heemstede vergelijken

Recente opdrachten in Heemstede

maandag 18 september 2023

Tuin aanleggen

ik wil graag mijn voor en achtertuin opnieuw laten bestraten dit is de afgelopen 3 dagen gelegd, maar het ligt ongelijken is te hoog geplaatst ook moeten de opsluitbanden (denk ik) dieper de grond in. De voor (8m2) en achtertuin (20m2) samen. voel echt belazerd door die heren en zonde van mijn mooie tegels


Tuinaanleg en tuinonderhoud Cruquius
maandag 17 april 2023

Opknappen van een tuin

Ik wil een stuk houten schutting vastzetten met twee houtenpalen in de grond. Voor 6 meter schutting klimop 1.40 cm plaatsen. 26 straattegels aanleggen en daarvoor zand. Voor 4 meter bij 40 cm schone aarde aanbrengen en twee struiken verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
dinsdag 14 juni 2022

Tuin aanleggen

Wij hebben al een bestaand bankirai terras. Een aantal planken buigen echter iets door. Op zich zijn het dikke planken van 4 cm en nog in goede staat. Het lijkt dan ook beste om van de onderkant extra verstevigende palen te plaatsen. Graag uw advies in deze. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
zaterdag 14 mei 2022

Voortuin aanleggen (28 m2)

We zoeken een hovenier/bestrater die onze voortuin (ca 7 x 4 m) opnieuw aanlegt. We willen in ieder geval een verzonken fietsenhok (met afwatering en afrit) met sediment dak en begroeiing. Daarnaast inrichting borders met nieuwe planten en struiken. De rest moet opnieuw geegaliseerd en bestraat worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
donderdag 28 april 2022

Terrasdek aanleggen en houten schutting(5m lang) vervangen

We willen in de tuin een houten, maar liefst composieten, terrasdek aanleggen. Ongeveer 3 bij 4,5 meter. Tuin loopt iets af, het terras is dan wat verhoogd. Daarnaast moet de schutting vervangen worden. Deze is ongeveer 5 meter lang. Houten schutting. Qua wie de


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
woensdag 27 mei 2020

Renovatie bestaande tuin

Ik wil graag mijn tuin van 60 m2 laten renoveren. De helft is betegeld, oude tegels moeten er uit worden gehaald. Het gaat dus om het aanleggen van een terras 6x3 met klinkers. Idee is om een hoog terras aan te leggen en de rest van de tuin op de hoogte van de schuur te laten. Hiervoor moet een deel van de tuin worden afgegraven. Daarnaast graag ook border bakken van 5 x1.20 meter aan beide zijden metselen. Bestraten overige delen met klinkers. Ook de tuin moet worden leeggehaald en de tuin moet geëgaliseerd worden. Wellicht wil ik ook nog twee struiken verplaatsen. De tuin is te bereiken via een smalle achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
woensdag 22 april 2020

Waterput slaan voor beregening

Achtertuin ben ik opnieuw aan het aanleggen. voor beregening zou ik graag een waterput laten slaan. Oppervlakte achtertuin ca. 600 m2. Deur naar de achtertuin, is net geen meter breed en net 2 meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
woensdag 27 februari 2019

Achtertuin renovatie

Ik wil graag binnenkort mijn achtertuin onder handen laten nemen. Gaat voornamelijk om het weghalen van struiken en buxushaagjes, aanleg van grind, iets ophogen van terras bij openslaande deur, en eventueel wat nieuwe struikjes en boompjes laten platen. Ik laat mij hierover graag informeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
maandag 27 augustus 2018

Drainage voor een trampoline aanleggen

Ik ga zelf een flat to the ground rechthoekige grote trampoline, waarschijnlijk ongeveer 2,50 x 3,50 meter, plaatsen in mijn tuin in Heemstede. We graven zelf een kuil van zo'n 70 cm diep. Omdat het grondwater vaak maar een halve meter tot 1 meter diep is, willen we graag een drainage aan laten leggen voor de trampoline. Er is al een drainage aanwezig in het grasveld in de tuin, maar die ligt wat hoger.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
dinsdag 19 juni 2018

Kunstgras in achtertuin leggen

Het huidige ‘gras’ in onze achtertuin afgraven en afvoeren, ondergrond egaliseren (over de lengte circa 10 cm verzakt) en kunstgras aanleggen (circa 14 m2). Het grasveld is verdeeld over twee stukken, een van 10 m2 en een van 4 m2. NB: achtertuin heeft geen achterom en doorgang door huis is circa. 87 cm breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
woensdag 21 februari 2018

Voor- en achtertuin aanleggen

Dit hoort bij vorig verzoek om offerte. Zie bestand2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
woensdag 15 november 2017

Renovatie van de tuin

Het betreft het verwijderen van 6 grote coniferen en het bewerken van de grond. Terrastegels (klinkers) verwijderen en opnieuw aanleggen met nieuwe tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
vrijdag 01 september 2017

Achtertuin opnieuw aanleggen

Ik ben zelf binnenhuisarchitect en heb een nieuw tuinontwerp gemaakt voor onze achtertuin van 555 x 593 cm. We willen de achtertuin opnieuw laten aanleggen en er is ook wat werk te doen in de voortuin. We willen een afspraak maken om het ontwerp te bespreken en de tuin te laten beoordelen. We staan open voor uw advies. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
dinsdag 25 juli 2017

Tuinontwerp maken en uitvoeren

Wij wonen in een halfvrijstaande woning op een perceel van 330 m². De woning meet ongeveer 70 m² en er staat een oude houten schuur op. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons een tuinontwerp kan maken en uitvoeren. We willende uitvoering in het voorjaar van 2018 klaar hebben. We willen een nieuwe oprit laten aanleggen en een nieuw terras aan de achterzijde met een nieuwe houten schuur. We willen een afspraak maken zodat u de situatie hier kunt beoordelen en wij onze wensen met u kunnen bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
dinsdag 09 mei 2017

Blokhut plaatsen

Blokhut plaatsen -minnesota-300 x 200-cm/p/B. Met betrekking tot de hoogte geniet de voorkeur naar 2 meter i.p.v. de standaard 2.38 meter hoogte. De plaatsing moet voor in de tuin plaatsvinden in de rechter hoek (zie foto). De ondergrond is voorzien van steentjes met daaronder plastic. Dit kan eenvoudig worden verwijderd. S.v.p. offreren: - Plaatsen inclusief gereed maken ondergrond; - Monteren op juiste hoogte; - Stroom aanleggen (stroompunt voor in de tuin verleggen naar binnen de blokhut) (optioneel aanbieden).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
Offertes aanvragen