Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Emmen

Tuin renoveren - Tuinaanleg - Emmen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin renoveren

Er is bij de Paris nu een actie met grote tegels 60x60x4,7 (brooklyn dark dessert) Wij zouden graag een stuk gazon veranderd willen zien in meer bestrating. Graag gras verwijderen en wortelbroek met vulzand plaatsen. Het gaat om ongeveer 24 vierkante meter (8x3)


Hovenier Emmen

Offertes tuinaanleg in Emmen vergelijken

Recente opdrachten in Emmen

vrijdag 21 juli 2023

Kunstgras aanleggen voortuin

Aanleg kunstgras voortuin. Gras is reeds verwijderd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmer Compascuum
zaterdag 03 juni 2023

Tuin aanleggen

Het gras wil niet en wil het veranderen Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
dinsdag 11 april 2023

Tuin aanleggen

De helft van m’n tuin moet opnieuw worden ingericht. Vorig jaar alle struiken en planten in dit gedeelte moeten verwijderen i.v.m. zevenblad.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Coevorden
donderdag 28 juli 2022

Waterput slaan incl. Grondwaterpomp

Ik wil in mijn achtertuin een waterbron laten aanleggen ten behoeve van de beregening van de tuin. Er kan geen vrachtwagen of bus achter het huis komen. Wel is er een smalle doorgang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
maandag 09 mei 2022

Waterput slaan en grondwaterpomp laten aanleggen

Ik zou graag in mijn achtertuin (goed bereikbaar) een grondwaterput laten slaan/boren/maken voor het water geven van mijn tuin van ca. 850 m2. Ik weet niet hoe diep het water in de grond zit. Tevens zou ik graag een pomp aanschaffen en laten installeren (niet aanwezig) om het water op te kunnen pompen. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte wat betreft de mogelijkheden en een prijsopgave.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
zondag 09 augustus 2020

Waterbron aanleggen achtertuin

Ik wil grondwater op kunnen pompen voor het bewateren van tuin. Gaarne offerte incl. pomp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Amsterdam
zondag 31 mei 2020

Waterput en grondwaterpomp laten aanleggen

Ik zou graag in mijn achtertuin (goed bereikbaar) een grondwaterput laten slaan/boren/maken voor het water geven van mijn tuin van ca. 1200 m2. Ik weet niet hoe diep het water in de grond zit. Tevens zou ik graag een pomp aanschaffen en laten installeren (niet aanwezig) om het water op te kunnen pompen. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte wat betreft de mogelijkheden en een prijsopgave.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
maandag 25 mei 2020

Beregening systeem en waterbron aanleggen

Wij zijn van plan om een beregening systeem voor onze tuin aan te leggen en dus op zoek naar een bedrijf dat dit kan doen. De tuin is ongeveer 400 M2 groot. Willen graag weten wat dit gaat kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Exloo
zondag 08 maart 2020

Waterput boren in de achtertuin

Ik wil graag een waterput laten aanleggen in mijn tuin. Een pomp hebben we al. Tuin is 30 m2 lang en 20 m2 breed . Huidige onder grond is zand. Locatie is toegankelijk (tuin).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Erica
dinsdag 24 september 2019

Vijver aanleggen

Wij willen graag een KOI vijver in de tuin van 4 x 1,5 x 1,5 m die ca. 50 cm boven het maaiveld ligt. Stevige constructie is wenselijk Poort van een meter breed is de enige doorgang naar de tuin. Graag willen wij een richtprijs hiervoor ontvangen. Ook wanneer jullie daar eventueel tijd voor zouden hebben. Een filter en pomp hebben we zelf al. Als u nog meer informatie nodig heeft dan hoor ik het graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
zaterdag 27 juli 2019

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil in mijn achtertuin een waterbron laten aanleggen ter behoeve van de beregening van de tuin. Er kan geen vrachtwagen of bus achter het huis komen ivm carport. Vermoedelijke diepte grondwater 15 meter. De tuin is ongeveer 634 m2 .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Klazienaveen
zaterdag 16 maart 2019

Verwijderen oud grasveld en aanleggen nieuw grasveld

Ik zoek een hovenier die onze achtertuin kan renoveren. Ons oude grasveld is dringend aan vernieuwing toe, afgraven ouden aarde egaliseren en leggen van grasplaggen voor ongeveer 130 m2, meenemen oude aarde en gras, tevens een klein stukje voor het bestaande hek vernieuwen, dat gedeelte loopt schuin is gemeentegrond ongeveer 20 m2 oude gras verwijderen egaliseren en afval meenemen, het grote grasveld is bereikbaar via een hek en de ingang is voorzien van extra fundatie voor het toegankelijk maken van machines. De locatie ligt circa 20 km over de grens in Duitsland.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
woensdag 09 januari 2019

Drainage aanleggen

Wij hebben bij regenval, ons eigen moeras in de achtertuin. Onze tuin bestaat uit leemgrond, dit jaar willen we de tuin renoveren, maar voordat we daar geld aan uitgeven moet de basis goed zijn. Vandaar dat wij graag een offerte willen betreft het aanleggen van een drainage systeem. Onze tuin is 5. 5 bij 12 m Graag horen wij van u


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
dinsdag 10 juli 2018

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil in mijn achtertuin een waterbron laten aanleggen ter behoeve van de beregening van de tuin. De tuin is 1300 m2. Deze is ook goed te bereikbaar. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmer Compascuum
maandag 07 mei 2018

Kunstgrasveld aanleggen

Ik heb een stuk tuin waar ik overweeg kunstgras te laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 70 m2. Dit deel zal wel geëgaliseerd moeten worden. De beplanting is er al uit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmer Compascuum
Offertes aanvragen