Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Emmeloord

Schutting en poorten plaatsen - Tuinaanleg - Emmeloord

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schutting en poorten plaatsen

Schutting van Douglashout laten plaatsen, zonder doorkijk. Het gaat om ca. 22 meter schutting plus twee poorten. Graag iemand die ook de schutting kan leveren.


Hovenier Emmeloord

Offertes tuinaanleg in Emmeloord vergelijken

Recente opdrachten in Emmeloord

vrijdag 25 maart 2022

Tuin aanleggen

houten terras op balkon vernieuwen. 42 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
dinsdag 02 juni 2020

Waterput slaan in tuin

Als buren willen wij graag een waterpunt laten slaan in een van onze tuinen. De tuin is makkelijk toegankelijk en we zorgen zelf voor het aanleggen van de waterpunt naar de tuinen. Totaal ca 1500 m2 tuin(en). Als er vragen zijn graag via mail ivm eventueel overleg met de buren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
zondag 17 mei 2020

Waterbron in de tuin slaan

Ik wil bij mij in de tuin een grondwater bron aanleggen tbv beregenen van de tuin. Totale perceel oppervlakte is ~300 m2 (incl 2 onder 1 kap woning). Tuin is niet heel groot, maar overweeg samen met de buren een bron aan te leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
maandag 05 november 2018

Aanleggen tuin nieuwbouw huis

Gaat om het plaatsen van een schutting, schuur en veranda van circa 10 ×3 meter. Bestrating van 2 terrassen, oprit (35 m2) en pad voordeur en tuin achter (110 m2) Tevens is er sprake van enig hoogte verschil (de achterzijde van de tuin ligt lager dan huis). De oprit wil ik graag voorzien van betonklinkers. En de terrassen bestraten met tegels van 60 x 60 cm. Het is een kale vlakte op dit moment, dus er hoeft niets verwijderd te worden. Materialen aanschaf wil ik graag in overleg met de vakman bespreken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ens
maandag 30 juli 2018

Tuin aanleggen bij nieuwbouw

Plaatsen van schutting, tuinhuis en veranda, 130 m2 bestraten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
zaterdag 21 juli 2018

Waterbron slaan in de tuin

Wij willen de mogelijkheden weten voor het aanleggen van een waterbron bij een volkstuin. De plek waar deze geplaatst moet worden is goed bereikbaar en dichtbij een weg. Kunnen wij een afspraak met u maken om de mogelijkheden te bespreken?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Creil
vrijdag 23 februari 2018

Nieuwe tuin aanleggen

Wij hebben een nieuwbouwwoning. Wij hebben al planken om een terrasje te maken voor aan ons. Onze tuin is 11,20 diep en 5,10 breed. Daar moet dan nog een schuurtje van 3 bij 2,50 van afgerekend worden. Ons voor straatje is 3 meter diep wij willen voor de rest alleen soort beton tegels in de tuin. Aan de voorkant willen we ook alleen beton tegels, en dan aan de rand een grote plantenbak. Want wij hebben 3 leibomen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Urk
vrijdag 15 september 2017

Drainage aanleggen

Achter het terras de bodem voorzien van een drainage. Na de vele regen van de afgelopen dagen loopt het water tot aan het huis. De lengte is ongeveer 10 meter van de tuin. Het water stroomt nu naar 1 punt toe


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bant
maandag 17 juli 2017

Bovenste grondlaag afgraven

Ik zou graag de bovenlaag van de tuin willen laten afvoeren, zodat ik hier een zandbed kan neerleggen in verband met aanleg van kunstgras. Het gaat om ongeveer 3 m3 zand, met een omtrek van 46 m2. De tuin is bereikbaar met een minikraantje.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Marknesse
maandag 24 april 2017

Tegels leggen, kunstgras aanbrengen en trampoline ingraven

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van bestrating, circa 100 m2 betonnen tuintegels. Het betreffen bestaande tuintegels die wij er zelf uithalen en door de vakman opnieuw gelegd moeten worden. Tevens willen we de trampoline ingraven. Tenslotte dient er een stukje kunstgras om de trampoline van circa 20 m2 gelegd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Urk
zondag 22 mei 2016

Kunstgras aanleggen en trampoline plaatsen

In de achtertuin willen wij het bestaande gras laten vervangen voor kunstgras. Daarnaast willen wij op deze plek een trampoline laten in graven. Oppervlak huidig gras betreft 6,7 x 4,6 meter en de trampoline betreft een Ø 3,30 meter variant. Kunstgras en trampoline (incl. Aanverwante artikelen) kunnen eventueel door vakman worden geleverd. Afvoeren restmaterialen wordt door de vakman verzorgd. De achtertuin is bereikbaar via een poort van 90 cm. Breed aan de zijkant van het huis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
zaterdag 21 maart 2015

Drainage in de voortuin aanleggen

De tuin is verzakt, er blijft water staan op het gazon. Er moeten 2 drainage buizen van ongeveer 100 meter ingegraven of gelegd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Marknesse
donderdag 28 juni 2012

Onderhoud tuin

Na talloze pogingen om het zelf voor elkaar te krijgen, heb ik besloten om hulp in te schakelen. Het perceel is ongeveer 6000 m2, en staat vol met onkruid. Het is een boerderij, tuin helemaal leeghalen zodat we hem daarna kunnen aanleggen. Het onkruid zouden wij graag verwijderd willen hebben.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kraggenburg
donderdag 07 juni 2012

Oude tuin verwijderen en nieuwe aanleggen

Mijn tuin is 6 x 6 meter. Ik wil het onkruid en de oude planten laten verwijderen. Opnieuw aanleg van grint/steentjes met worteldoek. Een boompje plaatsen afgeschermd zodat (bloem)bak idee ontstaat waar ook nog wat planten bij staan. Materialen in overleg, kunnen we zelf leveren, of geleverd door de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
woensdag 23 mei 2012

Tuinadvies/aanleg/bestrating

Offerte voortuin van ongeveer 7 x 4 meter en achtertuin van ongeveer 5 x 12-15 meter en eventueel zijtuin van ongeveer 3 x 8 meter naast de garage. Nu beplant, bomen eruit, nieuw ontwerp. Geen idee nog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
Offertes aanvragen