Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Dronten

Beton storten voor parkeerplaats (~24m2) - Tuinaanleg - Dronten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Beton storten voor parkeerplaats (~24m2)

Ik wil mijn voortuin veranderen in een parkeerplaats, ongeveer 4 bij 6 meter. Momenteel bestaat het uit grind en onkruid, dit zal verwijderd moeten worden en vervolgens wil ik beton laten storten.


Hovenier Biddinghuizen

Offertes tuinaanleg in Dronten vergelijken

Recente opdrachten in Dronten

zaterdag 22 juli 2023

Tuin aanleggen

Overdekt terras. Zand ondergrond. Oplevering woning december/januari Dronten, Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dronten
dinsdag 27 juni 2023

Onderhoudsvrije tuin aanleggen van 30m2

De tuin heeft nu tegels met links en rechts een strook met een struik een vrije grond vierkant met planten. De beplanting groeit te hard kost te veel onderhoud. Er is te snel onkruid. Ik wil een meer onderhoudsvrije tuin. Graag zo goedkoop mogelijk ontwerp i.v.m budget.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dronten
maandag 12 juni 2023

Tuin aanleggen

Z.S.M, tuin is 145M2. Het gaat om een renovatie waarbij de oude stenen eventueel zelf/door jullie er uit moeten worden gehaald. De opbouw bestaat uit een groot deel kunstgras en betegeling. Graag zou ik ook nog graag willen weten of jullie overkappingen plaatsen. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dronten
maandag 12 juni 2023

Grondwaterput in tuin slaan/boren/aanleggen

In onze tuin willen we een grondwaterput laten slaan/boren/maken. Vooral voor bewateren van de tuin (ca 1.000 m2). We weten niet hoe diep het water in de grond zit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dronten
woensdag 24 mei 2023

Tuin aanleggen

Aanleg nieuwe tuin Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dronten
maandag 27 maart 2023

Tuin aanleggen

Oude gras verwijderen en aanleggen van kunstgras Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dronten
donderdag 22 september 2022

Dakterras 18 m2 en vlonderterras 20 m2 op palen aanleggen.

Ik wil graag een dakterras van ca. 18 m2. En ik wil in de tuin een vlonder terras, verhoogd, in de tuin van ca. 20 m2. Het materiaal moet kunststof of hout zijn dit in overleg met vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dronten
maandag 25 oktober 2021

Bestaande tuin opnieuw aanleggen

Wij willen graag onze tuin opnieuw laten aanleggen met gras, terras en een tuinhuisje. Het gaat om 200 vierkante meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dronten
maandag 15 juli 2019

Oude tuin leeghalen en nieuwe tuin aanleggen

Onze oude tuin graag leeghalen en alles afvoeren. Daarna nieuwe tuin aanleggen. Grootste gedeelte moet betegeld worden. De tuin is 60 m2. Bijgevoegd kunt u een ontwerp vinden van de nieuwe tuin. Meer details en wensen willen wij graag telefonisch of persoonlijk kenbaar maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Swifterbant
donderdag 10 mei 2018

Oprit en terrassen aanleggen

Onze nieuwbouwwoning wordt eind juli opgeleverd. We willen graag snel een oprit en rondom het huis een terras aangelegd hebben en graszoden in een groot deel van de tuin. De oppervlakte van de oprit, bestrating en rondom en terras is ongeveer 140 m2, voor de graszoden zal het om ongeveer 250 m2 gaan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dronten
dinsdag 17 april 2018

Tuin renoveren en drainage aanleggen

Na het vernieuwen van de schutting na een storm blijkt ook met de bestrating de nodige problemen. Bij de achterdeur is een zinkgat, vorige bewoners hebben een put/waterafvoer laten dicht bestraten en we hebben de nodige wateroverlast aan voornamelijk de achterzijde van de tuin. Vanwege het herplaatsen van de schutting is een deel van de bestrating en het grootste deel van de beplanting verwijderd. Graag willen wij deze puinhoop weer veranderen in een tuin met bestrating (zonder dat put bedekt is) met voornamelijk onderhoudsarme beplanting en eventueel verschillende fruitstruiken (in voortuin staan verschillende struiken die we indien mogelijk willen verplaatsen.) De pruimenboom willen we behouden, maar advies over snoeien is gewenst. In verband met het wateroverlast overwegen we dringen met grind. Het gaat om een tuin van 9,20 bij 8 meter. Wat afgevoerd moet worden mag door de vakman gedaan. De tuin heeft een achterom. We willen kijken of de bestrating hergebruikt kan worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Swifterbant
maandag 13 maart 2017

Nieuwe tuin laten aanleggen

Ik wil graag een offerte voor de aanleg van een nieuwe tuin. De achtertuin van ons nieuwbouw huis heeft een afmeting van 12 x 24 = ongeveer 288 m2, de zij- en voortuin ongeveer 122 m2. In de achtertuin wil ik een schutting en een tuinhaag, bestrating voor terras en langs de zijkanten strook met beplanting en kunstgras. Ik heb geen tuinontwerp. Aan de voorzijde wil ik bestrating met wat beplanting in plantenbak.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dronten
maandag 13 februari 2017

Drainage in de achtertuin aanleggen

Er blijken plassen water te liggen in de tuin van ons net gekochte huis op kleigrond. Achte onze tuin is een klein slootje. De achtertuin is 320 vierkante meter en zal binnen een aantal weken volledig worden gerooid. Dan hebben we ook beter zich op de hoeveelheid natte plekken. Het is kleigrond. Kunt u bij benadering zeggen wat draineren van deze tuin gaat kosten?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dronten
maandag 07 september 2015

Tuin afgraven

Het gaat om een achtertuin van een hoekwoning. Achtertuin bereikbaar via, pas aangelegde, 3 meter brede oprit over gemeentelijke groenstrook, die nu nog geblokkeerd wordt door coniferenhaag. Na verwijderen, van deel van, coniferenhaag is de achtertuin ideaal bereikbaar voor een graafmachine tot 3 meter breed. Tuinklus omvat: - Verwijderen en afvoeren 11 meter lange coniferenhaag, ongeveer 2 meter hoog, ongeveer 1 meter breed. - Afgraven 125 m2 ten behoeve van de aanleg oprit in tuin en bestrating terras. Af te voeren grond is berekend op ongeveer 30 m3. - Verwijderen enkele lage struikjes/boompjes, maximaal 1 meter hoog ongeveer Er is een foto beschikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Swifterbant
vrijdag 28 augustus 2015

Koivijver in de tuin aanleggen

Ik wil een koivijver aan laten leggen van ongeveer 1.80 diep, 1.50 breed en 3 lang. Wat gaat dit inclusief materiaal kosten. Dus ook met goede pomp/filter ed. Prijs natuurlijk zonder koi


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dronten
Offertes aanvragen