Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Delft

Bomen toppen - Tuinaanleg - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bomen toppen

Wij hebben 4 bomen in onze tuin staan die we graag willen toppen. Echter lees ik op jullie site dat dat juist nog slechter is dus wil ik graag jullie benaderen voor een andere oplossing: Ik neem aan verwijderen en dan opnieuw planten? of toch toppen?


Hovenier Delft

Offertes tuinaanleg in Delft vergelijken

Recente opdrachten in Delft

maandag 28 augustus 2023

Tuin aanleggen

I need a 2.40m fence to separate my door from the neighbor. It should start with 2m high and end with 1m in the sidewalk (street).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
dinsdag 15 augustus 2023

Tuin aanleggen

Grondvoorbereiding voor en aanleg van nieuwe tuin, inclusief erfafscheiding rechterzijde met wilgentenen en levende wilgen, bestrating oprit, terras en rechterzijde woning (dit laatste met klinkers). Aanleg slingerende wandelpaden met houtsnippers en stapstenen, plaatsen pergolapalen op aantal plekken door de tuin. Mogelijk ook beplantingsplan en beplanting verlichting. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
maandag 24 oktober 2022

Tuin aanleggen

Renovatie gazon en borders, beplantingsplan, nieuwe bestrating Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
woensdag 25 mei 2022

Tuin ontwerpen en aanleggen

Nieuwbouw appartment. Ongeveer 35 a 40 m2. Ligt nu zand, moet geëgaliseerd worden. En we willen 3 kwart laten leggen met of standaard beton tegels. Of de houten tegel. wij kunnen helpen met dingen. Graag in d'r maand juni.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
maandag 22 maart 2021

Onderhoudsvrije tuin bestraten, verplaatsen boom en maken van een afdakje

Onderhoudsvrije tuin van 50 vierkante meter aanleggen met ingebouwde plantenbakken. Een boom verplaatsten. Een afdakje plaatsen tegen de schuur om fietsen onder te plaatsen. Deze 50m² moet voornamelijk bestraat worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delfgauw
woensdag 05 juni 2019

Aanleggen tuin nieuwbouwwoning

Ik zoek een hovenier die onze gehele tuin kan renoveren. Het gaat om de voor-, zij- en achtertuin. Dit betreft 135 m2. Het gaat om het afgraven, ophogen en egaliseren van de gehele tuin. Vervolgens zie ik graag kunstgras, perkjes en paden in de tuin. Daarnaast moeten er ook schuttingen geplaatst worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
zondag 02 juni 2019

Nieuwbouwtuin aanleggen

Mijn nieuwbouwwoning heeft een tuin van van rond de 100 m2. Hiervoor wil ik graag een ontwerp laten maken en aanleggen. Het zal gaan om ene strakke onderhoudsvriendelijke tuin. Er moet bestrating en een hekwerk geplaatst moeten en eetbare planten geplaatst.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
woensdag 24 april 2019

Egaliseren en aanleggen achtertuin rijtjeshuis

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn kale achtertuin kan egaliseren met zand. Vervolgens zouden we graag de volgende werkzaamheden uitgevoerd hebben: - Terras 3,5 x 5,4, van licht grijze keramische tegels - Aan 1 zijde van et terras plantenborder of stuk tegel weg laten voor beplanting. - Gazon (echt speelgras) vanaf terras tot aan schutting. - Looppad in het gras van langwerpige staptegels. - Naast looppad tegen de schutting plantenborder met zitvlak van hout. - Achterterras: van pebble stenen of klinkers. (Stuk grond naast de schuur en 1 strook tegels vóór de schuur).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
zondag 24 maart 2019

Tuin aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het ontwerp en aanleggen van een tuin van 50m2. Wij willen graag een tuin met wat gras, stenen en planten. Onze tuin is op het zuid-westen. Ik heb graag dat de materiaalkosten apart vermeld worden in de offerte. Bij voorbaat dank.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Hoorn
maandag 20 augustus 2018

Drainage en HWA aanleggen

Onlangs hebben wij een alleenstaand huis gekocht. Het huis stond al heel lang te koop omdat het zeer gedateerd was en er nog heel veel achterstallig onderhoud was. Voor ons was (is) het een ware uitdaging. Een van de problemen is dat de hemelwaterafvoer verstopt is. Deze moet worden opgegraven en opnieuw worden aangelegd. De afvoer kan naar de straatkant (zoals als wij verwachten dat hij nu loopt), of hij kan door de tuin naar het water. Tevens is ons geadviseerd om een drainage rond het huis te leggen om optrekkend vocht tegen te gaan. Als bijlage tref je een plattegrond aan om een idee te krijgen van de oppervlakte. Alles om en rond het huis is goed toegankelijk voor een graafmachine. De afmetingen staan in de bijlage.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
zaterdag 21 juli 2018

Schutting plaatsen en bestraten

- verwijdering en afvoer oude schutting uit onze achtertuin; ongeveer 8 strekkende meter - Plaatsing van nieuwe schutting; lengte schutting ongeveer 12 strekkende meter. - aanleg bestrating, ivm recente verbouwing, ongeveer 5 m2, waaronder aanleg van een opstap naar het huis toe - stenen voor bestrating reeds aanwezig - verwijdering en afvoer oude schutting naar buren, hek van 2 x 1 meter - aanleg nieuwe schutting naar buren op een stenen muur van 2 strekkende meter - reeds aanwezige regenton verplaatsen naar en aansluiten in voortuin - plaatsing tuinhekje voortuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Hoorn
woensdag 11 juli 2018

Waterput met grondwaterpomp slaan of boren

We willen graag een grondwaterpomp aan laten leggen voor beregening van onze siertuin (achtertuin rijtjeshuis). De tuin is ongeveer 6.5 x 18 meter. We willen de tuin gewoon met een slang blijven beregenen (dus geen vaste sproeiers). De tuin is al volledig ingericht dus dient er zo min mogelijk schade door aanleg van de pomp te ontstaan. Het betreft een klei bodem.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delfgauw
donderdag 10 mei 2018

Vlonder aanleggen met prieeltje

Graag willen wij een hardhouten vlonder aan het water. Hoogteverschil met de rest van de tuin is nu 30 cm. De vlonder wordt 4 x 4 m. Hij komt tussen twee grote bomen te liggen. Ongeveer 80 cm steekt uit over het water. We willen bovenop de vlonder een dak waar eventueel sedum op kan liggen. Het prieel wordt ongeveer 2.30 m hoog en heeft bij het water en zijkant een houten hekwerk. Verder dient het terras opnieuw betegeld te worden met keramische tegels van 60 x 60 cm. Het terras is 500 × 300 cm. Aan de zijkant van het terras komen opsluitbanden. Graag een offerte met en zonder materiaal. Er is geen achterom. De deur van het huis is 90 cm breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
woensdag 02 mei 2018

Grote conifeer rooien en afvoeren

Graag een offerte voor het rooien een afvoeren van 3 coniferen voor de aanleg van een nieuwe tuin. De coniferen zijn ongeveer 8 meter hoog. De achtertuin is lastig toegankelijk. Er is wel een brandgang. Tuin is 5 bij 12 vierkante meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
zondag 01 april 2018

Nieuwbouwtuin afgraven

We zouden graag een prijsindicatie/offerte willen ontvangen voor afgraven van de tuin van onze op te leveren nieuwbouwwoning ten behoeve van tuinaanleg. Het af te graven oppervlak van onze tuin, verdeeld over voor/zij/achter, is ongeveer 145 m2. De achterkant is enkel toegankelijk via een doorgang van 1.80 meter breed. De tuin ligt namelijk aan het water. Daarnaast zijn enkele buren ook geïnteresseerd en zouden eventueel mee willen doen. Het zou om een 4 tal buren gaan, ieder variërend van 100 tot 145 m2 grond. Is het voordelig om daarin samen op te trekken?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delfgauw
Offertes aanvragen