Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Berkel en Rodenrijs

Tuin renoveren - Tuinaanleg - Berkel en Rodenrijs

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin renoveren

Wil graag mijn hele tuin laten betegelen. Huidige vlonder mag weg en worden opgehoogd. We mogen de tuin 60 cm uitbreiden over het water heen. Dit willen we graag laten doen met een nieuwe vlonder. Graag wat advies en info.


Hovenier Berkel en Rodenrijs

Offertes tuinaanleg in Berkel en Rodenrijs vergelijken

Recente opdrachten in Berkel en Rodenrijs

maandag 14 augustus 2023

Tuin aanleggen

Een tuin bij een nieuwbouwhuis moet geheel worden aangelegd. Achtertuin, voortuin en oprit circa 250 m2. Wat moet er gebeuren: - afgraven - circa 160m2 bestraten - Elektra buiten aanleggen - Verlichting aanleggen - Tuinhuis plaatsen - Pergola plaatsen - Kunstgras plaatsen circa 60 m2 - beplanting In oktober kan hiermee worden gestart


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergschenhoek
maandag 05 juni 2023

Tuin aanleggen

Betreft volledige aanleg van en tuin voor een nieuwbouwwoning. Ontwerp is er nog niet wel ideeën wat we willen. Het betreft dan grondwerk, aanleggen harde ondergrond + kiezeltapijt aan de voorkant, rij tegels rondom en gras aan de achterkant. + plaatsen van beschoeiing en ophoging aan de achterkant (tuin grenst aan een sloot) of plaatsen van een steiger.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergschenhoek
dinsdag 07 maart 2023

Tuin aanleggen bij nieuwbouwwoning

Bij een nieuwbouwwoning moeten een achtertuin (circa 12 bij 12,5) en een voortuin met oprit (circa 100M2) worden gerealiseerd. Achtertuin met tuinhuis, plaats voor jacuzzi en wellicht een zwembad van 6 x 3,5. Woning wordt is september opgeleverd maar het is niet noodzakelijk dan direct te starten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergschenhoek
zaterdag 06 februari 2021

Opknappen/aanleggen tuin

Wij willen graag onze tuin van 500 m2 laten opknappen en onderhoudsvrijer maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Berkel en Rodenrijs
woensdag 03 februari 2021

Tuin aanleggen

Wij willen graag een tuin laten aanleggen van 60 m2. Inclusief plantenbakken en keramische tegels


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergschenhoek
vrijdag 25 september 2020

Steiger of vlonder aanleggen

Aan de voorkant langs de Rottekade te bergschenhoek een aanlegsteiger aanleggen. Aan de achterkant van de tuin nieuwe damwandenplaatsen die hoger uitkomen dan de huidige damwanden in verband met waterniveau en verhogen van de tuin. Indien mogelijk met overhangen vlonder als de prijs dit toelaat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergschenhoek
donderdag 30 april 2020

Jeu de boules baan aanleggen

jeu de boules baan aanleggen 3 x 13. De tuin wordt op dit moment uitgegraven, hiermee houden ze rekening met de bekisting van de baan. De materialen dient u wel zelf voor te zorgen, het moet gewoon een goede baan worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergschenhoek
maandag 09 december 2019

Tuin afgraven 180 m2 en bestraten 70 m2, waarvan oprit met tuin

Wij zijn verhuist naar een nieuwbouwwoning, daar moeten de volgende dingen worden uitgevoerd: in de tuin 200 m2 afgraven en 70 m2 bestraten, inclusief helft puin en helft zonder) met deels waaltjes en deels grote grijze tegels. Dan moet er op de oprit soort puin gestort worden dat als een soort fundering, omdat de grond verzakt. Daaroverheen moet betegelt worden, het is 10-11 lang x 3 meter. Dan ook twee terrassen aanleggen: 25 a 30 m2 en 8-9 m2. Puin is daar niet nodig. Er is makkelijk bij te komen. Buren kunnen mogelijk in de toekomst ook meedoen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Berkel en Rodenrijs
donderdag 04 april 2019

Tuin aanleggen

Standaard en onderhoudsvriendelijke tuin. Gedeelte grote tegels voor het huis voor zitgedeelte, gedeelte kunstgras, 1 zijkant verhoogde plantenbak andere kant looppad naar berging. De tuin is 45 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergschenhoek
vrijdag 18 januari 2019

Tuin en oprit bestraten

Huidige bestrating verwijderen en een nieuwe oprit (35 m2), achtertuin (70m2) en zijpaden (20m2) aanleggen. Voorkeur voor betontegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Berkel en Rodenrijs
vrijdag 10 augustus 2018

Nieuwe tuin aanleggen

Betreft de achtertuin van een nieuwbouwwoning van 6 bij 14,5 meter. Wat we graag willen, is bij het huis een stenen terras van 6 bj 5 meter, vervolgens gras en achterin de tuin een overkapping van circa 6 bij 3 meter, met daarin een berging van ongeveer 2 bij 3 meter. Graag ook elektriciteit naar de overkapping aanleggen. Het is goed toegankelijk allemaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Berkel en Rodenrijs
donderdag 02 november 2017

Grote achtertuin aanleggen

Ongeveer 625 vierkante meter, vlonder, bestrating, vijver, schutting 45 meter. Kan materiaal zelf verzorgen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Berkel en Rodenrijs
maandag 21 augustus 2017

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Graag zouden we een offerte ontvangen voor onze achtertuin. Er moeten nieuwe schuttingen worden geplaatst en een overkapping bij de containers tot de schuur is een wens. Deze moet gedeeltelijk worden opgehoogd en geheel met bestrating een een deel kunstgras worden aangelegd. Wel zouden we een stuk border willen voor beplanting en een stukje voor een moestuin. Alleen de bomen en trampoline zouden we willen behouden. Om de bomen en trampoline een stuk kunstgras. Rechtsachter zouden we graag de lounche-set plaatsen op het terras en voor bij de schuifpui de eetset. Alvast bedankt voor uw reactie. Jeroen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergschenhoek
maandag 10 juli 2017

Tuin aanleggen

Tuin aanleggen van 6,2 bij 4,3 meter met betontegels. En oude tegels verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Berkel en Rodenrijs
donderdag 09 maart 2017

Tuin renoveren en aanleggen

Wij willen onze achtertuin van 9 x 9 meter graag helemaal laten opknappen. De tuin moet worden opgehoogd en bestraat met tegels van 60 x 60 cm. Ik wil ook een 'borderbak' laten maken, een bak voor beplanting. Verder moet er een afvoer worden aangesloten op een bestaande riolering. Ik wil ook graag verlichting laten aanleggen. Optioneel zijn het maken van een veranda en wat kleine werkzaamheden. Het is mijn wens om dit de komende maanden te laten uitvoeren, in overleg kunnen we het inplannen. De tuin is bereikbaar via de garage of bijkeuken. Ik maak graag een afspraak om de tuin hier te laten beoordelen en ontvang daarna uw offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Berkel en Rodenrijs
Offertes aanvragen