Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Bergen op Zoom

Bomen en struiken snoeien - Tuinaanleg - Bergen op Zoom

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bomen en struiken snoeien

Wij zouden onze tuin graag laten onderhouden. De bomen en struiken moeten in dit geval gesnoeid worden voor en achter ons huis


Hovenier Steenbergen

Offertes tuinaanleg in Bergen op Zoom vergelijken

Recente opdrachten in Bergen op Zoom

maandag 21 augustus 2023

Tuin aanleggen

Ronde vijver, 2.5 tot 3 meter diameter. Natuurlijk. Bestemd voor kikkers en salamanders. Weinig tot geen gebruik van steen, zo veel mogelijk inheemse beplanting. Bestaat er folie waar geen gaten in kunnen komen ? Graag twee offertes, 1 met goede vijverfolie en 1 met een vijverbak. Dank !


Tuinaanleg en tuinonderhoud Steenbergen
zondag 09 juli 2023

Tuin aanleggen

Voor- en achtertuin. De achtertuin is ongeveer 66m2 en de voortuin 16,5m2. Voortuin laten bestraten en bloembakken op basalt split. Achtertuin grotendeels laten bestraten, maar wel een lap echt gras toevoegen. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen op Zoom
maandag 17 april 2023

Tuin aanleggen

Ongeveer 100 vierkante meter Bestrating en planten borders Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen op Zoom
vrijdag 14 april 2023

Tuin aanleggen

Mijn ouders zijn dit jaar 50 jaar getrouwd en worden een dagje ouder. Als cadeau willen we hen graag een tuinrenovatie aanbieden waarbij de tuin hopelijk ook wat rollatorproof wordt gemaakt. Zij houden van een zeer groene tuin met een zo natuurlijk mogelijke uitstraling, maar de verwildering is hen wel wat boven het hoofd gegroeid. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen op Zoom
dinsdag 24 januari 2023

Voor en achter tuin aanleggen

Het betreft een voor- en achtertuin van een nieuwbouwwoning. Qua inrichting zal het om afwatering gaan, wat terrasjes, gras, planten en een trampoline. We hebben nog geen schets!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen op Zoom
vrijdag 13 januari 2023

Tuin aanleggen

Ik wil graag een nieuwe tuin aan laten leggen. Alle oude bestrating en beplanting moeten verwijderd worden. Er moet nieuwe bestrating en beplanting aangelegd worden. Het gaat om 60 m2 bestrating. Ik wil dat het ergens in april/mei gebeurd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen op Zoom
vrijdag 23 december 2022

Tuin ontwerpen & aanleggen (~52m2)

Wij zoeken een hovenier voor het aanleggen van een (onderhoudsvriendelijke) nieuwe tuin en voortuin bij nieuwbouwhuis. Oppervlakte van tuin is ca 33m2 en de voortuin ca 19m2. Voorkeur voor periode maart t/m mei 2023. We zouden ook graag een ontwerp mee willen nemen in de offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen op Zoom
donderdag 18 november 2021

Tuin aanleggen (400 m2)

In achtertuin wil ik keer wanden plaatsen ivm hoogteverschil met achterburen. Tuin is ongeveer 400 m2. Graag wat advies en informatie qua indeling.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ossendrecht
zaterdag 24 juli 2021

Water punt tuin

Een waterpunt aanleggen in de tuin. Huis heeft geen kruipruimte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sint Philipsland
zondag 20 juni 2021

Tuin aanleg

Wij willen graag een nieuwe tuin met veel bestrating en zit hotel Heel weinig onderhoud


Tuinaanleg en tuinonderhoud Yerseke
zondag 18 april 2021

Tuin aanleggen nieuwbouwwoning

Ik wil graag een nieuwe voor- en achtertuin bij een nieuwbouwhuis aan laten leggen. De oppervlakte is 144 m2. Ik wil graag gras, plantenbakken en bestrating.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tholen
dinsdag 21 april 2020

Waterbron slaan of pulsen

Wij hebben een recreatiegebied van ongeveer 1000 m2 bestaande uit gras en hoge bomen langs de zijkant. Voor de beregening willen we graag een vrijblijvende offerte. Het gaat alleen om de bron. De beregening installatie kan ik daarna zelf aanleggen. Het water zal niet zo diep zijn, aan de andere kant van de weg zit een meer. Het is zand grond denk ongeveer 15 meter diep De toegang van ongeveer 3.5 meter in de tuin moet geen probleem zijn voor u?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen op Zoom
zaterdag 28 maart 2020

Tuin renoveren

Voor en achtertuin van totaal +/- 62 m2. Nieuwe aanleg van de tuin, denk aan: Tegels - flonders - bloembakken en schutting aanpassen. Nog meer dingen die we willen veranderen, maar we zouden het fijner vinden als de vakman even langs komt, we laten ons zelf graag inspireren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ossendrecht
donderdag 06 februari 2020

Tuinaanleg, terrasontwerp en uitvoering

Ons terras is aan renovatie toe. Het plaatje hiernaast spreekt ons erg aan. We hebben een vijver, maar die is te groot voor het terras. Graag contact met ons opnemen voor het uitwerken van de aanvraag. Het terras dat wij wensen zal ongeveer 40-50 m2, wij zijn echt op zoek naar een hovenier die hiervoor een tuinontwerp kan opstellen en uitvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Krabbendijke
woensdag 27 november 2019

Voortuin vernieuwen en elektra in achtertuin

Hallo, ik zou graag in mijn voortuin de aanwezige stronken willen weghalen, hiervoor een onderhoudsvrije tuin terugzetten en in de achtertuin de verlichting opnieuw willen laten aanleggen. De voortuin is ongeveer 15 m2. De wens is om een hier betontegels terug te krijgen nadat dit deel geëgaliseerd is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tholen
Offertes aanvragen