Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Alphen aan den Rijn

Tuin onderhouden - Tuinaanleg - Alphen aan den Rijn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin onderhouden

Het snoeien (tot 1,5 meter hoogte) van enkele coniferen en doorheen groeiende druif. En het snoeien van een boom


Hovenier Alphen aan den Rijn

Offertes tuinaanleg in Alphen aan den Rijn vergelijken

Recente opdrachten in Alphen aan den Rijn

maandag 18 september 2023

Tuin aanleggen

Een gat graven in achtertuin en afvoeren grond. Hoofdzakelijk kleigrond Gat moet 400x250 cm en 200 cm diep worden. De doorgang is max 85 cm en afstand huis tot container 25 meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
woensdag 23 augustus 2023

Tuin aanleggen

Ik wil graag een vlonder laten plaatsen op mijn balkon van 140 x 150 cm graag wil ik het hoogte verschil ook weg hebben op het balkon Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
woensdag 28 juni 2023

Tuin aanleggen

Er liggen al vlonders echter die beginnen steeds vaker los te liggen en is ook wel zwakker aan het worden. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hazerswoude Dorp
zondag 25 juni 2023

Tuin aanleggen

Oplevering liefst zo snel mogelijk. Aanleg van bestrating, plaatsen van kleine overkapping tbv fietsen en beplanting. Tijn is ongeveer 55 m2 Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
maandag 24 april 2023

Tuin opnieuw aanleggen (45m2)

Ik wil mijn tuin opnieuw laten aanleggen. De tuin moet opnieuw ingedeeld worden, er moet een stuk bestraat worden en er moet een stuk kunstgras aangelegd worden. het gaat om een tuin van ongeveer 45 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
maandag 13 februari 2023

Droomtuin aanleggen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat onze voor- en achtertuin kan ontwerpen en aanleggen. Het gaat om een nieuwbouwwoning die naar verwachting medio mei opgeleverd zal worden. In de achtertuin (ca 10 bij 5.4m, op het noorden) willen wij een klein simpel schuurtje, een terras, gras en veel planten/bloemen/evt klein boompje. We twijfelen nog over of we direct een schuurtje willen aanleggen, of pas op een later moment. De voortuin (2.9 bij 5.4m) mag simpel blijven. We houden van klassieke tuinen, engelse stijl.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hazerswoude Rijndijk
dinsdag 26 juli 2022

Tuin renoveren

droomtuin aanleggen. - tuin van 50 m2. - Ik wil grotendeels tegels - ook een stukje gras - graag 15 a 20 m2 terras aanleggen - Schutting vernieuwen oude verwijderen. 15 meter lang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hazerswoude Dorp
vrijdag 17 juni 2022

Kunstgras + betonnen tegels aanleggen (tot. ~45m2)

Wij willen een tuin van 45 m2 laten aanleggen. Een gedeelte hiervan wordt kunstgras, van ongeveer 2 of bij 4. De rest wordt betonnen tegels. In overleg mag de huidige tuin leeggehaald en afgevoerd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hazerswoude Dorp
dinsdag 05 april 2022

Tuin aanleggen

Het betreft een oprit van een nieuwbouwwoning van ongeveer 3m breed bij 9m diep. Bij voorkeur met grindmatten en met een donkere kleur split. Ondergrond is veengrond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Boskoop
maandag 28 februari 2022

Tuin renoveren(~25m2)

We willen graag een tuin laten aanleggen van 25m2. Momenteel hebben wij tegels en die zullen verwijderd en afgevoerd moeten worden. In de nieuwe tuin willen we ook tegels hebben met wel een randje eromheen, dit zouden we graag in overleg willen bespreken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
zondag 11 april 2021

Aanleggen achtertuin

Graag aanleg tuin inclusief leveren materialen conform bijgaande tekening. Momenteel liggen er wat tegels, deze kunnen worden verwijderd. Daarnaast wat ophogen. Tuin is ongeveer 67 m2. Graag voor 45 m2 aan tegels leggen, 15 aan kunstgras en 7 aan wilde bloemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
donderdag 18 maart 2021

Een onderhoudsvrije achtertuin aanleggen

Ik wil in contact komen met een hovenier voor het renoveren van mijn gehele achtertuin. De tuin is ongeveer 45 m2 groot en in het Pdf-bestand is te zien hoe we de tuin willen laten renoveren. De tuin is bereikbaar per achterom. In overleg met de specialist bespreek ik graag wie de materialen regelt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
zondag 28 februari 2021

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen graag een onderhoudsvrije tuin met grote siertegels (30 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Boskoop
zondag 26 juli 2020

Tuinaanleg nieuwbouwwoning

Ik wil graag totaal 58 m2 tegels aanleggen en 31 m2 gras. Daarnaast wil ik 1 schuttingdeel van 7 meter lang met hardhouten panelen en hardhouten palen laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
dinsdag 31 december 2019

Tuinaanleg nieuwbouw

Tuin rondom aanleggen met steiger en beschoeiing. Oprit, terrassen, hekwerk, paden, overkapping op steiger aan het water, schuur, gazon, verlichting, beplanting tuin oppervlak ca. 550 m2 afmeting totaal breedte 24m x lengte 30m. Ontwerp toegevoegd


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwveen
Offertes aanvragen