Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Aalsmeer

Tuin afgraven en ophogen zand en afvoeren - Tuinaanleg - Aalsmeer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin afgraven en ophogen zand en afvoeren

Ik wil graag 40 m2 van mijn tuin afgraven en ophogen met zand 20 cm, en daarna het grond af laten voeren. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Hovenier Aalsmeer

Offertes tuinaanleg in Aalsmeer vergelijken

Recente opdrachten in Aalsmeer

maandag 25 september 2023

Tuin aanleggen

Adres: Willem Maarsehof 15 Woonplaats: Rijsenhout Aanvang werkzaamheden: 24-09-2023 Tuin bestraten nieuwbouw voor en achter, hek plaatsen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijsenhout
maandag 25 september 2023

Tuin aanleggen

Snoeien hagen, sierheester, platanen 2x, in de voortuin, afvoeren afval, bladeren opruimen en onkruid verwijderen (=niet veel )


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
woensdag 14 juni 2023

Tuinaanleg

Voortuin (ca. 21 m2) en achtertuin (ca. 45 m2 excl. schuur) van een nieuwbouw woning aanleggen. Bestrating met tegels en ook plaatsen enkele planten in de achtertuin. Ik kan de foto's opsturen via email en/of u kunt komen kijken voor een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
woensdag 26 februari 2020

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil graag een nieuw puntstuk ivm aanleg besproeiing voor de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kudelstaart
woensdag 12 februari 2020

Achtertuin vernieuwen: leeg halen, ontwerp tuin maken, schutting plaatsen

Ik wil graag mijn achtertuin vernieuwen, het gaat om: - leeghalen huidige tuin, incl schutting - ontwerp maken nieuwe tuin - nieuwe schutting plaatsen (Douglas) - drainage al aanwezig, alleen opnieuw aansluiten - opnieuw bestraten op basis ontwerp - Beplanting doen we zelf. - Elektriciteit aanleggen doen we zelf. oppervlakte? De schutting aan de linkerkant is 9 m. De schutting aan de achterzijde is 8,5 m. Rechter stuk vanuit het huis is rond 3.80 m. Voor de totale oppervlakte moet er links nog 2 m bij gerekend worden voor de garage. Breedte huis is 6 m. Er zijn geen poorten. Locatie toegankelijk? Er is een garage, materiaal kan hier doorheen naar de tuin worden gebracht.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijsenhout
donderdag 12 september 2019

Tuin leeghalen en bestraten/aanleggen

Graag willen we onze tuin leeg laten halen alles laten ophogen en opnieuw bestraten. Wel willen op een aantal plekken stroom punten en licht aanleggen . Verder nog een gedeelte in de tuin waar 4 palen in de grond komen om doek tussen te maken . De afmetingen van de tuin zijn 6 x 11 meter, de voorkeur gaat uit naar grote beton tegels. Wij willen ook dat de vakman de afvoer van de leeg te halen tuin regelt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
dinsdag 19 februari 2019

Nieuwe voortuin aanleggen

Wij hebben een voortuin waarin wij verplicht een parkeerplek hebben die wij gebruiken. En wij willen nu een stukje tuin aan laten leggen met tegels en een stukje kunstgras. Ook willen we plantenbakken. Daarbij willen we keramische tegels van 60 bij 60 en kunstgras. De hele voortuin is 8 meter breed en 6 meter diep. Ook willen we een nieuwe parkeerplek met wat kleinere tegels maar ik weet nog niet welke soort. Graag ontvang ik hier een offerte voor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
maandag 19 maart 2018

Tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden

We zijn al een tijdje bezig om een mooi ontwerp te krijgen voor onze tuin, maar tot op heden heeft nog niemand iets kunnen ontwerpen wat bij ons een “wow-reactie” tot gevolg heeft. Nu hebben we van u een flyer in de bus gehad en vragen ons dus af of u ons kunt helpen en adviseren. Voor de volledigheid hebben we 2 foto’s bijgevoegd (‘s avonds gemaakt dus een beetje onduidelijk, maar het geeft een idee). Ons doel is dat we in de zomer lekker buiten kunnen zitten in een tuin met ook een beetje kleur door diverse planten. We willen graag 2 of 3 offertes krijgen waarin er eentje is met een beperkt budget, eentje met wat meer budget en dus wat meer veranderingen en eentje waarin u zelf een compleet plan aangeeft. Onze wensen waaraan de ontwerpen moeten voldoen willen we graag in een mondeling gesprek bij ons thuis met u doornemen zodat we de tuin kunnen laten zien en bespreken. Na de aanleg willen we graag een contract afsluiten voor bijvoordbeeld 3 bezoeken per jaar (in de lente zomerklaar maken, in de zomer tussentijds onderhoud en in de herfst winterklaar maken van de tuin). Wij horen graag van u wat de mogelijkheden zijn. Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet,


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kudelstaart
vrijdag 02 februari 2018

Drainage en gras plaatsen

Drainage en nieuw gras aanleggen in mijn tuin van circa 350 m2. Het werk moet absoluut voor april klaar zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
woensdag 24 januari 2018

Tuinborders aanleggen

Wij hebben nu een betegelde tuin. Graag willen we aan beide kanten een borderstrook laten plaatsen zodat onze tuin iets groener wordt. De betegeling is iets verzakt, graag zouden we ook opnieuw laten betegelen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kudelstaart
woensdag 12 augustus 2015

Poort in schutting vervangen en voortuin opnieuw aanleggen

Ik wil mijn voortuin op laten knappen, deze is nu totaal overwoekerd en moet bestraat worden. De poort in de schutting in mijn achtertuin moet vervangen worden door een poort/deur die met een slot/sleutel afgesloten kan worden. Ik kijk uit naar uw reactie!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
dinsdag 10 maart 2015

Tuin aanleggen met bestrating en plantenbakken

Graag ontvang ik een offerte voor de herindeling van onze tuin met bestaande gele trommeltegels 30 x 20 en een deel nieuwe tegels nog in overleg. Bestaande tegels moeten worden omgedraaid, nieuwe tegels erbij advies voor zithoek, en eethoek. Tuin is ca 5 x 8.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
zaterdag 30 april 2011

Aanleggen nieuwbouwhuis tuin 25m2

We wonen sinds kort in een nieuwbouwhuis. De tuin is woest & is nog niet naar omgekeken. De grond moet worden afgraven, sierbestrating moet worden aangelegd, en beplanting is in zijn geheel nog niet aanwezig. Het is een grote klus maar heel kort omschreven. Tuin oppervlak 25 vierkantemeter. De schutting staat al.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
maandag 14 maart 2011

Opknappen tuin

Het opknappen van onze tuin. Nieuwe tegels en beplanting, ophogen, afgraven en alles wat er bij komt kijken bij de aanleg van een nieuwe tuin. Tuin is 6 meter bij 11 meter. Er staat een vogelkooi in van 1 meter breed bij 4 meter lang (deze blijft staan). Tevens staat er een stenen schuur in van 2,5 bij 3 meter, die ook blijft staan. Er staan twee buxussen in en die willen we laten staan. Eventueel wat nieuwe beplanting. Voor de rest gaat het vooral om nieuwe bestrating - ongeveer 50 m2. Ophogen en nieuwe stenen leggen. Deze stenen eventueel ook leveren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijsenhout
maandag 29 maart 2010

Hovenier

Ontwerp en aanleg van de voortuin van een hoekhuis (ca 10 à 15 vierkante meter). Waarschijnlijk wat bestrating/grind en beplanting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kudelstaart
Offertes aanvragen