Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Trap Heemskerk

Nieuwe trappen plaatsen - Trappen - Heemskerk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Nieuwe trappen plaatsen

Ik weet niet zeker of een nieuwe trap nodig is maar ik wil graag de mogelijkheden en prijzen weten, eventueel ook nog voor de 2e trap naar de 2e verdieping. Beide trappen zijn gesloten trappen. Ik zoek sowieso voor de onderste trap een rechte trap. De andere is in overleg.


Timmerman Castricum

Offertes trappen in Heemskerk vergelijken

Recente opdrachten in Heemskerk

maandag 05 juni 2023

Vlizotrap vervangen door een vaste trap

Ik wil graag een vlizotrap vervangen door een vaste trap. Opening plafond is 1 bij 2 en 12cm dik.


Trappenbouw en traprenovatie Krommenie
dinsdag 18 april 2023

Trap renoveren (tapijt)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Uitgeest
woensdag 28 december 2022

Trap voorzien van tapijt

De gesloten trap naar de zolder wil ik graag laten stofferen. Alleen de treden dus niet de stootborden of wanden. De trap heeft 12 treden en draait 180 graden rechtsom. De stof graag in de kleur antraciet. Graag zie ik een offerte tegemoet. Uitvoeren vanaf halverwege januari.


Trappenbouw en traprenovatie Heemskerk
woensdag 11 mei 2022

Plaatsen van een nieuwe trap

We hebben een klushuis gekocht. De trap van de begane grond naar de 1e verdieping staat in de weg, wij kunnen er niet onderdoor lopen. De muur aan de linkerzijde van de keuken wordt open gebroken. Veel is opnieuw of vrij indeelbaar, zoals toilet begane grond en de trap van de 1e verdieping naar de zolder. Graag ontvangen we mogelijkheden om een beter passende trap te plaatsen zonder vierkante meters in te leveren. Of meerdere trappen. Graag hoor ik ook het prijsverschil tussen een houten trap en een metalen trap.


Trappenbouw en traprenovatie Castricum
maandag 14 februari 2022

Trap renoveren mbv overzettreden

Van de trap is de oude vloerbedekking al afgehaald. We willen de trap laten renoveren met houten overzettreden (al in ons bezit). Het betreft een trap bestaande uit 13 treden, met bovenaan een draai van 90 graden.


Trappenbouw en traprenovatie Castricum
vrijdag 12 november 2021

Nieuwe houten trap plaatsen

Het gaat om een trap in de huiskamer naar eerste verdieping. Hier staat nu een wentel trap. Het gaat om een houten trap met 2 knikken erin.


Trappenbouw en traprenovatie Heemskerk
zondag 17 oktober 2021

Trap vernieuwen

Zoek een vakman om vloerbedekking op de trap te verwijderen en overzettreden te plaatsen.


Trappenbouw en traprenovatie Castricum
dinsdag 12 oktober 2021

Trap schilderen

Het betreft het schilderen van een trap. Het gaat om 12 treden.


Trappenbouw en traprenovatie Heemskerk
maandag 09 augustus 2021

Betonnen trap plaatsen

Ik wil een betonnen trap met onderkwart laten plaatsen. De hoogt is ongeveer 2.75 en de diepte en het trapgat zijn nog te bepalen. Het gaat om de begane grond naar de eerste verdieping waar nu geen trap aanwezig is. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn en de snelheid waarmee het geplaatst kan worden.


Trappenbouw en traprenovatie Heemskerk
vrijdag 04 juni 2021

Trap pvc bekleden

12 treden trap met pvc bekleden met 1 lichte bocht inc 4 spotjes trap word schoon opgeleverd


Trappenbouw en traprenovatie Krommenie
vrijdag 19 juni 2020

Traprenovatie dmv laminaat

Ik wil mijn trap laten renoveren met laminaat en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik heb de materialen al in huis. Ik ontvang graag een prijsindicatie.


Trappenbouw en traprenovatie Uitgeest
woensdag 02 oktober 2019

Traprenovatie

Er moeten 13 overzettreden en stootborden van pvc aangelegd worden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.


Trappenbouw en traprenovatie Heemskerk
dinsdag 16 juli 2019

Laminaat overzet tredes op een open trap monteren

Ik zoek een trappenspecialist die een open trap van 14 treden kan bekleden. Het materiaal is al ingekocht. Momenteel ligt er nog vloerbedekking op de trap. De onderkant van de trap blijft open. Dit schilder ik zelf.


Trappenbouw en traprenovatie Castricum
zondag 05 mei 2019

Dichte houten binnentrap renoveren of vernieuwen na goed advies

Ik wil graag advies of onze houten dichte binnen trap gerenoveerd of vernieuwd moet worden. De trap is ruim 40 jaar oud en de treden kraken behoorlijk. Ook buigt de trap aan de onderkant enig zins door. De trap heeft 14 treden en draait 2 kwartslagen. Na goed advies bij voorkeur zo spoedig mogelijk laten renoveren of vernieuwen.


Trappenbouw en traprenovatie Heemskerk
vrijdag 28 december 2018

Trap laten plaatsen

We zijn op zoek naar een houten trap voor een kleine ruimte, halfslag, linksom, dicht. Bij voorkeur een houtsoort dat hard genoeg is om alleen gelakt te worden, hoogte tot aan plafond ca. 2. 30 meter en tot bovenkant vloer verdieping ongeveer 2. 60 meter, 1 antislip strip, armleuning midden. We zouden de trap graag ingemeten en geplaatst zien en bij voorkeur niet later dan de eerste week van februari geplaatst. Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap, binnen.


Trappenbouw en traprenovatie Castricum
Offertes aanvragen