Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Zoetermeer

2 deuren post vervangen + 2 nieuwe deuren plaatsen - Kozijnen - Zoetermeer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

2 deuren post vervangen + 2 nieuwe deuren plaatsen

Ik wil 2 nieuwe deurposten laten plaatsen met nieuwe deuren. Wij hebben nu aluminium posten, maar wij willen nu dus hardhout. De aanschaf van de deuren doen wij zelf. Het gaat om 2 deuren in de woonkamer.


Timmerman Zoetermeer

Offertes kozijnen in Zoetermeer vergelijken

Recente opdrachten in Zoetermeer

zaterdag 17 juni 2023

Plaatsen nieuwe kozijnen

Voor een woning welke wij aankopen moeten nieuwe kozijnen worden geplaatst. De kozijnen bestellen wij zelf (Creon) het gaat dus alleen om het monteren, inclusief rapportage voor ISDE subsidie. Het betreft 4 kunststof kozijnen. 1 x keuken (3,40*1,40) 1 x woonkamer (0,7*1,6) 1 x woonkamer (1,6*2,1 - vaste ramen vanaf vloer) 1 x woonkamer (3,1*2,1 - twee maal openslaande deur met zijlicht). De oude kozijnen zullen wij zelf verwijderen.


Kozijnen, deuren en dakramen Zoetermeer
vrijdag 09 juni 2023

Schuurdeur + toiletdeur

Schuurdeur en toiletdeur laten vervangen. Beide met slot. Kozijn is nog prima.


Kozijnen, deuren en dakramen Zoetermeer
maandag 10 april 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

een franse balkon 1,9 meter bij 2,3 meter en een relatief klein keukenraam In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Zoetermeer
maandag 27 maart 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

garage deur eruit en kozijn erin met onderkant trespa en dan daarboven een ruit met dubbelglas en dan ook een deur kozijn buiten deur In welke kozijnen ben je geïnteresseerd?: Houten kozijnen Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Zoetermeer
donderdag 05 januari 2023

Dakkapel kozijnen vervangen voor kunststof

Ik wil graag de kozijnen vervangen in mijn dakkapel. Ze zijn nu van hout, maar ze zijn gaan rotten. Ik wil graag nieuwe kozijnen van kunststof, of iets anders als dat een betere optie is. De afmetingen zijn 344 X 110 cm. Het zijn twee openslaande ramen.


Kozijnen, deuren en dakramen Zoetermeer
maandag 22 augustus 2022

Kunststof kozijnen vervangen door hout (7 stuks)

De huidige ramen zijn van kunststof en die moeten vervangen worden voor houten kozijnen, met HR++ glas. 2 keer 2.4 breed en 2.80 hoog 3 keer boven raam boog 1.2 meter breed en .60 hoog 2 keer onderraam onder de boog 1.2 meter breed en 1.60 hoog


Kozijnen, deuren en dakramen Zoetermeer
zondag 21 augustus 2022

2 binnendeuren ophangen en 2 bijbehorende deurkozijnen plaatsen

Ik heb 2 nieuwe deurkozijnen nodig. (De oude zijn kapot). Het liefst van metaal. Daarin wil ik houten opdekdeuren geplaatst hebben. Deze wil ik graag 231 cm hoog. Meegestuurd foto’s van de huidige situatie en van de gewenste ( met 1 zwarte deur)


Kozijnen, deuren en dakramen Zoetermeer
dinsdag 21 juni 2022

Houten kozijn(1,99m x 2,47m) plaatsen

Zoek een vakman die een houten kozijn in de linkerzijgevel kan plaatsen. Het gaat om een kozijn van 1,99m breed x 2,47m hoog.


Kozijnen, deuren en dakramen Zoetermeer
woensdag 15 juni 2022

Repareren houten kozijn schuur

Het houten kozijn van de schuurdeur is verrot en moet worden gerepareerd of vervangen. Tevens moet het kozijn worden geschilderd.


Kozijnen, deuren en dakramen Zoetermeer
donderdag 26 mei 2022

Vervangen dubbele buitendeur

Na het buitenschilderwerk bleek de deur zelf aan de onderkant rot - en brak ook af. Ook is het glas nog uit '92. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheid en kosten om de deuren te vervangen door goede nieuwe dubbele buitendeuren met HR++ glas. Hierbij kunnen we niet - of in ieder geval zeer ingewikkeld - ook het kozijn vervangen. Het kozijn is integraal onderdeel van de achtergevelconstructie en is bovendien net geschilderd. Foto's van de achterdeuren zijn te vinden op https://nc.marcvanboven.nl/s/5kd82ixJcxc5cx5 Graag horen we het mogelijk is alleen de deuren en glas te vervangen. Eventueel willen we dit uitbreiden naar de tweede buitendeur aan de achterkant (ook op de foto) en de kleine ruitjes boven de deuren naar HR++. Indien u meer vragen heeft om tot een advies of prijs te komen of de exacte maten wilt weten dan hoor ik dat uiteraard graag. Alvast heel hartelijk dank voor uw reactie! Met vriendelijke groet, Marc van Boven


Kozijnen, deuren en dakramen Zoetermeer
vrijdag 13 mei 2022

Plaatsen tweedehands kunststofkozijnen

Ik zoek een vakman die mij kan helpen met het plaatsen van tweedehands kunststofkozijnen in de gevel van de eerste verdieping. Betreft een kozijn van ongeveer 1 bij 2. Ze staan al in de tuin. Oude houten kozijnen verwijderen. Werk is op de eerste verdieping.


Kozijnen, deuren en dakramen Zoetermeer
zondag 08 mei 2022

Binnendeur omdraaien

Er moet een slaapkamer deur die de slaapkamer in draait. Veranderen zodat deze de gang in draait. Het is geen houten kozijn, maar een aluminium kozijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Zoetermeer
woensdag 06 april 2022

9 binnenkozijnen en deuren vervangen

Alle binnendeuren en kozijnen vervangen voor opdek. Deurhoogte is: 7x deur 231.5 x 88 1 deur 231.5 x 77 1 deur 231.5 x 83 Muurdikte is 7 cm. Woning is van 2007 Ik vind het mooi om evt. architraven, neuten en plinten ook te plaatsen, zodat het mooi in elkaar overloopt. (Kraalplint) Plint moet min. 18mm x 115 / 150 mm hoog zijn. Deze graag ook afkitten.


Kozijnen, deuren en dakramen Zoetermeer
donderdag 03 februari 2022

Deur monteren in bestaand kozijn

Ik wil binnendeur 880x2315mm, opdek, laten monteren in bestaand kozijn, bezorgen en oude deur afvoeren. Graag all in prijs doorgeven. Betreft: Deur: Bradford 88x231.5 OPD LI FSC Kruk en slot: CANHP101 Inboorpaumelle 14x75 zwart TBV 3x


Kozijnen, deuren en dakramen Zoetermeer
zondag 23 januari 2022

9 binnendeuren en kozijnen vervangen, 2 x traprenovatie

Ik ben op zoek naar een vakman die 9 binnendeuren en kozijnen kan vervangen en 1x schuifdeur realiseren. Ook mogen 2 trappen gerenoveerd worden, waarvan 1x dichte en 1x open trap excl. Materiaal kopen we zelf in.


Kozijnen, deuren en dakramen Zoetermeer
Offertes aanvragen