Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kozijn Hout Nijmegen

Houten binnendeur - Kozijnen - Nijmegen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten binnendeur

Op zoek naar een relatief smalle plafondhoge schuifdeur om de keuken te scheiden van de (soort) bijkeuken. Plafond is ca 258 hoog en de breedte is ca 93. De geleiding moet (deels) in het plafond. We willen eigenlijk een houten deur met (mat) glas er in, ivm daglicht. Als dat niet mogelijk is, kunnen we dit eventueel door iemand anders er in laten zetten. Maar eerst willen we weten aan wat voor een prijs wij ongeveer moeten denken voor een schuifdeur incl geleiding. Hartelijke groet, Masja Om hoeveel deuren gaat het?: 1 In welke houtsoort heb je interesse?: massief eik Welke deurvormen zijn gewenst?: kamerhoge deuren (tot het plafond) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Timmerman Nijmegen

Offertes kozijnen in Nijmegen vergelijken

Recente opdrachten in Nijmegen

donderdag 21 juli 2022

Houten kozijnen plaatsen

Kozijn slaapkamer boven en badkamerraam. Ik wil houten kozijnen met dubbel glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Gendt
woensdag 13 juli 2022

3 Kozijnen met glas vervangen

Ik zoek een vakman die mijn ramen kan vervangen, betreft de kozijnen en het glas. Hiervoor mogen houten of houtlook kunststof voor in de plaats komen, ook met HR++ glas of HR+++ glas. Moet voldoen aan de ISDE subsidie regels. Graag ontvang ik verschillende offertes, zodat ik het prijsverschil kan zien. Het gaat om 3 ramen.


Kozijnen, deuren en dakramen Oosterhout
woensdag 29 juni 2022

Houten kozijnen + deur vervangen

Zoek een vakman die 2 kozijnen kan vervangen + deur met een kozijn. Alle kozijnen zijn nu van hout en dit willen wij vervangen door kunststof.


Kozijnen, deuren en dakramen Oosterhout
zaterdag 25 juni 2022

Voordeur en pui vervangen incl kozijnen

Ik ben op zoek naar een partij die mijn voordeur en pui inclusief de kozijnen kan vervangen. Qua materiaal zit ik te denken aan kunststof en het moet goed geïsoleerd zijn. De maten zijn ongeveer hoogte 2.10 m en breedte 1.70 m.


Kozijnen, deuren en dakramen Nijmegen
zondag 05 juni 2022

Houten kozijnen plaatsen

Ik ben opzoek naar een vakman die voor mij een aantal houten kozijnen kan plaatsen,80 bij 60cm, moet open kunnen, enkel glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Nijmegen
maandag 09 mei 2022

Achterdeur met kozijn vervangen

Ik wil graag mijn achterdeur met het kozijn laten vervangen door een hardhouten deur en kozijn. Graag een offerte inclusief de aanschafkosten.


Kozijnen, deuren en dakramen Nijmegen
zondag 01 mei 2022

Vervangen kozijn

Ik wil 1 kozijn laten vervangen met HR++ glas. Materialen in overleg.


Kozijnen, deuren en dakramen Beuningen
maandag 10 januari 2022

Binnendeur met kozijn vervangen

We willen graag het kozijn en de deur (30m brandwerend) van de woonkamer volledig vervangen omdat het is versleten. De nieuwe materialen mogen van kunststof. Daarnaast overwegen we om onderaan de zoldertrap een kozijn en deur te plaatsen, daar is nu niets aanwezig.


Kozijnen, deuren en dakramen Wijchen
donderdag 09 december 2021

Voordeur + kozijn plaatsen

We zijn 2 maanden geleden verhuisd en hebben ins ons nieuwe huis een mooie voordeur met gaaf rond raam, echter, hij sluit niet volledig af (lijkt montage fout) en er komt vocht naar binnen bij de dorpel. We zoeken iemand die ons kan helpen met het plaatsen van wellicht een nieuwe deur (in zelfde jaren 30 stijl, woning is gebouwd in 2001 is) en meedenkt over beste optie qua type deur / kozijn. Zelf denken we aan kunststof en dan direct extra dubbel glas om de warmte binnen te behouden. Voor meer informatie kan altijd even contact worden opgenomen.


Kozijnen, deuren en dakramen Bemmel
zaterdag 21 augustus 2021

Pui om de voordeur vervangen

Zoek een vakman om mijn houten kozijnen en glas bij de voordeur te vervangen. Heb weer de voorkeur voor hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Katwijk
dinsdag 22 juni 2021

Vervangen bestaande kozijnen

Wij willen de huidige kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met dubbel of tripel glas. het gaat hierbij om 8 raamkozijnen (zowel grondverdieping als boven), 1 kozijn met deur (zie foto) en 1 dakraam. Er zijn eventueel meer foto's beschikbaar.


Kozijnen, deuren en dakramen Ravenstein
maandag 12 april 2021

Kozijnen en binnendeuren plaatsen

Ik zoek iemand voor het plaatsen van kamerhoge kozijnen + binnendeuren van 260 cm hoog. Wat voor type kozijnen het moeten zijn is in overleg.


Kozijnen, deuren en dakramen Oosterhout
zondag 28 maart 2021

4 binnenkozijnen met deuren plaatsen

Ik wil graag 4 binnen aluminium kozijnen met bovenlicht van 2.60 m hoog en 93 cm breed + 4 vlakke stompe binnendeuren van 2.115 cm hoog en breed 93 cm laten plaatsen.


Kozijnen, deuren en dakramen Heumen
donderdag 18 maart 2021

Vervanging van 6 kozijnen voor kunststof

Graag oude kozijnen vervangen. Het gaat om 6 aluminium kozijnen, hier heeft een bedrijf ooit herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan het hang- en sluitwerk maar hiermee de kozijnen eigenlijk onherstelbaar kapot gemaakt. Deze moeten dus waarschijnlijk allemaal worden vervangen. Ik zou hier graag kunststof kozijnen voor terug willen.


Kozijnen, deuren en dakramen Oosterhout
donderdag 11 maart 2021

Binnendeur kozijnen en deuren vervangen

We willen onze hal renoveren. Hiervoor willen we 3 deurkozijnen en binnendeuren vervangen. Twee van die deuren zijn nu kamerhoog met bovenlicht, en de derde is 2m hoog. Het liefst zouden we hardhouten kozijnen en deuren plaatsen, waarvan de deuren grotendeels glas (het liefst dubbelglas). Dit willen wij in overlag met de vakman aanschaffen.


Kozijnen, deuren en dakramen Malden
Offertes aanvragen