Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Maastricht

Houten schuifpui vervangen - Kozijnen - Maastricht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten schuifpui vervangen

Ik wil graag een schuifpui vervangen, deze moet hout zijn. De maten zijn 298x207 cm hoog


Timmerman Maastricht

Offertes kozijnen in Maastricht vergelijken

Recente opdrachten in Maastricht

maandag 28 augustus 2023

Houten dakopbouw plaatsen of vervangen

Houten dakkapel van 4,30 ongeveer en diepte is 2,20 meter. De raamkozijnen hebben we zelf al. Het liefst zo snel mogelijk plaatsen.


Kozijnen, deuren en dakramen Maastricht
dinsdag 18 juli 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Goedemiddag, Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor houten kozijnen (voor een jaren 20 woning). Het gaat om kozijnen voor twee verschillende dakkapellen: Dakkapel slaapkamer: 237x109cm, 2 draairamem en 1 vast raam. Dakraam165x109cm, 2 draaidagen. Uitvoering grenenhout met isolatieglas. Dakkapellen bevinden zich op de eerste verdieping. Graag zou ik ook, als alternatief, een offerte ontvangen voor kunstofkozijnen. Met vriendelijke groet, Peter Eltink In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Kunststof, Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Maastricht
maandag 01 mei 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

We hebben drie kiepramen op de 1e verdueping, ze sluiten niet goed meer. We zouden graag willen onderzoeken wat onze beste optie is om het aan te passen of waar mogelijk te vervangen. Daarnaast zouden wij graag onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om onze voordeur te vervangen. We hebben in ons gezin in een kind die rolstoel afhankelijk is waar het dus belangrijk dat de deur makkelijk open en dicht gedaan kan worden. In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Kunststof, Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer


Kozijnen, deuren en dakramen Maastricht
maandag 24 april 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

monumentale boerderij, kozijnen met enkel glas zijn aan vervanging toe ! Begin 70 er jaren is de boerderij verbouwd ! In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer


Kozijnen, deuren en dakramen Eijsden
donderdag 09 februari 2023

7 Houten binnendeuren vervangen

Ik wil graag mijn houten binnendeuren laten vervangen. Het gaat om 7 binnendeuren. De kozijnen mogen blijven zitten.


Kozijnen, deuren en dakramen Margraten
maandag 09 januari 2023

Groot raam + openslaande deuren vervangen

Ik zoek een kozijnspecialist die een groot raam aan de voorzijde van de woning kan vervangen. Het is een ouder houten kozijn en oud dubbelglas dat erg nat wordt nu het koud is. Graag ontvangen we informatie over de verschillende typen glas (prijsverschil) en ook of het kozijn vervangen zou moeten worden. Het liefst zouden we hier ook een ventilatierooster willen laten plaatsen in het raam. Tevens overwegen we om de deuren aan de achterzijde te laten vervangen voor openslaande deuren. We zien graag een offerte tegemoet. .


Kozijnen, deuren en dakramen Maastricht
maandag 28 november 2022

13 kozijnen met glas vervangen

Mijn aanvraag betreft het vervangen van de houten kozijnen aan de voorkant van het pand. Dit zijn ongeveer 8 stuks. De nieuwe kozijnen wil ik hier van hout hebben, met dubbel glas. Aan de achterkant zijn er ook nog 5 kozijnen. Hiervan wil ik de nieuwe kozijnen van kunststof hebben, in een houtlook en dubbel glas. Graag zie ik een offerte tegemoet, maar ook een offerte voor triple glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Maastricht
woensdag 24 augustus 2022

3 deuren met kozijnen maken en plaatsen

Ik zoek een vakman die voor mij 3 oude paneeldeuren op maat kan maken en 3 deurkozijnen op maat kan maken en tevens ook kan plaatsen. Inclusief koplatten voor de drie deuren maken sloten en klinken voorzien.


Kozijnen, deuren en dakramen Maastricht
woensdag 13 juli 2022

Glas vervangen: 2 ramen + een deur

Graag willen we dubbel glas of HR+++. En een mogelijkheid om een raam open te zetten, nu zit er enkel glas in, en is er geen mogelijkheid om een raam open te zetten. Tevens is er op de bovenverdieping een deur, die ook enkel glas heeft, deze deur zal ook moeten worden vervangen. Overigens zijn de houten kozijnen nog in goede staat, maar graag bespreek ik of ze alsnog vervangen moeten worden. Graag horen we de prijsverschillen tussen dubbel en triple glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Maastricht
donderdag 16 juni 2022

(Meranti) kozijn plaatsen in gemetselde muur

Ik heb een mergel stenen muur, spouwmuur gasbeton. Hierin wil ik graag een raam laten plaatsen. Het betreft een Meranti kozijn met HR++ glas. Binnenmaat omlijsting 100x63cm.


Kozijnen, deuren en dakramen Maastricht
maandag 06 juni 2022

Houten kozijnen en ramen vervangen

Ik wil graag de houten kozijnen en ramen vervangen vd benedenverdieping van een pand in de binnen v Maastricht. Het betreft 3 ramen v ongeveer 1.10 breed en 2.50 hoog. Het moeten houten kozijnen blijven


Kozijnen, deuren en dakramen Maastricht
zaterdag 21 mei 2022

Kozijnen met ramen vervangen (~5 stuks)

Ik zoek een vakman die voor mij wat kozijnen met ramen kan vervangen. Dit gaat om ongeveer 5 kozijnen, maar er moet even gekeken worden of ze allemaal vervangen moeten worden. Ik wil HR++ glas hebben met kunststof kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Maastricht
zondag 20 februari 2022

Vervangen kozijn en raam 150 cm x 150 cm

Vervangen van een houten kozijn 150 cm x 150 cm voor een kunststof kozijn incl raam.


Kozijnen, deuren en dakramen Valkenburg
woensdag 02 februari 2022

Na wateroverlast binnendeuren en -kozijnen vervangen

Na de overstromingen is het noodzaak een aantal deuren en kozijnen te vervangen in onze woning. Het gaat om 6 nieuwe binnendeuren en 3 nieuwe kozijnen inclusief plaatsen. Waarschijnlijk hout. De materialen moeten door de vakman worden meegenomen. De oude deuren en kozijnen zijn al verwijderd. Materialen vakman Oude deuren al verwijderd


Kozijnen, deuren en dakramen Geulle
vrijdag 20 augustus 2021

Deur en kozijn repareren

Het kozijn is een beetje ontzet, maar dat makkelijk teruggeduwd worden. En er moet een deur opnieuw worden ingehangen. Ik zoek een vakman die mijn kozijn en deur kan repareren.


Kozijnen, deuren en dakramen Maastricht
Offertes aanvragen