Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Maarssen

Aluminium schuifpui vervangen - Kozijnen - Maarssen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Aluminium schuifpui vervangen

Oude schuif pui (2x1,8m) van aluminium vervangen. Graag nog advies over het nieuwe materiaal.


Timmerman Breukelen

Offertes kozijnen in Maarssen vergelijken

Recente opdrachten in Maarssen

zondag 17 september 2023

kozijnen met houtrot vervangen door kunststof inclusief 3 deuren

vervangen van houten raamkozijn met houtrot door kunststof kozijnen met achterdeur, voordeur en schuurdeur


Kozijnen, deuren en dakramen Maarssen
woensdag 31 mei 2023

Verwijderen van houtrot en plaatsen van dubbel glas +

Ik wil het houtrot van mijn kozijnen verwijderen en opnieuw laten verven. Mijn kozijn- ramen wil ik voorzien van dubbelglas +.


Kozijnen, deuren en dakramen Maarssen
dinsdag 11 april 2023

Houten schuifpui plaatsen of vervangen

Een voordeurkozijm met kozijn erker Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie In welk materiaal schuifpui ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Maarssen
maandag 13 maart 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

2 oude openslaande deuren laten vervangen door 1 grote achterdeur van dubbel +++glas met zo weinig mogelijk hout rond. De afmetingen zijn: 105,5 cm bij 198,5cm Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/55e41b99-46a6-4155-bd90-958d3c645bcc/assets In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Maarssen
maandag 05 september 2022

Buitendeur met kozijn plaatsen

Ik zoek iemand een vakman die voor mij een voordeur kan monteren. Deze had ik gekocht bij de Praxis maar dit is zonder kozijn, dus deze breng ik terug. Graag wil ik in overleg een nieuwe deur met een kozijn bestellen, van hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Maarssen
dinsdag 26 juli 2022

Kozijnen plaatsen

Ik heb 10 Poolse kunststof Aluplast kozijnen gekocht, maar ben niet tevreden met de wijze waarop ze door Poolse werklieden worden gemonteerd. Wat kost het om ze globaal om ze vakkundig, due op de spouw latten te monsteren en af te werken en de oude kozijnen af te voeren? (Zes begane grond en vier eerste verdieping, waarvan drie naast elkaar in een dakkapel).


Kozijnen, deuren en dakramen Tienhoven
zondag 12 juni 2022

Houten kozijn plaatsen en 2 ramen dubbel glas maken

Ik wil graag 1 badkamer kozijn laten vervangen en 2 ramen dubbel glas in laten zetten. De kozijnen moeten van hout zijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Maarssen
donderdag 03 februari 2022

2 Kozijnen vervangen

Ik zoek een vakman die voor mij 2 kozijnen kan vervangen op de bovenverdieping. Afmeting 115 h x 160 onder openslaand en 115 x 236, 2 openslaande ramen en 1 vast. De nieuwe kozijnen wil ik van hout of kunststof, maar dit graag nog even in overleg want ik weet niet wat het prijsverschil is.


Kozijnen, deuren en dakramen Maarssen
woensdag 01 december 2021

4 Aluminium kozijnen voor hout

4 aluminium kozijnen vervangen voor hout. De aluminium kozijnen zijn er al uit. Vanwege slecht bereikbaar zijn graag een globale offerte per mail


Kozijnen, deuren en dakramen Maarssen
woensdag 17 november 2021

Houten kozijn reparen en enkelglas 2 ramen vervangen

Ik wil graag houtrot in kozijn op begane grond repareren of vervangen. Het is een houten kozijn. Daarnaast ook het vervangen enkel glas van twee ramen op de eerste verdieping.


Kozijnen, deuren en dakramen Breukelen
woensdag 06 oktober 2021

Schuifpui plaatsen en kozijn (hout) verwijderen

Ik wil een oud kozijn laten vervangen voor een schuifpui. Om deze zo groot mogelijk te maken zou ik de vloerverwarmingsunit ook willen laten verplaatsen. Alles moet met een energiebespaarlening gefinancierd worden, dus volgens de voorwaarden gemonteerd. De afmetingen hangen af van of de vloerverwarmingunit ook verplaatst kan worden. De kozijnen zijn nu van hout en het nieuwe kozijn mag ook van hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Maarssen
dinsdag 28 juli 2020

Nieuw kozijn en binnendeur plaatsen

We willen een nieuw kozijn en binnen deur van het toilet en mogelijk andere binnen deuren maar daar zijn de kozijnen nog goed. Dus alles moet vervangen worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Maarssen
zaterdag 23 mei 2020

Kozijnen repareren en/of vervangen (4)

Klus op 1e verdieping. Badkamer raam moet vervangen worden (75×75 cm). 3 andere ramen tonen houtrot. Stukken hout vervangen of nieuw kozijn plaatsen.


Kozijnen, deuren en dakramen Maarssen
maandag 17 februari 2020

Bestaande deur vervangen door een glazen stompe deur

Ik heb een huiskamerdeur inclusief aluminiumkozijn. Deze wil ik vervangen door een nieuw kozijn en een niet doorzichtig of melkglazen deur. Het zal dan een stompe deur worden. Kozijnen blijven dan denk ik van aluminium. Het glas boven de deur willen we dan van hetzelfde glas als de deur als dat mogelijk is. De deur zou ingemeten moeten worden. Eind juni/ tweede week juli zou ik graag beginnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Maarssen
woensdag 29 januari 2020

Vervangen kozijnen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van 2 kunststof kozijnen + een deur voor houten kozijnen. Het gaat om een erker en een voordeur, aan de voorzijde van de woning. Graag ontvang ik een offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Maarssen
Offertes aanvragen