Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Gouda

Nieuwe schuifpui plaatsen - Kozijnen - Gouda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Nieuwe schuifpui plaatsen

Ik wil een nieuwe schuifpui laten plaatsen. Afmetingen zijn ongeveer 1.78m x 2m. De huidige schuifpui moet wel worden verwijderd. Ik zou graag nog met de vakman willen kijken naar alle mogelijkheden.


Timmerman Reeuwijk

Offertes kozijnen in Gouda vergelijken

Recente opdrachten in Gouda

donderdag 06 juli 2023

Kozijnen vervangen

Wij willen onze kozijnen vervangen . Deels of het hele huis behalve de enige kunststof raamkozijnen die we hebben.


Kozijnen, deuren en dakramen Gouda
donderdag 06 juli 2023

Kozijnen vervangen

Wij willen onze kozijnen vervangen . Deels of het hele huis behalve de enige kunststof raamkozijnen die we hebben.


Kozijnen, deuren en dakramen Gouda
maandag 26 juni 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Een draai/stolpkozijn (rechtergedeelte van het dubbele raam) van hout moet worden vervangen. Tijdens het plaatsen van dubbelglas is er rot geconstateerd. Gelieve het nieuwe kozijn zo gelijk mogelijk aan het huidige kozijn te maken, met een goede sluiting met de rest van het raam. De afmetingen zijn 128 x 53cm. Gelieve het kozijn alvast in twee lagen grondverf te zetten. Wij horen graag het volledige kostenplaatje van het maken, grondverf zetten, installeren etc van het raam om verassingen te voorkomen. Alvast bedankt! Karlijn In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Gouda
maandag 03 april 2023

Binnendeur en kozijn 2e verdieping vervangen

Op de 2e verdieping van de woning van mijn klanten willen wij graag de binnendeur vervangen. Volgens de aannemer moet er een hele nieuwe deurkozijn in als wij een andere deur willen plaatsen. Graag ontvangen wij daar een offerte van of een prijsindicatie. Tevens zoeken wij iemand die zsm de klus zou kunnen uitvoeren. Met vriendelijke groet, Do-Anne Lattig DAL Real Estate & Interior


Kozijnen, deuren en dakramen Nieuwerkerk aan den IJssel
maandag 30 januari 2023

Kozijnen boven vervangen

In de slaapkamers bevinden zich nu nog houten kozijnen met enkel glas. Die wil ik zsm vervangen door kunststof kozijnen met hr++ glas. Ruiten zijn allen 157cm hoog, 2x 137 breed, 1x 90cm breed


Kozijnen, deuren en dakramen Gouda
dinsdag 15 november 2022

2 Binnendeuren afhangen

Ik zoek een vakman die 2 deuren kan afhangen, 1 voor de woonkamer deur en 1 voor de wc. De gaten voor de scharnieren zijn al voorgeboord in de deuren en de scharnieren zijn ook al aanwezig. We hebben alleen iemand nodig die ze inhangt en pas maakt en misschien is het nodig om de scharnieren in de kozijnen te beitelen. Het deurbeslag is ook aanwezig. Graag meer informatie over wat dit zal kosten.


Kozijnen, deuren en dakramen Gouda
dinsdag 25 oktober 2022

Nieuw kunststof kozijnen + dubbel glas plaatsen

Ik zou heb nu kleine raampjes met enkel glas waar ik graag dubbel glas in wil en een kunststof kozijn daar omheen. Daarnaast zou ik graag een kunststof plank willen voorop het huis. Voor de plank voor op het huis heb ik alleen nog geen maten en de foto kan ik niet uploaden omdat ik maar 1 mag/kan.


Kozijnen, deuren en dakramen Gouda
zaterdag 10 september 2022

Vervangen en nieuw plaatsen van dakraam ( 2 stuks in totaal ).

Het gaat hierbij om het vervangen van een dakraam voor een groter exemplaar en het plaatsen van een nieuw aan de andere kant van het dak. Er moet om het raam ook een koof gemaakt worden, gezien er nog dak isolatie komt. afmeting van de ramen in overleg, wat het beste past. Ik zou kunststof kozijnen willen. Aan de achterkant heb ik hout en aan de voorkant niks.


Kozijnen, deuren en dakramen Gouda
dinsdag 02 augustus 2022

Kozijnen vervangen

Ik wil in de slaapkamer de kozijnen laten vervangen. Het zijn nu stalen kozijnen, in totaal 420cm x 250cm, verdeeld over 6 ramen.


Kozijnen, deuren en dakramen Gouda
vrijdag 24 juni 2022

Kozijnen en glas vervangen

Na inspectie mogelijk nieuwe kozijnen en dubbel glas plaatsen. De kozijnen van de schuifpui en voordeur wil ik sowieso laten vervangen, zat te denken aan hout of aluminium. Verder graag 9 kozijnen voorzien van dubbelglas.


Kozijnen, deuren en dakramen Gouda
donderdag 23 juni 2022

Houten kozijnen vervangen kunststof kozijnen (~8 stuks)

Ik zoek een vakman die mijn houten kozijnen kan vervangen door kunststof kozijnen. 6 maal 140 x 170. 1 maal 70 x 240. 1 maal deur 85 x 240.


Kozijnen, deuren en dakramen Gouda
woensdag 18 mei 2022

Houten draaikozijn met HR++ plaatsen

Het gaat om, het plaatsen van een nieuw houten draaikozijn met nieuw HR++ glas en een roostertje. Maten kozijn: 120cm x 54cm Maten glas: 108cm x 40 cm Uitvoerdatum?: Binnen 3 maanden Aantal kozijnen?: 1 Bent u eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Berkenwoude
donderdag 24 maart 2022

Raampartij vervangen door openslaande deuren

Wij zouden ons raamkozijn graag vervangen door openslaande deuren ... en mogelijk de bestaande tuindeur te laten vervallen en deze in de pui mee te nemen. Het liefst wil ik hout, maar ontvang ook graag een offerte voor kunststof.


Kozijnen, deuren en dakramen Nieuwerkerk aan den IJssel
maandag 08 november 2021

Drie nieuwe opdekdeuren voor metalen kozijnen inmeten en afhangen

Graag willen we 3 nieuwe binnendeuren! ( opdek) En inmeten en afhangen Metalen kozijnen Gladde deuren, eventueel met profiel De bestaande deuren verwijderen wij zelf. Dit mogen houten deuren zijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Stolwijk
dinsdag 13 juli 2021

Kozijnen vervangen

We willen graag 2 grote kozijnen vervangen. B2.70 x h2.00 hout met hr++ ramen. Er moet weer hout worden teruggeplaatst, schilderwerk doe ik zelf. En eventueel 2 kozijnen herstellen.


Kozijnen, deuren en dakramen Moordrecht
Offertes aanvragen